خواص دارویی پیاز
پیاز به عنوان یک آنتیبیوتیک قوی معروف است و علاوه بر خواص ضدباکتریایی، کاهشدهنده کلسترول و قندخون نیز هست.
پیاز دارای انسولین گیاهی است و قندخون را کاهش میدهد به همین دلیل برای افراد دیابتی و با افزایش ترشح در صفرا یکی از خوراکیهای مفید برای رفع سموم از بدن است.
مصرف پیاز باعث نرم شدن سینه میشود و این گیاه درمانی ضدعفونیکننده و کاهنده سرفه و خلطآور است. همچنین گیاهی ادرارآور است و علاوه بر افزایش اشتها، گرفتگیهای مجاری را از بین میبرد.
مصرف پیاز کلسترول خون را کاهش میدهد و در بین سبزی ها به عنوان یک آنتیبیوتیک قوی معروف است به طوری که مصرف خام آن، دهان را ضدعفونی میکند البته مصرف خام آن در افرادی که ترشح معده زیادی دارند یا مبتلا به سوزش مری هستند خوب نیست و باید پخته مصرف شود.پیاز سنگکلیه راخرد و علاوه بر تحکیم لثهها، کلسیم آن دندانها و استخوانها را تقویت میکند.البته پیاز چون گرم است برای کسانی که طبع گرم دارند مضر است و زیادهروی در خوردن آن موجب سردرد میشود.پیاز عفونتهای مجاری تنفسی مانند ورم گلو، برونشیت و آسم را بهبود میبخشد.