شلغم را بخارپز کنید
مصرف شلغم از ابتلا به سرطان، بیماریهای کلیه، یبوست و التهاب مجاری تنفسی جلوگیری کرده و به تشکیل بافتهای استخوانی و سیستم عصبی کمک میکند.
مصرف شلغم به صورت روزانه موجب از بین رفتن اسیداوریک در خون میشود و به رفع سنگهای کلیه کمک میکند و دردهای بیماران مبتلا به نقرس و بیماریهای مفصلی را تسکین میدهد.
بهترین شیوه برای تهیه شلغم که ویتامین و خواص درمانی آن حفظ شود بخارپز کردن آن است. در این شرایط تمام خواص درمانی شلغم حفظ میشود. در حقیقت این روش در مقایسه با آبپز شدن بهتر است زیرا هنگام آبپز شدن بخشی از خواص درمانی شلغم که مانع از ابتلای مصرفکننده به سرطان میشود از شلغم خارج میشود.
شغلم علاوه بر داشتن ویتامین و مواد معدنی، خواص درمانی ویژهای دارد که از آن برای درمان یبوست، تقویت بینایی و بهبود التهابهای مجاری تنفسی در زمان سرماخوردگی استفاده میکنند.
گوگرد موجب در شلغم به تقویت حافظه و سیستم عصبی کمک کرده و مصرف روزانه و خام آن نیز برای درمان جوشهای صورت و شادابی پوست موثر است. مواد مغذی موجود در شلغم نیز برای تشکیل بافتهای استخوانی مفید است به همین دلیل در دوران بارداری برای افزایش استقامت بدن مادر و تقویت بافت استخوانی جنین مناسب است.
شلغم میتواند در درمان برونشیت، مشکلات تنفسی و آسم هم موثر باشد. شلغم به میزان زیادی ویتامین C دارد و خاصیت آنتیاکسیدانی داشته و از ابتلا به سرطان جلوگیری میکند.
نوشیدن آبی که شلغم در آن پخته شده برای درمان گلودرد و التهابهای مجاری تنفسی نیز توصیه شده است.