جامعه اسلامی 47 دانشگاه کشور اعلام کردند:
«تـرور» میوه «برجـام»!
دفاتر جامعه اسلامی دانشجویان در 47 دانشگاه مختلف کشور طی بیانیهای اعلام کردند: راهبرد فعلی دولت برای مذاکره، تصویری ضعیف از ایران را به دشمنان مخابره کرده و آنها را در جنایت علیه مردم ایرانترغیب کرده است.
متن این پیام به شرح زیر است:
«چند وقتی است که دولتمردان ایرانی تحولات انتخاباتی آمریکا را رصد میکنند و به جای باور به ظرفیت عظیم داخلی، با تکیه بر انتخابات آمریکا خطمشی امورات مملکت را تنظیم میکنند. همچنین لیبرالهای غربپرست، قبل از پیروزی بایدن روی وعدههای نداده این نامزد حساب باز کردهاند و تمامی ابزار خود مانند فشار اقتصادی بر مردم را به خط کردهاند و جنگ روانی تازهای را در افکار عمومی به راه انداختهاند تا تنها راه برونرفت از وضعیت فعلی را برجامی دوباره معرفی کنند، حال آنکه هفت سال از عمر یک ملت را با راهبرد غلط دیپلماسی التماسی تلف کردند و بسیاری از مولفههای قدرت کشور را در مقابل«تقریبا هیچ» به باد دادند.
علیرغم تذکرات رهبر انقلاب و تعیین خط قرمزها برای مذاکرات و عدم خوشبینی ایشان به مذاکره و اعتماد به آمریکاییها، سه سال از مسئولیتشان را صرف مذاکره کردند و پس از برجام به مردم قول دادند که همه تحریمها برطرف خواهد شد ولی آخرین باری که باز هم شرکتهای ایرانی تحریم شدند، همین چند روز پیش بود!
آقایان مذاکره طلب با وقاحت تمام میگویند: «آمریکا فقط یک راه دارد و آن بازگشت به برجام است» که گویا خودشان هم باورشان شده که برجام واقعاً یک فتحالفتوح است!
این تلاش مذبوحانه برای مذاکره تا آنجا پیش میرود که جناب رئیس جمهور حتی برای تحقق اهداف سیاسی و منافع حزبی خود به تاریخ اسلام هم رحم نمیکند و دست به دامن تحریفی دیگر میشود و شیر جمل را امام صلح معرفی میکند تا به مرور زمان پالس مذاکره را به افکار عمومی تزریق کند.
وقتی برخی در داخل اینچنین ذوقزده شدهاند باید هم بازگشت بایدن به برجام را بهعنوان یک امتیاز به ایران بفروشد و نهتنها بابت بدعهدیهای برجامی آمریکا پاسخگو نباشد و تضمینی برای تکرار این بدعهدیها ندهد، بلکه در اِزای برداشت تحریمهایی که ترامپ بعد از خروج از برجام وضع نموده، شروطی نیز تعیین نماید!
بایدن قطعا به برجام بر نمیگردد و تحریمهای ترامپ را برای خود یک فرصت میداند. اما حتی اگر هم ارادهای برای بازگشت به برجام داشت، تحریمهایی که با هماهنگی اوباما و ترامپ در کنگره تصویب شده، مانع از این کار میشد. این تحریمهای ظالمانه محصول خباثت سیستم آمریکاست. همانطورکه اوباما کاشت تا ترامپ برداشت کند، این روزها ترامپ میکارد تا بایدن برداشت کند!
دموکراتها و جمهوریخواهان، تحریمهای جدید و پیاپی را طی پنج سال اخیر (پس از اجرای برجام) با اتفاق آرا تصویب کردند؛ با یقین به اینکه دولت روحانی به هیچ وجه، از برجام خارج نمیشود و هیچ واکنش بازدارندهای هم به نقض آن توسط تحریمهای جدید نخواهد داشت!
حال که حضور بایدن در ژانویه آینده به عنوان رئیسجمهور آمریکا قطعی است، بهنظر میرسد اروپاییها دوباره به نقش اولیه خود بازگشته و دوباره تقسیم کار قدیمی با دموکراتها را آغاز کردهاند.
آنها در بیانیه اخیرشان دوباره مدعی تعهد به حفظ برجام و اجرای کامل آن هستند؛ چیزی که بیشتر به یک طنز تلخ یا بهتر بگوییم دروغی بسیار بزرگ میماند.
سه کشور اروپایی عضو برجام ادعا کردهاند: ما همه تحریمها را لغو کرده و حتی از طریق کانال اینستکس، تلاشهای اضافی برای تجارت با ایران انجام دادیم اما ایران ۱.۵سال است که برجام را نقض میکند. جناب ظریف چه تعبیر زیبایی دارد که «اروپا با آمریکا فرق دارد.» بله ما هم عمیقاً معتقدیم که اروپاییها با آمریکاییها تفاوت دارند؛ یقینا اروپاییها بیشرمتر، وقیحتر و بیچشم و روتر هستند.
