kayhan.ir

کد خبر: ۵۱۹۰۴
تاریخ انتشار : ۱۶ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۱:۰۸
خطیب جمعه تهران:

آل سعود، اسرائیل و داعش سه ضلع یک مثلث خبیث

امام جمعه موقت تهران گفت: رژیم پلید سعودی، رژیم صهیونیستی و گروه انحرافی داعش سه ضلع خبیثی‌اند که مانند هم هستند که از استکبار غرب نشأت گرفته و امروز مورد حمایت آمریکا قرار گرفته‌اند و جالب آنکه اینها را به ایران نسبت می‌‌دهند درحالی که خودشان تروریست‌ها را تربیت و صادر کردند.


به گزارش خبرگزاری تسنیم، آیت‌الله محمد امامی کاشانی در خطبه‌های نماز جمعه تهران با اشاره به توافق هسته‌ای ایران و گروه 1+5، گفت: این روزها این توافق انرژی اتمی بحث سرزبان‌ها شده که هم اکنون در شورای عالی امنیت ملی بررسی می‌شود و قبل از آن هم مجلس به آن رسیدگی کرده است و ان‌شاءالله آن چیزی که صلاح مملکت باشد انجام خواهد گرفت.
وی ضمن تقدیر از تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای ایران، اظهار داشت: تیم مذاکره‌کننده با منطق علمی و آرامش و با شجاعت توانستند راهی را بروند که رهبر معظم انقلاب آن را هدایت می‌کرد و ملت هم از آنان پشتیبانی می‌کردند.
امام جمعه موقت تهران خطاب به آمریکا و دول غربی، گفت: بحث‌ها و نسبت‌هایی را که علیه جمهوری اسلامی ایران می‌دهید خلاف و دروغ است اینکه جمهوری اسلامی ایران را به ساخت سلاح هسته‌ای متهم می‌کنید و یا ادعا می‌کنید که از تروریست‌ها حمایت می‌کند، ادامه همان عداوت‌ها است و به قول وزیر محترم امور خارجه به جای اینکه اشتباهات گذشته خود را جبران کنید، همان دروغ‌ها و عداوت‌ها را ادامه می‌دهید.
آیت‌الله امامی کاشانی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به حمایت آمریکا و غرب از حمله نظامی عربستان به مردم یمن گفت: رژیم پلید سعودی، رژیم صهیونیستی و گروه انحرافی داعش سه ضلع خبیثی‌اند که مانند هم هستند که از استکبار غرب نشأت گرفته و امروز مورد حمایت آمریکا قرار گرفته‌اند و جالب آنکه اینها را به ایران نسبت می‌‌دهند درحالی که خودشان تروریست‌ها را تربیت و صادر کردند.
وی همچنین به حدیثی از پیامبر گرامی اسلام اشاره کرد و افزود:  پیامبر به مردم گفت شما اگر می‌خواهید راحت زندگی کنید یهودیان را از جزیرهًْ‌العرب بیرون کنید. منظور از یهودیان همان دشمنان بودند، وگرنه یهودیانی که ایمان آورده بودند مشکلی نداشتند. امروز نیز صهیونیست‌ها همان یهودیان آن دوره هستند که قرآن فرمود اینها ذاتاً جلب و خبیثند و با زندگی انسانی اساساً ارتباطی ندارند.
امام جمعه موقت تهران ادامه داد: به آمریکا و کشورهای غربی می‌گویم حالا که شما می‌خواهید صهیونیست‌ها را راضی کنید، بدانید که اینها از شما راضی نخواهند شد. زمانی راضی می‌شوند که تمام ملت‌های روی زمین از بین بروند و تنها خودشان بمانند؛ مرگ برآنان و مرگ برای کسانی رغم خواهد خورد که از آنان حمایت می‌کنند.
آیت‌الله امامی کاشانی همچنین با تأکید بر موضوع اقتصاد مقاومتی و تأکید بر توجه بر این مقوله، اظهار داشت: این نکته را به مردم عزیز می‌گویم که توافقی که انجام گرفته یک چیز رگه‌ای است و بدانیم که رهبر انقلاب فرموده‌اند اقتصاد مقاومتی و اقتصاد مقاومتی نیز یک شاخص و رگه‌ای دیگر است و این اقتصاد از شاخه یک درخت است و باید بدانیم که اینجا درخت چیست. اگر این درخت را بتوانیم به خوبی آبیاری و نگهداری کنیم یکی از شاخه‌های آن که همان اقتصاد مقاومتی است حل خواهد شد و دشمنان از برخی یاوه‌گویی‌هایشان مبنی براینکه تحریم‌ها ایران را وادار به مذاکره کرد پرهیز خواهند کرد.
