اخبار ویژه
وزارت ارشاد
باز هم دسته گل به آب داد!
در حالی که وزیر ارشاد در سخنرانی روز گذشته خود ادعا کرد: «قطعاً از بیتفاوتها و مخالفان انقلاب حمایت نمیکنیم» مدیر کل دفتر هنرهای تجسمی وزارت ارشاد هفته گذشته طی حکمی ساعد مشکی را به عنوان دبیر یازدهمین دو سالانه جهانی پوستر تهران منصوب کرد. این در حالی است که مشکی در سال 2009 به عنوان داور جشنواره «پوستر برای فردا» به داوری آثار ارائه شده در این جشنواره ضد ایرانی پرداخته بود. آثاری که در آن جمهوری اسلامی ایران را، نظامی مستبد و نقض کننده آزادی بیان معرفی میکردند. مشکی در حالی در کنار مرجان ساتراپی- کارگردان فیلمهای ضد ایرانی پرسپولیس و خورش آلو با مرغ- داور این جشنواره بود که اروه متین، دبیر جشنواره با صراحت در گفتگوی خود با رادیو فردا- رادیو دولتی آمریکا- مورخ 20 مهر 1388 تأکید کرد: «اینکه پوستری برای فردا حتی آرم لوگوی خود را به رنگ سبز طراحی کرده است نشان دهنده یک حمایت ضمنی از حرکت آزادیخواهانه در ایران برای آزادی بیان است.» همچنین وبسایت این جشنواره از قول مرجان ساتراپی که در کنار ساعد مشکی به عنوان یکی از داوران جشنواره پوستر برای فردا انتخاب شده بود نوشت: «سی سال است که در ایران میگویند زنان اگر حجاب نداشته باشند کشور به سمت دموکراسی میچرخد. اما بزرگترین مشکل نبود سیمای آزادی بیان از همیشه تا هنوز است.»
گفتنی است آثار نمایش داده شده در این جشنواره که آقای مشکی داوری آن را برعهده داشت ضمن توهین آشکار به مسئولین جمهوری اسلامی، بارها و بارها بیشرمانه به پرچم مقدس کشورمان نیز اهانت شده بود که به دلیل رعایت شئونات اخلاقی مجاز به توصیف آن نیستیم. حال باید دید مسئولان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با چه توجیهی چنین فردی را به عنوان دبیر دو سالانه جهانی پوستر ایران برگزیدهاند؟
پیش از این نیز وزارت ارشاد با اقداماتی غیرقابل توجیه نظیر دعوت از یدالله رؤیایی (شاعر فراری ضد انقلاب)، پرداخت هزینه کفن و دفن گروه زیرزمینی سگهای زرد، تقدیر از اشعار سیاه و ضد دفاع مقدس در جشنواره شعر فجر،انتشار کتابهای بحثبرانگیز از نویسندگان ضد انقلاب و... نشان داده بود برخی مدیران و مشاوران این وزارتخانه هیچ دغدغهای نسبت به دفاع از انقلاب اسلامی و آرمانهای آن ندارند.
آمریکا اگر قصد مبارزه با داعش را دارد
باید سراغ عربستان برود
مواضع ریاکارانه و متناقض مقامات آمریکا درباره گروهک داعش با انتقاد شدید در محافل رسانهای مواجه شده است.
اوباما برای دومین بار در چند روز گذشته، داعش را گروه تروریستی که مشغول وحشیگری است معرفی کرد و ضمن سخنرانی هفتگی گفت ما نمیگذاریم داعش در عراق و سوریه دولت تشکیل دهد.
برخلاف این ادعا هیلاری کلینتون وزیرخارجه قبلی اوباما اخیرا در کتاب خاطرات خود اذعان کرد: ما وارد جنگ عراق، لیبی و سوریه شدیم و همهچیز بر وفق مراد و بسیار خوب بود. من به 112 کشور جهان سفر کرده بودم و با برخی از دوستان این توافق حاصل شد تا به محض اعلام تاسیس داعش این گروه به رسمیت شناخته شود اما ناگهان همهچیز فروپاشید. توافق شده بود تا دولت اسلامی (داعش) در روز 2013/7/5 اعلام شود و ما منتظر اعلام تاسیس آن بودیم تا ما و اروپا هر چه سریعتر آن را به رسمیت بشناسیم. اما با انقلاب مصر همهچیز در مقابل ما بدون هشدار قبلی فرو ریخت. اقدام هولناکی رخ داد.
