kayhan.ir

کد خبر: ۷۴۵۴۴
تاریخ انتشار : ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۲۳:۴۲

اخبار ویژه


مسئولان بی‌تفاوت فضای مجازی به اندازه قاتل ستایش مقصرند
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: مسئولان بی‌تفاوت به اندازه قاتل «ستایش» مقصرند و باید از آنها پرسید اگر ماجرای «ستایش» برای فرزندان آنها رخ می‌داد چه می‌کردند؟
خانم فرشته روح‌افزا گفت: من به مسئولان هشدار می‌دهم که اگر مراقب فضای مجازی نباشند و فضای تفریح و ازدواج را برای جوانان فراهم نکنند باید منتظر «ستایش»های دیگر و بلکه حوادثی فجیع‌تر از این ماجرا باشند.
وی در گفت‌وگو با شبکه دانا ضمن اشاره به موضوعات مطرح شده در خصوص تأثیر عضویت قاتل «ستایش» در کانال‌های مستهجن تلگرام اظهار داشت: دسترسی به صفحات مستهجن امروز و با وجود شبکه‌های اجتماعی خیلی راحت‌تر از قبل شده و جوانان و نوجوانان اگر قبلاً برای دسترسی به این صفحات نیاز به اینترنت و فیلترشکن و کامپیوتر داشتند، امروز به راحتی می‌توانند با تلفن همراه خود به صفحات مستهجن دسترسی داشته باشند.
روح‌افزا با بیان اینکه اولیا نمی‌توانند همواره تلفن همراه فرزندان خود را بررسی کنند و در تمام ساعات روز وقت‌شان را پای تلفن همراه فرزندانشان بگذرانند عنوان کرد: جوانان و نوجوانانی که امروز در شبکه‌های اجتماعی فعالیت می‌کنند، در سنی هستند که تازه بلوغ آنها شکل گرفته و خیلی از مسائل برای آن‌ها ناشناخته و تحریک‌آمیز است.
وی با تأکید بر اینکه مشاهده فیلم مستهجن و عضویت در کانال‌های مستهجن تلگرام یکی از عوامل تحریک قاتل «ستایش» بوده خاطرنشان کرد: وقتی ما با وسواس در خصوص مسئله فیلترینگ صحبت می‌کنیم، وقتی جلسه شورای عالی فضای مجازی برگزار نمی‌شود، وقتی مسئولان فرهنگی ما بی‌خیال همه چیز هستند و هیچ کار مؤثر و مفیدی انجام نمی‌دهند؛ واقعاً ما چه انتظاری داریم که یک جوان با مشاهده چنین صحنه‌هایی دست به اعمال شیطانی نزند؟
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه مسئولانی که در این دوران نسبت به فضای مجازی بی‌تفاوت عمل کرده‌اند به اندازه قاتل «ستایش» مقصر هستند گفت: ما اگر بخواهیم اینترنت را با این قیمت گزاف داشته باشیم و از طرفی در فضای اجتماعی هم شرایط عفاف و حجاب طوری باشد که خود عاملی برای تحریک جوانان باشد و دسترسی به صفحات مستهجن هم راحت شده باشد؛ چگونه می‌خواهیم از جنایات این چنینی در جامعه جلوگیری کنیم.
روح‌افزا با بیان اینکه فردی مثل قاتل «ستایش» وقتی این وضع آرایش و ساپورت را در جامعه می‌بیند و بعد در شبکه‌های اجتماعی هم صفحات مستهجن را دنبال می‌کند، به دنبال راهی برای تخلیه روحی و روانی خود می‌گردد اظهار داشت: مسئولان ما شرایط تفریح برای جوانان را در جامعه فراهم نکرده‌اند، شرایط ازدواج را فراهم نکرده‌اند، بانک‌های ما می‌توانند وام خودرو بدهند ولی وام ازدواج نمی‌توانند بدهند، حال می‌خواهند که این جوان چطور خود را در جامعه تخلیه کند.
وی با تأکید بر نقش مسئولان در حادثه قتل «ستایش» اظهار داشت: من به مسئولان هشدار می‌دهم که اگر مراقب فضای مجازی نباشند و فضای تفریح و ازدواج را برای جوانان فراهم نکنند باید منتظر «ستایش»های دیگر و بلکه حوادثی فجیع‌تر از این ماجرا باشند. سؤال من از مسئولان این است که اگر این حادثه برای یکی از فرزندان خودشان رخ می‌داد چه می‌کردند؟