وی با بیان این مطلب که 4 اصل در موضوع اقتصاد مقاومتی مهم هستند، اظهار داشت: یک اصل این است که عالم به علم خود عمل کند و علم را در مسیر صحیح خود خرج کند. اصل دیگر این است که سرمایه‌دار و ثروتمند نیز سرمایه و ثروت خود را با اقتصاد ملی هماهنگ کند که اگر اینگونه نباشد یعنی عالم علم خود را در مسیر خود ببرد، ثروت هم راه خود را برود جامعه آنگاه تکه تکه خواهد شد.
خطیب موقت نمازجمعه تهران با بیان این مطلب که دولت در این مسیر باید هدایت و حمایت‌های لازم خود را انجام دهد، ادامه داد: مجلس نیز قوانین دست‌وپا گیر را حذف کند تا علم و ثروت راه درست خود را بروند. اگر سرمایه‌دار جنس‌های بنجل چینی را به داخل کشور بیاورد همان راه غلطی است که ثروت را در آن زمینه خرج کرده‌ایم. امروز می‌بینید وقتی ماشینی درست می‌شود و عده‌ای می‌آیند و مصاحبه می‌کنند که لنتش، ترمزش، و یا جاهای دیگر آن خراب می‌شود نیز برهمین مبناست. وقتی خودرویی در داخل نمی‌تواند مقاومت کند چگونه می‌خواهد با خارج رقابت کند. پس می‌طلبد که مردم عزیز راه درست اقتصاد مقاومتی را پیش بروند و در این زمینه قوای سه‌گانه نیز باید با یکدیگر هماهنگ باشند.
آیت‌الله امامی کاشانی در خطبه اول نمازجمعه تهران با اشاره به سیره امام صادق(ع)، گفت: امام صادق (ع) تماماً تلاش می‌کردند مباحث اخلاقی را در ابعاد مختلف بیان کنند سعی داشتند اختلافات مذهبی را از بین ببرند و در این زمینه به تمامی مذاهب از جمله حنفی، مالکی، شافعی، حمبلی و شیعه اثنی عشری توصیه‌های فراوانی داشتند. ایشان با وجود اختلاف مذاهب، همه را به وحدت کلمه توصیه می‌کردند.
وزیر صنعت، معدن و تجارت پیش از خطبه‌ها: رسیدن به کشورهای صنعتی در افق ۱۰ ساله
به گزارش خبرگزاری فارس، محمدرضا نعمت‌زاده در سخنرانی‌ پیش از خطبه‌های نماز جمعه تهران، با اشاره به سیاست اقتصاد مقاومتی که محور اصلی برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت است، اظهار داشت: همان طور که مقام معظم‌رهبری تأکید کردند، استفاده از کالای تولید داخل، افزایش بهره‌وری، کاهش مصرف انرژی، رفع موانع صادرات، تشویق و حمایت صادرات، خودداری از خام‌فروشی از جمله تأکیدات مقام معظم رهبری و سیاست‌های اقتصاد مقاومتی است.
وی اظهار داشت: توسعه صنعت کشور یکی از شاخصه‌های اقتصاد مقاومتی است و در دنیا کشورها را براساس توسعه صنعتی طبقه‌بندی می‌کنند و ما به دنبال آن هستیم که ظرف 10 سال کشور را به مرز کشورهای صنعتی برسانیم. در این چارچوب هم اشتغال حل خواهد شد و هم تولید و صادرات افزایش می‌یابد.
نعمت‌زاده با اشاره به اقدامات انجام شده برای افزایش تولید در 2 سال گذشته، بیان داشت: با وجود تورم بالا دولت توانست این شاخص را به 15 درصد برساند، همچنین در تولید لوازم خانگی 30 درصد، خودرو 50 درصد و در بخش‌های خودروهای سنگین 80 تا 90 درصد افزایش تولید داشته‌ایم. وزیر صنعت، معدن و تجارت ابراز داشت: براساس آمار بانک مرکزی در سال 93 رشد بخش صنعت 6/7 درصد، بخش معدن 9/8 درصد و تجارت 13/7 درصد بوده است. سهم بخش صنعت، معدن و تجارت از رشد 3 درصدی اقتصاد در سال گذشته 1/7 درصد بوده است، بنابراین رشد منفی سال‌های قبل به مثبت تبدیل شده است.
وی با اشاره به افزایش 20 درصدی صادرات در سال گذشته، افزود: امیدواریم این حرکت با سرعت بیشتری تداوم یابد.