هیلاری کلینتون میافزاید: مصر قلب جهان عرب و جهان اسلام است و ما تلاش داشتیم تا از طریق اخوانالمسلمین و از طریق داعش این کشور را تحت کنترل درآورده و آن را تقسیم کنیم و پس از آن به کشورهای حوزه خلیجفارس برویم. کویت اولین کشوری بود که از طریق دوستان ما در آنجا آماده بود و سپس عربستان و بعد از آن امارات و بحرین و عمان در برنامه ما بودند و پس از آن منطقه عربی کاملا تقسیم میشد و به صورت کامل آن را تحت کنترل درمیآوردیم. ما منابع نفت و گذرگاههای آبی را تحت تصرف خود درمیآوردیم.
به اعتبار همین مشی منافقانه، روزنامه انگلیسی ایندیپندنت در تحلیلی به قلم رابرت فیسک عملیات اخیر آمریکا علیه تروریستهای داعش را نشانه «نفاق» باراک اوباما رئیسجمهور آمریکا دانست.
«ایندیپندنت» تاکید کرد: باراک اوباما هنگامی که گروه داعش در حال ارتکاب جنایت و فاجعه بود، هیچ اقدامی انجام نداد.
فیسک موضع اخیر اوباما درخصوص درگیری با عناصر داعش را «نفاق» دانست چرا که هیچ اشارهای به همپیمانش عربستان سعودی نکرد، در حالی که افراطیهای سعودی حامی تروریستها در عراق و سوریه بودهاند.
وی افزود: باراک اوباما هنگامی که این گروه تروریستی به سرکردگی ابوبکر بغدادی در حال ارتکاب جنایت و کشتار در عراق بود هیچ کاری نکرد، ولی برای نجات مسیحیان و ایزدیها، با شتاب عمل کرد.
فیسک اظهار داشت: اوباما به همپیمان سعودی خود که سلفیهای آن حامی معنوی و مالی تروریستهای افراطی در عراق و سوریه هستند، هیچ اشارهای نکرده است؛ در افغانستان نیز چنین وضعیتی حاکم است.
فیسک خاطر نشان کرد: دیوار بین سعودیها و وحشیهایی که آنها به وجود آوردند، و آمریکا اکنون در حال بمباران آنها است، همچنان باید بلند و نامرئی بماند. این عربستان بود که داعش را خلق کرد.
فیسک تاکید کرد: اگر آوارگان بیچاره در شمال عراق فلسطینی بودند، آیا آمریکاییها دست به همچنین اقدامی میزدند؟
در عین حال روزنامه نیویورک تایمز در تحلیل دیگری خاطر نشان کرد محاسبات درباره حضور داعش در عراق اشتباه بوده و ایران برنده نهایی این نبرد است.
نیویورکتایمز نوشت: عراق دوست قدرتمندی مانند ایران دارد. در صورتی که بحران بخواهد ادامه یابد، نتیجه آن افزایش نفوذ ایران در عراق خواهد بود که در آن صورت ایالات متحده آمریکا بیش از هر زمانی به ایران نیاز خواهد داشت. از این رو برنده نهایی در بحران داعش نه آمریکا و نه اسرائیل بلکه تهران خواهد بود.
هزار موشک به تلآویو میخورد
بهتر از تحقیر اسرائیل بود
یک کارشناس صهیونیست در مسائل راهبردی با اشاره به اینکه ارتش صهیونیستی همه کشورهای عربی را یکجا شکست داد اما از پس رزمندگان فلسطینی برنیامد، تأکید کرد: گردانهای قسام شاخه نظامی جنبش حماس، ارتش اسرائیل را شکست داد.
به گزارش پایگاه اینترنتی گردانهای شهید عزالدین (قسام شاخه نظامی حماس) یوآف شارونی از فیلمی که گردانهای شهید عزالدین قسام هفته گذشته درباره حمله رزمندگان حماس به موضع نظامی «ناحال عوز» در شرق غزه منتشر کرد ابراز شگفتی و حیرت کرد و در کنفرانس امور امنیتی و نظامی در شهر هرتزیلیا در شمال فلسطین اشغالی گفت: «تأثیر فیلم عملیات ناحال عوز از شلیک هزار موشک به تلآویو بیشتر بود.»