کسانی که هنوز بعد از تجربه برجام از امکان لغو تحریم از راه مذاکره حرف میزنند دو دسته هستند؛ یا الفبای روابط بینالملل را نمیدانند یا شیادانی هستند که برای کسب قدرت آگاهانه دروغ میگویند و همچنان به مردم سراب نشان میدهند.
فرمولی که غربگراها به دنبال آن هستند، نتیجهای جز اعطای امتیازات یکجانبه به غربیها و بردن کشور به سمت عقیم شدن دفاعی، امنیتی و اقتصادی حاصلی ندارد.
کسانی که بدون عبرت گرفتن از برجام و با تعطیل کردن عقل خود منتظرند تا بایدن رئیس جمهور آمریکا شود تا در ایران گشایش اقتصادی رخ دهد، زمانی از خواب بیدار میشوند که دوباره کاهش بیسابقه ارزش پول ملی و افزایش چند صد درصدی قیمتها را با بایدن تجربه کنند که البته با هنرمندی امثال ظریف و تضمین امضای بایدن پای برجام جدید دور از ذهن نخواهد بود.
سالهاست صهیونیستها از محسن فخریزاده بهعنوان پدر صنعت هستهای ایران نام میبردند و برای حذف و ترور ناجوانمردانه وی خط و نشان کشیده و حتی دو سال قبل عملیاتی ناموفق علیه وی را طراحی کردند.
این اتفاق در حالی بود که دولت روحانی در پایبندی به برجام و محدودیتهای هستهای پروژه تنشزدایی را پیش میبرد. اما این پروژه نه تنها نتوانست جنایت و دشمنیها علیه مردم ایران را متوقف کند که دشمنی آنها را وارد فاز جدیدی کرد.
آنچه منجر به شهادت محسن فخریزاده شد: مماشات در برابر ترور، پیشنهاد مذاکره در برابر فشار! مشخص نیست که چرا غربگرایان که در ماههای پایانی زمامداری خود به سرمیبرند هنوز بر راهبرد شکست خورده سازش تأکید دارند.
آنچه واضح است این است که راهبرد فعلی دولت، تصویری ضعیف از ایران را به دشمنان مخابره کرده و آنها را در جنایت علیه مردم ایرانترغیب کرده است. ترور مجاهد اسلام، سردار سلیمانی در زمان این دولت غربگرا، عدم همراهی برای گرفتن انتقام تخریب شخصیت و به دادگاه کشاندن عمارهای واقعی انقلاب، تحریف تاریخ اسلام و درس مذاکره گرفتن از کربلا توسط شخص رئیسجمهور سقوط اسفناک ارزش پول ملی و فشار بر مردم در آستانه انتخابات آمریکا! همه و همه این سیاهی که مشت نمونه خروار اقدامات نشاندهنده مدیریت خاص و بینظیر لیبرالها برای تسلیم تمدنی ایران و به زانو درآوردن کشور در مقابل آمریکا است که به قول خودشان ایران از حالت انقلابی به یک کشور نرمال در عرصه جهانی تبدیل شود، این شواهد نشان میدهد که نه تنها لیبرالها مدیریت کشور را رها نکردهاند بلکه اتفاقاً در سمت باطل و برای رسیدن به اهداف پلید خود به زیباترین شکل صحنه را مدیریت میکنند! اما کور خواندهاند که وَمَکَروا وَمَکَرَ الله وَاللَه خَیرُ الماکِرین
جناب روحانی در این ۷ سال و نیم از عمر دولت، سیاستهای کثیف دو رئیس دولت آمریکا و معاون سی ساله دولت آمریکا، «بایدن» را تجربه کردهاند که نه تنها هیچکدام بهتر از دیگری نبودهاند بلکه هرکدام سیاستها و فشارهای جدیدی را علیه ملت ایران روی میز آوردهاند! درحالیکه مشکلات ما داخلی است و حاصل اتکا به غرب در طی سالها ریاست دولتهای اصلاحطلب شماست! تفکر لیبرالی و غربزدهتان را کنار بگذارید، با تکیه به توان و ظرفیت داخلی تولید را تقویت کنید تا مشکلات کشور حل شوند.
بدانید و آگاه باشید که آحاد ملت انقلابی و بصیر ایران اسلامی و در راس آنان دانشجویان انقلابی نخواهند گذاشت که عمروعاصها بار دیگر داستان حکمیت را تکرار و مذاکره را به رهبری و نظام اسلامی تحمیل نمایند.
جامعه اسلامی دانشجویان بهعنوان چشم بیدار جنبش دانشجویی، اوضاع کشور را رصد نموده و در صورت لزوم با قاطعیت و عقلانیت انقلابی وارد عمل خواهد شد.