نعمت‌زاده اقدام دیگر این وزارتخانه در دو سال گذشته را جلوگیری از واردات خودروهای لوکس خارجی عنوان کرد و گفت: در 4 ماهه اول امسال میزان واردات خودروی خارجی نسبت به مدت مشابه سال گذشته 50 درصد کاهش داشته است. واردات خودروهای لوکس به 20 تا 30 هزار دستگاه در سال رسیده بود که با مصوبه دولت در سال 92 در پی تذکر مقام معظم رهبری به 4 هزار دستگاه در آن سال و 160 دستگاه در سال گذشته رسید.
به گفته وی، 160 دستگاه خودرو لوکس وارد شده اغلب مربوط به مجوزهای قبلی بوده و اینکه سفارتخانه‌ها برای نیاز خود وارد کرده‌اند.
وزیر صنعت، معدن و تجارت اظهار داشت: تقاضای ما از اصناف این است که کالای قاچاق را عرضه نکنند، چرا که اگر آنها نفروشند، واردکنندگان کالای قاچاق امکان فروش نخواهند داشت. همچنین از مردم تقاضا می‌کنیم که کالای قاچاق نخرند، زیرا اگر کالای قاچاق را بخریم، نمی‌توان از صنعت حمایت کرد.
به گفته وی افزایش تولید، توسعه صادرات، فناوری و تکنولوژی مصداق اقتصاد مقاومتی است و مصرف کالای تولید داخل بهبود کیفیت آن تجلی اقتصاد مقاومتی است.
نعمت‌زاده با اشاره به استقبال شرکت‌های خارجی برای فعالیت در ایران، گفت: مردم اطمینان داشته باشند که قرار نیست بازار داخلی در اختیار تولیدات شرکت‌های خارجی قرار گیرد؛ بنده به چند تن از وزرای خارجی هم گفتم که اگر بازار 80 میلیونی ما برای شما باز می‌‌شود، بازار چند صد میلیونی شما هم باید برای ما باز شود و ما از این طریق می‌توانیم بازار‌های صادراتی را توسعه دهیم. اولویت ما سرمایه‌گذاری مشترک است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: درخواست دیگر ما این بود که برای توسعه تعاملات باید تسهیلات بلندمدت با نرخ‌های موجود بین‌المللی که نرخ پایینی است بدهید و تا آنجا که شنیدم آنها هم قبول کردند.
مدیرعامل خبرگزاری ایرنا پیش از خطبه‌ها: خبرنگاران تکلیف اول خود را صیانت از انقلاب، جمهوری اسلامی و همه ارکان نظام می‌دانند
به گزارش خبرگزاری فارس، محمد خدادی در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه تهران ضمن گرامیداشت روز خبرنگار و یاد و خاطره شهدای رسانه، اظهار داشت: رسانه در نظام اسلامی امانتدار است و صداقت در بیان مطالب را وظیفه اصلی خود در کار اطلاع‌رسانی می‌داند.
وی با بیان اینکه شهادت با خبرنگاران رابطه مستقیم دارد، گفت: در طول دفاع مقدس شهدای زیادی از اهالی رسانه تقدیم انقلاب شد، کسانی که دوشادوش رزمندگان برای رساندن پیام حقانیت مردم تلاش کردند.
خدادی با تأکید بر اینکه وظیفه اصلی یک رسانه رساندن صدای مظلوم است، گفت: ما باید از تلاش خبرنگارانی یاد کنیم که به صورت شبانه روز در اقصی نقاط کشور و در اوج مشکلات همراه مردم بودند.
مدیرعامل خبرگزاری ایرنا ادامه داد: رسانه برای انسان‌ها تلاش می‌کند تا با پرهیزکاری و امانت‌داری، اخلاق را در جامعه نهادینه کرده و بسترساز اطلاع‌رسانی هدفمند باشند.
وی خاطرنشان کرد: امنیت، حفظ منافع و کمک به تمام ارکان کشور برای اعتلای ایران اسلامی، اولین مولفه کار اهالی رسانه است؛ رسانه و خبرنگار از یک سو برای تقویت اقتدار، همبستگی، توسعه و همدلی تلاش می‌کند و از سویی دیگر نگاه آسیب شناسانه به مسائل دارد تا بتواند تمامی آسیب‌ها را به فرصت تبدیل کند.
خدادی تصریح کرد: در ساعاتی که ممکن است همه خواب باشند، خبرنگار بیدار است تا از دستاوردهای نظام اسلامی دفاع کند. وی با بیان اینکه خبرنگاران تکلیف اول خود را صیانت از انقلاب، جمهوری اسلامی و همه ارکان نظام می‌دانند، گفت: در همین روزهای اخیر خبرنگاران سخت کوشانه دوشادوش دیپلمات‌ها در مذاکرات حضور داشتند و حتی در طوفان اخیر هم خبرنگاران بودند که تمام ارکان نظام را خبر کرده و بستر کمک‌رسانی را فراهم کردند.