دل امام از این شیخ خون بود آقای عارف!
عارف در جریان سفر به قم به زیارت قبر شیخ آلت‌دست منافقین و مطرود حضرت امام خمینی(ره) رفت.
محمدرضا عارف که برای ایجاد نوعی موازنه مقابل لاریجانی (نماینده قم و رئیس مجلس) به ملاقات برخی مراجع رفته بود، همزمان به زیارت قبر منتظری رفت.
منتظری به اعتبار نفوذ شدید طیف‌های مختلف گروهک نفاق، تبدیل به محور منفی‌بافی علیه نظام شد آن هم در شرایطی که کشور درگیر جنگ بود. حضرت امام سرانجام پس از چند سال صبر و شکیبایی، ضمن انتشار نامه‌ای شدید‌اللحن و حاوی مذمت، منتظری را از قائم‌مقامی رهبری عزل کرد.
حضرت امام در نامه به منتظری تصریح کردند: «با دلی پرخون و قلبی شکسته چند کلمه‌ای برایتان می‌نویسم تا مردم روزی در جریان امر قرار گیرند... از آنجا که روشن شده است که شما این کشور و انقلاب اسلامی عزیز مردم مسلمان ایران را پس از من به دست لیبرال‌ها و از کانال آنها به منافقین می‌سپارید، صلاحیت و مشروعیت رهبری آینده نظام را از دست داده‌اید. شما در اکثر نامه‌ها و صحبت‌ها و موضعگیری‌هایتان نشان دادید که معتقدید لیبرال‌ها و منافقین باید بر کشور حکومت کنند. به قدری مطالبی که می‌گفتید دیکته شده منافقین بود که من فایده‌ای برای جواب به آنها نمی‌دیدم. مثلاً در همین دفاعیه شما از منافقین تعداد بسیار معدودی که در جنگ مسلحانه علیه اسلام و انقلاب محکوم به اعدام شده بودند را منافقین از دهان و قلم شما به آلاف و الوف رساندند و می‌بینید که چه خدمت ارزنده‌ای به استکبار کرده‌اید. در مسئله مهدی هاشمی قاتل، شما او را از همه متدینین متدین‌تر می‌دانستید و با اینکه برایتان ثابت شده بود که او قاتل است مرتب پیغام می‌دادید که او را نکشید... شما از این پس وکیل من نمی‌باشید و به طلابی که پول برای شما می‌آورند بگویید به قم منزل آقای پسندیده و یا در تهران به جماران مراجعه کنند. بحمدالله از این پس شما مسئله مالی هم ندارید... 1- سعی کنید افراد بیت خود را عوض کنید تا سهم مبارک امام بر حلقوم منافقین و گروه مهدی هاشمی و لیبرال‌ها نریزد. 2- از آنجا که ساده لوح هستید و سریعاً تحریک می‌شوید در هیچ کار سیاسی دخالت نکنید، شاید خدا از سر تقصیرات شما بگذرد. 3- دیگر نه برای من نامه بنویسید و نه اجازه دهید منافقین هر چه اسرار مملکت است را به رادیوهای بیگانه دهند. 4- نامه‌ها و سخنرانی‌های منافقین که به وسیله شما از رسانه‌های گروهی به مردم می‌رسید؛ ضربات سنگینی بر اسلام و انقلاب زد و موجب خیانتی بزرگ به سربازان گمنام امام زمان- روحی له‌الفدا- و خون‌های پاک شهدای اسلام و انقلاب گردید؛ برای اینکه در قعر جهنم نسوزید خود اعتراف به اشتباه و گناه کنید، شاید خدا کمکتان کند... من با خدای خود وعده کردم که از بده پیمان بسته‌ام که رضای او را بر رضای مردم و دوستان مقدم دارم؛ اگر تمام جهان علیه من قیام کنند دست از حق و حقیقت برنمی‌دارم.... تاریخ اسلام پر است از خیانت بزرگانش به اسلام... از خدا می‌خواهم که به پدر پیر مردم عزیز ایران صبر و تحمل عطا فرماید و او را بخشیده و از این دنیا ببرد تا طعم تلخ خیانت دوستان را بیش از این نچشد.»
گفتنی است سفر عارف به قم برای اظهار نزدیکی به مراجع در حالی است که وی پیش از این از یک نامزد انتخاباتی کشف حجاب کرده در جلسه‌ای علنی در خارج از کشور حمایت کرده است.

