استاندار سیستان و بلوچستان:
آمار رسانههای معاند در خصوص کشتههای حادثه سراوان دروغ بود
استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به دروغگویی رسانههای معاند در خصوص حادثه سراوان، گفت: متاسفانه در این حادثه ۳ نفر کشته شدند که ۲ نفر از آنها در پاکستان و یک نفر در ایران بود.
احمدعلی موهبتی در نشست با سران طوایف سیستان و بلوچستان با بیان اینکه دشمنان درصدد به خطر انداختن امنیت سیستان و بلوچستان هستند و برای این هدف شوم دست به هر کاری میزنند، اظهار داشت: دشمنان نظام از این روند به شدت عصبانی هستند و طرح و برنامههای مختلفی را برای توقف و جلوگیری از توسعه استان بهکار میگیرند.
وی با اشاره اینکه در حوادث اخیر سراوان عدهای تحت تأثیر اخبار جعلی رسانههای معاند قرار گرفتند، افزود: اکنون در فضایی هستیم که عقلانیت حاکم نیست بلکه احساسات و هیجان غلبه دارد، باید جوانان خود را مراقبت کنیم که احساساتی وارد بازی دشمن نشوند.
استاندار سیستان و بلوچستان افزود: اگر خدای نکرده اتفاق ناخوشایندی بیفتد، خشک و تر، شیعه و سنی، اصولگرا و اصلاحطلب و مردم و مسئولان با هم میسوزند، دشمن در حال آتشاندازی است و ما نباید بیتفاوت باشیم. باید هوشیار باشیم و مردم قوم خود را هوشیار کنیم.
موهبتی با بیان اینکه حتماً از مظلوم دفاع میکنیم و اگر مظلومی توسط ماموری کشته شود حتماً دادسرای نظام برخورد میکند و از طرفی در مقابل اغتشاشگران هم کوتاه نمیآییم، تاکید کرد: امید داریم که پیام و مطالب این نشست به خوبی منتقل شود چرا که نقشآفرینی مردم این استان که از بدو پیروزی انقلاب در تمام صحنهها حضوری فعال و چشمگیر داشتند، از یاد رفتنی نیست.
وی با بیان اینکه کسانی که آن سوی مرزها نشستهاند و از کشته شدن مردم سخن میگویند چرا در حوادث تروریستی تاسوکی، دارزین و بمبگذاری در مساجد مختلف سکوت کرده بودند؟، ادامه داد: در کجای دنیا به مقرهای نظامی و دولتی و حکومتی حمله میشود و حاکمیت اجازه میدهد تیری شلیک نشود؟ حمله به فرمانداری و بخشداری سراوان در هر جای دنیا رخ داده بود بسیاری از انسانها کشته میشدند اما اینجا این اتفاق نیفتاد.
استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه اگر کسی خطایی بکند قطعاً با آن برخورد میشود، افزود: در کمال تأسف در حادثه مرزی سراوان سه نفر کشته شدند که دو نفر از آنها در پاکستان و یک نفر در ایران بود اما رسانههای بیگانه به گونهای این موضوع را نشان دادند که انگار یک قتلعام در سراوان اتفاق افتاده است.
استاندار سیستان و بلوچستان در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه اجرای طرح رزاق منافع مافیا را به خطر انداخته است، افزود: بسیاری از سوختکشها فقط راننده هستند و یک نفر با دارا بودن چندین خودرو منافع بسیاری کسب میکند و اجازه درآمدزایی به مرزنشینان نمیدهد، ما با این مافیا در حال مقابله هستیم.
موهبتی ادامه داد: به دنبال اجرای طرح رزاق ۵۶ درصد تصادفات خودرویی فوتی کاهش پیدا کرده زیرا تعقیب و گریز صورت نمیگیرد و جادهها برای آنان امنتر شده است.
تحولات اخیر در مرز پاکستان
از طرف مقامات ایرانی تحت بررسی است
از سوی دیگر سعید خطیبزاده سخنگوی وزارت امور خارجه نیز با توجه به برخی اخبار منتشرشده در رسانههای پاکستان درباره چگونگی وقوع درگیریهای اولیه با قاچاقچیان سوخت در مرز مشترک ایران و پاکستان، گفت: موضوع از طرف مقامات صلاحیتدار و مسئول در جمهوری اسلامی ایران تحت بررسی است و با توجه به تحویل جسد یک ایرانی طی صورتجلسه مشترک از سوی پاکستان به ایران این موضوع توسط مرزبانان درجه یک در دو کشور در دست بررسی است.
وی اظهار داشت: بر اساس نتایج گزارشات آنها اقدامات لازم توسط نیروهای مرزبانی در مرزهای مشترک و وزارت امور خارجه به عمل خواهد آمد.