چهار دلیل خوب برای خوردن هندوانه
پایگاه اینترنتی فرانسوی زبان «تاپ سانته»، چهار دلیل خوب برای خوردن هندوانه را برشمرده است: اول آنکه هندوانه آب فراوان دارد به طوری که 95درصد آن آب است و میوهای ایدهآل برای پیشگیری از کمآبی است. آبرسانی به بدن برای بهبود عملکرد جریان خون، هضم غذا، تنظیم درجه حرارت، آبرسانی به پوست، فعالیتهای مغزی و ترمیم سلولها ضروری است.
از سوی دیگر کالری کمی دارد و قند آن خیلی کم است. (هفت گرم در هر 100گرم)، مناسب رژيم غذایی متعادل است. هر 100گرم هندوانه تنها 30 کیلوکالری انرژي دارد. اما توجه داشته باشید که شاخص گلیسمی هندوانه حدود 75 است، بنابراین برای پیشگیری از افزایش قندخون بهتر است در میان وعدهها در خوردن هندوانه زیادهروی نکنید.
هندوانه یکی از منابع طبیعی سدیم و پتاسیم هم هست که ما هنگام تعریق این مواد معدنی را از دست میدهیم. هندوانه میوهای ایدهآل برای روزهای گرم تابستان است، زیرا بدن را بازسازی میکند، پتاسیم آن نیز به کنترل فشارخون کمک میکند.
همچنین در هندوانه منبع مهمی از لیکوپن ذخیره است. لیکوپن آنتیاکسیدانی است که در برابر بسیاری از بیماریها از بدن محافظت میکند. مطالعات نشان میدهد مصرف هندوانه خطر ابتلا به سرطان پروستات را کاهش میدهد و همچنین میتواند فشارخون بالا را به طور قابل توجهی پایین بیاورد.
و آخر اینکه هندوانه که سرشار از ویتامین آ است، از چشمها محافظت میکند. تخمه هندوانه خوراکی و حاوی ویتامین ث است که برای سیستم ایمنی بدن بسیار مفید است.
این میوه لذیذ همچنین از آسیبهای سلولی جلوگیری و به بهبود زخمها کمک میکند و برای دندانها و لثهها مفید است. دو واحد هندوانه 25درصد نیازهای روزانه بدن را به ویتامین ث تامین میکند.