وی در مقالهاش به این کنفرانس که در روزنامههای صهیونیستی با عنوان «شکست ارتش لوس و نازپرورده ما» منتشر شد افزود «ارتش ما بدون پیشروی نیز میخواهد پیروز شود. ما ارتشی داریم که در سطح جهان بیشترین بودجه برای آن هزینه و میلیاردها دلار برای حمایت از سربازان پرداخت میشود و به سامانههای پیشرفتهای مجهز است که فوق تصور عقلهای بشری است.»
وی گفت: «ارتش ما در این اواخر با پدیدههای ننگین و شرمآوری روبروست که در نهایت فاجعهآفرین خواهد بود مانند اجازه به همجنسبازان برای خدمت در یگانهای رزمی و همچنین گردانهای مختلطزن و مرد از جمله این پدیدههاست علاوه بر اینکه مجالس خوشگذرانی و عیاشی و رقص و مسافرت و فساد و اختلاس گریبانگیر ارتش اسرائیل شده است.»
وی تصریح کرد «ارتش آخرین خط دفاعی ماست و در این جنگ در برابر حماس شکاف برداشته است. ارتش ما، سستترین و نازکنارنجیترین ارتشهای جهان است.» اسرائیل در این نبرد به وضوح شکست خورده است.
وی تصریح کرد: «این شکست سرهای سیاسی و نظامی بسیار زیادی را به باد خواهد داد اما آیا اصلاحاتی صورت خواهد گرفت؟ آیا عبرت گرفته خواهد شد؟ آیا سربازان ما به سربازانی که بازیهای رایانهای نظامی خود را کنار بگذارند و اهل جنگ باشند تبدیل خواهند شد؟ آیا ارتش اسرائیل از ما در برابر فاجعهای به نام حماس حمایت حمایت خواهد کرد؟»
شارونی تصریح کرد: جنگجوی ما جنگجویی سرسخت و شکست ناپذیر بود و به آرمانش افتخار میکرد ما همه کشورهای منطقه را شکست دادیم و آنان را به امضای پیمانهای صلح مجبور کردیم اما فاجعهای که درباره آن هشدار میدادیم به وقوع پیوسته و زمان نیز از دست رفته و ارتش ما از ارتشی خشن و محکم به ارتشی بزدل و ترسو تبدیل شده است و به جای آنکه سرباز اسرائیلی به صلابت و استواری خود اتکا کند به استحکام تانک ضد گلولهاش تکیه کرده و موشکهای کورنیت حماس نیز این تانک را دریده است. جنگجوی اسرائیلی به دیوارهای بتنی تکیه کرده که حماس زیر آن تونل زده است و خرابکاران حماس در صحنهای هالیوودی از تونلها در میآیند و به مواضع ما حمله میکنند و ظرف کمتر از دو دقیقه ده سرباز نخبه ما را مانند گوسفندهای لرزان میکشند.
تایم: تحریمها به تدریج
مخالفان آمریکا را متحد میکند
قرارداد نفتی 20 میلیاردی با روسیه این فرصت را به ایران میدهد که موضع قاطعتری را در مذاکرات با غرب در پیش گیرد.
مجله تایم با اشاره به توافق ضمنی ایران و روسیه برای قرارداد نفتی 20 میلیارد دلاری نوشت: تحریمهای غرب، دو کشور را وادار کرده که اختلافاتشان را کنار بگذارند. کلیف کاپچال تحلیلگر گروه مشاوره اروسیا در نیویورک، گفت این قرارداد این فرصت و اطمینانخاطر را به ایران میدهد تا مواضع محکمتری را در مذاکرات بکار بندد.
«دیوید اس کوهن» معاون وزارت خزانهداری آمریکا گفت: چنین چشماندازی تاکنون «برخی نگرانیهای جدی» را در واشنگتن برانگیخته است. من فکر میکنم که این امر در روند 5+1 تاثیر خواهد داشت اما نمیتوانم پیشبینی کنم که چنین تاثیری چگونه خواهد بود. ما به روشنی در این باره با بلندپایهترین مقامات روسیه درباره تداوم چنین قراردادی مذاکره کردهایم.
تایم مینویسد: واکنش آمریکا در مقابل چنین قراردادی همواره با یک هشدار همراه بوده است. هر شرکت روسی معاملهکننده با ایران ناقض تحریمهای آمریکا علیه صادرات انرژی ایران خواهد بود و این شرکتهای روسیه در صورت چنین اقدامی مشمول تحریمهای آمریکا خواهند شد. اما این تاکتیک بازده چندانی نخواهد داشت. آمریکا با منزوی کردن کشور بزرگی همچون روسیه زمینه را برای ائتلاف کشورهای مخالف آمریکا فراهم میکند.