دولت پس از 3 سال فاقد کارنامه اقتصادی است
اعضای تیم اقتصادی دولت بعد از سه سال هنوز کارنامه قابل دفاعی برای ارائه در پیشگاه نمایندگان جدید مردم ندارند.
به گزارش دانشجو، «فقر در ایران رو به افزایش است.» لب سخنان وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی بود. ربیعی در میان منتخبین تازه ملت افزود: «نود درصد وام بانک‌ها در اختیار تنها پنج درصد از مردم قرار گرفته است. 52 درصد خانواده‌های ایرانی هم تا امروز هیچ تسهیلاتی از نظام بانکی کشور، دریافت نکرده‌اند.» ربیعی اما از نقشی که وزارت‌خانه متبوعش برای مقابله با این ناهنجاری‌ها داشت، حرفی نزد؛ هم چنین از کارهای نکرده فراوانی که دولت روحانی باید برای برچیدن رکود انجام می‌داد.
وزیر اقتصاد و دارایی هم در دومین روز همایش «فرایند قانون‌گذاری؛ الزامات و راهکارها» نطق جالبی داشت. طیب‌نیا درباره رکود بی‌سابقه اقتصادی، گفت: «در حال حاضر سطح تولیدات کشور از بالاترین تولیدمان که در سال 90 بود، پایین‌تر است. تلاش‌مان این است که ابتدا به تولید سال 90 برسیم.» حرف‌های طیب‌نیا بهانه‌ها را گرفت. وی دیگر نمی‌تواند مثل همیشه ادعا کند تمام معضلات اقتصادی تقصیر دولت قبل است. این احتمالاً نخستین باری است که یک مقام رسمی از دولت روحانی کوتاهی‌هایش را به گردن دولت سابق نینداخت.
جالب‌تر اما اعترافات وزیر کار در همان همایش بود؛ وقتی از تأثیرات پرداخت یارانه‌های نقدی بر کاهش فقر سخن گفت. در حالی که دولت روحانی در تمام سه سال گذشته هیچ برنامه روشنی برای ارتفاع مشکلات اقتصادی رو نکرده، همچنان یارانه‌های دولت قبل درمان بیچارگی‌ها است. ربیعی هم مثل طیب‌نیا به توفیقات اقتصادی دولت قبل اعتراف کرد. شاید او هم از دستش در رفته باشد!
خبرگزاری دانشجو می‌نویسد: «من اولویت اول را تغییر ستاد اقتصادی دولت می‌دانم. منظور از ستاد اقتصادی بانک مرکزی، سازمان برنامه و بودجه و وزارت اقتصاد است. امروز اولویت اقتصاد ایران دیگر تورم نیست، بلکه اولویت اقتصادی ایران ایجاد رونق در اقتصاد، استفاده از منافع خارجی، تشویق مردم به سرمایه‌گذاری و مصرف و ایجاد گشایش در بازار است. من آقای محمد باقر نوبخت، ولی‌الله سیف و علی طیب‌نیا را ترکیب خوب و موفقی دانسته و می‌دانم. تیمی که تمام مأموریت خود را کنترل تورم می‌دانسته و موفق هم عمل کرده باید جای خود را به تیمی بدهد که بتواند در کشور گشایش اقتصادی ایجاد کند.» این‌ها را مرعشی گفت در گفت‌وگو باهفته نامه صدا. ناتوانی تیم اقتصادی دولت حتی داد اصلاح‌طلبان را هم درآورده است. آنقدر که سخنگوی متمول کارگزاران را هم به انتقاد علنی وادارد.

