با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
بزرگترین مرکز پرتودرمانی خیریه کشور در دزفول به بهرهبرداری رسید
بزرگترین مرکز پرتودرمانی و شیمیدرمانی خیریه کشور با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در دزفول افتتاح شد.
مرکز پرتودرمانی دزفول قادر است علاوه بر ارائه خدمات درمانی به بیماران سرطانی استانهای لرستان، ایلام، چهارمحال و بختیاری و شمال خوزستان به بیماران کشور عراق نیز خدمات درمانی ارائه کند.
فاز اول این مرکز که یکی از مجهزترین مراکز رادیوتراپی در جنوب غرب کشور میباشد در زمینی به مساحت سه هزار و 600 مترمربع و زیربنای سه هزار مترمربع با 160 میلیارد ریال به کمک افراد خیر و نوعدوست ساخته شده است.
ظرفیت تختهای شیمیدرمانی این مرکز 35 تخت اعلام شده و این مرکز، نوزدهمین مرکز انکولوژی کشور است.
با حضور سیدحسن قاضیزاده هاشمی باند پرواز و اورژانس هوایی 115 شمال استان خوزستان نیز در مجاورت بیمارستان بزرگ دزفول افتتاح شد.
هزینه نگهداری سالانه این اورژانس هوایی افزون بر چهار میلیارد ریال میباشد.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حاشیه بازدید از بیمارستان مافی شوش امکانات و زیرساختهای موجود در بخش بهداشت و درمان را در کشور کافی ندانست و گفت: با وجود امکانات کم نباید به مردم وعده دروغ داد.
سیدحسن قاضیزاده هاشمی به ایرنا افزود: با وجود اینکه کادر درمانی و متخصص خوبی داریم اما زیرساختهای مناسب در بخش مراکز درمانی و بیمارستانی کشور وجود ندارد.
وی با بیان اینکه اعتبارات معمولا صرف طرحهای با پیشرفت بالای 80 درصد میشود گفت: اگر بخواهیم نظام خدمات درمانی متحول شود دولت و مجلس باید توجه ویژهای به این بخش داشته باشند.
وی با بیان اینکه مردم حاضرند یارانه خود را صرف سلامت کنند منطقهای کردن خدمات درمانی بیمهها را از برنامههای این وزارتخانه برشمرد و گفت: با تعیین یک سود منطقی و معقول برای شرکتهای بیمه درمانی تلاش میشود تا خدمات بیمه درمانی پایدار و منطقی شود.
وی کمبود تخت بیمارستانی را در کشور بیش از 80 هزار تخت عنوان کرد و با اشاره به ساخت دو بیمارستان در شهرهای اهواز ویژه کودکان و آبادان افزود: در شهرستان شوش امکانات درمانی کم است و مردم مطالبات زیادی دارند که حقشان است.
وزیر بهداشت همچنین از اعزام تیم ویژهای به شهرستان شوش برای بررسی کمبودهای بهداشتی و درمانی این شهرستان خبر داد و در خصوص بیمارستان نیمه کاره الغدیر شوش گفت: با اعتبارات کم بعید است بتوان اعتباری به این بیمارستان اختصاص داد ضمن اینکه با اعتبارات ناچیز تا 50 سال آینده بعید است بتوان این بیمارستان را تکمیل کرد.
در سفر وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به شوش تخصیص اعتبار برای ساخت بیمارستان الغدیر، تبدیل بیمارستان به تروما، MRI، افزایش تختهای ویژه CCU و ICU و تختهای بستری، آموزشی کردن بیمارستان نظام مافی شوش مطالبه شد.