تایم مینویسد: این گروه از کشورها میتواند یاد بگیرند که چگونه از انزوای خود در مقابل غرب از طریق حمایت و تجارت دوجانبه و نفوذ جمعیشان بر اقتصاد جهانی و تامین انرژی جهان خارج شوند.
مجله آمریکایی افزود: همان طور که طرح ممنوعیت واردات مواد غذایی در روسیه نشان میدهد، کاخ کرملین خود را آماده کرده تا مانع اقداماتی از این دست (تحریم) شود و پیشاپیش تاثیر تحریمهای آینده غرب را خنثی کند. توانایی پوتین برای به کار بستن اقدامی تلافیجویانه علیه غرب محدود نیست و وی به عنوان مثال میتواند قرارداد فروش موشکهای اس300 با ایران را احیا کند و از این رو با چنین اقدامی موضع جمهوری اسلامی ایران را در مذاکرات هستهایاش بیش از گذشته تقویت کند.
اسرائیل 3 نظامی خود را کشت
تا اسیر نیروهای مقاومت نشوند
ارتش رژیم صهیونیستی تحت فشار سنگین رزمندگان مقاومت مجبور شد 3 نظامی خود را به هلاکت برساند.
یک فرمانده نظامی ارتش اسرائیل فاش کرد ارتش این رژیم به منظور جلوگیری از اسارت نظامیان صهیونیست به دست حماس، سه تن از نظامیان خود را به هلاکت رسانده است.
به گزارش خبرگزاری قدس به نقل از پایگاه فلسطین الیوم، کانال دوم تلویزیون رژیم صهیونیستی طی گزارشی با اشاره به هزینههای سنگین این رژیم در جنگ اخیر علیه نوار غزه اعلام کرد: نیروهای ارتش اسرائیل در این جنگ سه بار مانع انجام عملیات ربایش سربازان این ارتش توسط مبارزان مقاومت فلسطین شدهاند اما نتیجه این عملیات کشتن سه نظامی ربوده شده میباشد.
اورهلر گزارشگر این کانال با اشاره به عملیات گسترده گروههای مقاومت فلسطین برای به اسارت گرفتن نظامیان صهیونیست گفت: نیروهای فلسطین در جنگ اخیر دو عملیات را در خانیونس و یک عملیات را در بیتحانون برای به اسارت گرفتن نظامیان صهیونیست تدارک دیدند.
«ابنوعم امونه» فرمانده نیروهای چترباز گردان «101» ارتش رژیم صهیونیستی در گفتوگو با پایگاه خبری والا در این باره تصریح کرد: جنبش حماس در جنگ کنونی با تاکتیک و استراتژی نظامی برای به اسارت گرفتن نظامیان ارتش اسرائیل برنامهریزی کرده است. مبارزان جنبش حماس به صورت دو گروه در میدان نبرد حاضر میشدند، یک گروه برای مبارزه از فاصله نزدیک و گروهی دیگر عملیات به اسارت گرفتن سربازان را بر عهده داشت.
ابنوعم امونه افزود: یک روز قبل از به اسارت گرفتن «هولدر گولدن» توسط مبارزان مقاومت فلسطین، نیروهای چترباز این گردان یک مورد از عملیات مقاومت که هدف از آن به اسارت گرفتن یک نظامی مجروح در یکی از تونلها در منطقه خزاعه واقع در شرق خان یونس بود را ناکام کردند.
این فرمانده صهیونیست افزود: هنگامی که نیروهای مهندسی ما برای بازرسی وارد یکی از منازل فلسطینی شدند سه فلسطینی که از یک تونل به آن منطقه نفوذ کرده بودند نیز به نظامیان خارج از منزل حمله کردند. همزمان با آغاز درگیریها، فرمانده تانکهای ارتش رژیم اشغالگر به ما اطلاع داد که یک فلسطینی یکی از نظامیان مجروح اسرائیل را ربوده و به داخل تونل برده است.
وی ادامه میدهد: مسیر و مکان تونل را از فرمانده تانکها پرسیدیم و با گلوله تانک به طرف تونل مذکور شلیک کردیم که دو نظامی ما کشته و تعدادی مجروح شدند.