1000 روز برای «تقریبا هیچ» گذشت حالا مردم را سرگرم کنید!
تلاش برای دو قطبی کردن جامعه با بهانه‌هایی نظیر گشت ارشاد و فیلترینگ و رابطه با آمریکا، به خاطر اصرار دولت بر فرار از ارائه گزارش عملکرد اجرایی هزار روزه است.
رجانیوز در تحلیلی نوشت: دو قطبی‌سازی کار سیاسیون است و آنها با این ترفند به حیات سیاسی‌شان ادامه می‌دهند؛ در عرصه واقعیت ممکن است، این دو قطبی‌های مجازی روزی به کار آید اما در انتهای کار حتما پشیمانی به بار خواهد آورد؛ چون مبنای آن سیاسی‌کاری و فریب است. فریب را هم دوامی نیست چون انتخابات‌ها پیاپی پشت سر هم می‌آیند و افراد سیاسی نیازمند تجدیدنظر در روابط و راهبردهای‌شان هستند. امروز هم از سوی دولت مستقر و همراهان همراه و ناهمراهش، انواع و اقسام دوقطبی‌ها را برای ادامه حیات سیاسی به کار می‌گیرند. زمانی که امید برای اصلاح امور اقتصادی و رونق، کم‌کم به ناامیدی می‌گراید و کوه برجام موش می‌زاید و Almost nothing (تقریبا هیچ) به مخاطبان خارجی و داخلی تحویل می‌دهد، آن‌گاه دو قطبی‌های کاذب پدید می‌آید.
رجانیوز می‌افزاید: دو قطبی‌سازی بر سر فیلترینگ اینترنت، گشت ارشاد، رابطه با آمریکا و حتی پیامکهای روز انتخابات! موضوعاتی است که رئیس دولت یازدهم با آنها بازی می‌کند تا پاسخگوی 1000 روز ریاست بر قوه مجریه نباشد. البته در این میان نقش دولت گذشته را نیز نباید از یاد برد! امروز که نه 100 روز از آغاز دولت که بیش از 100 روز از اجرایی شدن برجام و بتن‌ریزی بر قلب صنعت هسته‌ای کشور گذشته است، شاید معدود مهمانان گزینشی در سمینارها را بتوان با این سخنان به وجد آورد و سوت و کف و هورا از آنها گرفت اما این کف روی آب است.
رئیس دولت یک روز برجام را آفتاب تابان و روز دیگر ابر شتابان می‌خواند همان‌گونه که پیش از توافق حتی آب خوردن را به آن گره زده بود! ولی خود نیز می‌داند نزدیک به 90 درصد از مشکلات مربوط تحریم، حل نشده و رفت و آمدهای پسابرجامی به تعارف و تفاهم‌های اولیه گذشته است و حتی پرونده ایرباس‌های جنجالی نیز بایگانی شده و تنها عکس یادگاری آن به جا مانده است.
رئیس‌جمهور و حلقه اولش مجری و ناظر برجام شده‌اند و گزارش وزارت امور خارجه ایران درباره اجرای برجام توجیه‌گر اقدامات طرف بدعهد و غیرقابل اعتماد آمریکایی شده است. آسیب‌شناسی و ریشه‌یابی مشکلات جای خود را به دفاع کورکورانه از برجام داده است. پیگیری حقوق و مطالبه تعهدات طرف مقابل جایش را به التماس داده و تنها تهدید طرف ایرانی به جز فشارهای ایمیلی، این گزاره است که «اگر ما را تحویل نگیرید، در انتخابات آینده رأی نخواهیم آورد!» به جای رفوی منافذ برجام و مقابله به مثل با بدعهدی‌ها و خباثت‌های آمریکا مانند دزدی 2 میلیاردی، این و آن در داخل کشور متهم می‌شوند.
در اقتصاد نیز کمابیش  وضعیت همین گونه است. از صدها فرمان و ریل‌گذاری اقتصادی، به کارهای جاری اکتفا شده و روزمرگی حرف اول را می‌زند. کار به جایی رسیده که کلمات معنای خود را از دست داده و رئیس‌جمهور در تعطیلات نوروزی‌اش می‌گوید که «کیش نماد اقتصاد مقاومتی است!» با وعده‌های 100 روزه و دو قطبی‌های کاذب شاید بتوان یک انتخابات را برد اما نمی‌توان کشور را اداره کرد.

زیباکلام: دست روحانی برای انتخابات 96 خالی است
صادق زیباکلام می‌گوید دست روحانی به لحاظ عملکردی برای انتخابات 96 خالی است.
وی در روزنامه آرمان نوشت: حتی اگر روحانی بگوید که با 6 درصد تورم منفی کشور را تحویل من دادی و امروز رشد اقتصادی حداقل مثبت شده است کاربرد چندانی ندارد. واقعیت اقتصاد امروز رکود وحشتناک تاریخی است که باعث خواهد شد دست روحانی در انتخابات 96 خالی باشد.
وی می‌افزاید: بعید است روحانی در یکسال باقیمانده تغییرات اساسی در عرصه اقتصاد ایران به وجود آورد. البته عملکرد وی در کاهش تورم و به وجود آوردن جذب سرمایه‌گذاری خارجی بسیار مثبت است ولی چنین اموری بعید است در کوتاه مدت چشم‌انداز اقتصاد ایران را مثبت کند.