نگاهی به دیروزنامههای زنجیرهای
صاف کردن جاده برای تروریستها با دیکته «تله تنش»
سرویس سیاسی-
همواره دم از عزت ایرانی میزنند اما در عمل خواهان ذلت پذیری هستند، اصلاحطلبان در روزنامههایشان دیروز با عناوینی مانند «تله تنش» غیرمستقیم به تروریستها این پیغام را میدهند که تمام همت شان را معطوف به برنامهریزی برای ادامه ترورهای دانشمندان ایرانی نمایند چرا که اصلاحطلبان در داخل کشور به تلاش برای عدم واکنش به اقدامات تروریستی مشغول هستند. بعضی از روزنامههای اصلاحطلب مانند سازندگی خبر این ترور را حتی در صفحه نخست قرار ندادند و تنها در یک نیم ستون به آن پرداخت؛ آن هم با اشاره به اظهارات غلط و ناشایست کمالوندی مبنی بر صحت و سلامت همه دانشمندان هستهای! البته از این جماعت انتظار بیش از این هم نمیرود که بگویند اتفاق خاص و مهمی نیفتاده است.
روزنامه آرمان با اشاره به ترور شهید محسن فخری زاده در مطلبی با عنوان «تله تنش» نوشت: «برخی از واکنشهای مقامات کلیدواژه انتقام سخت را بر سر زبانهاانداخته است. انتقام سختی که یادآور ترور سردار سلیمانی و حوادث پس از آن است؛ بهنحویکه ترور سردار سلیمانی بهعنوان شخص اول نظامی اکنون با ترور فخریزاده به عنوان شخص اول دانشمند هستهای ایران مقایسه میشود... نگاهی به اظهارات برخی از سران کشور کلید واژه انتقام را نشان میدهد و اینکه عدهای مسیر تقابل را برگزیدهاند».
این روزنامه زنجیرهای در ادامه نوشت: «بسیاری از کارشناسان این نظریه را مطرح میکردند که آمریکا و حامیانشان بدشان نمیآید که در چنین شرایطی با تلهگذاری، ایران را وارد مقوله تنشهای نظامیکنند، به نحوی که این تنشها عملا دست بایدن رئیسجمهور آینده آمریکا را نیز برای هرگونه مذاکره یا بازگشت به برجام ببندد، چراکه اگر عملا آمریکا یا اسرائیل وارد جنگی با ایران بشود، آن هنگام بایدن موظف به تداوم آن جنگ به نفع اسرائیل و آمریکا خواهد بود، وگرنه اعلام پایان آن جنگ به محض روی کار آمدن بایدن، یعنی قبول شکست که مطمئنا این موضوع چیزی نیست که مردم و سیستم آمریکا بربتابند و چنین چیزی علیه بایدن و حزبش تمام خواهد شد».
روزنامه آرمان در بخش دیگری از این گزارش نوشت: «به عبارتی، در این روزها ترامپ، نتانیاهو و بنسلمان بیکار ننشسته و قصد دارند، راه رئیسجمهور دموکرات آمریکا و ایران را در آینده ناهموار سازند و تنها کافی است تا در چنین شرایطی ایران در زمین بازی ساخته شده این سه نفر وارد شده تا همه چیز با تحریک کشورمان وارد تنشهای شدید و حتی نظامی بشود...به نظر میآید که ایران در چنین شرایطی باید بیش از همیشه هوشیارانه وارد عمل شود و با دقت و درایت اقدامات خود را عملیاتی کند تا در تله رفتارهای پرتنش گرفتار نشویم...شکیبایی استراتژیک و ارزیابی از وضعیت منطقه در این دو ماه باقیمانده باید مهمترین محور سیاست ایران در نفی آتش افروزی نتانیاهو و ترامپ باشد».
مدعیان اصلاحات در سالهای گذشته خسارت محض برجام را به کشور تحمیل کردند. این طیف همچنین با تطهیر دموکراتها، ترامپ را تافتهای جدابافته از ساختار حاکمیتی آمریکا معرفی میکنند.
این در حالی است که دولت اوباما- به معاون اولی جو بایدن- رکورددار تحریمهای ضدایرانی است. علاوهبر این، پس از اقدام ددمنشانه دولت ترامپ در ترور سردار سلیمانی، بایدن از این اقدام جنایتکارانه دفاع کرد.
بنابراین میان ترامپ و بایدن در نقض فاحش برجام و همچنین در جنایتکاری و آدم کشی هیچ تفاوتی نیست.
با اینحال مدعیان اصلاحات به عنوان بانیان اصلی وضع موجود اقتصادی با شعار منفعلانه و حقارتآمیز «نباید در تله تنش گرفتار شویم»، مدعی است که ایران باید از انتقام خون شهید فخری زاده و سیلی سخت امتناع کند! بزککنندگان برجام، دیروز خسارت محض توافق هستهای را به مردم تحمیل کردند و امروز با ژست تنش زدایی- بخوانید ذلت و حقارت- با امنیت مردم بازی میکنند.
برخلاف ادعای این جریان، اتفاقا این انتقام سخت و پاسخ قاطع است که بازدارندگی ایجاد کرده و دشمن را از تکرار این قبیل اقدامات باز داشته و آن را بسیار پرهزینه میکند.
پالس مدعیان اصلاحات برای ادامه ترورها؟!
روزنامه اعتماد روز گذشته در مطلبی در واکنش به ترور شهید محسن فخری زاده دانشمند هستهای و دفاعی کشورمان در مطلبی با عنوان «تروريستهاي دلواپس برجام» نوشت: «در پي ترور شهيد فخريزاده، دانشمند ارشد ايراني، انگشت اتهام به سوي مظنوناني گرفتهشد كه تصور ميشود در شرايط حاضر، بيشترين انگيزه را براي انجام چنين اقدامات تروريستي دارند... خيليها در خارج از ايران هستند كه از شرايط فعلي و تحولات پيش رو در منطقه نگران هستند. دولتهاي خارجي وجود دارند كه نگرانند با تغيير در هيات حاكمه آمريكا تغييراتي در مناسبات ايران و آمريكا اتفاق بيفتد و اجراي برجام از سر گرفته شود و در نتيجه موقعيت ايران در منطقه و جامعه بينالمللي بهبود پيدا كند، وضع اقتصادي و معيشتي مردم ايران سر و ساماني بگيرد و تحريمهاي ايران اگر نگوييم كامل بلكه تا حد زياد كاهش پيدا كند. يكي از دلواپسان اصلي اين موضوع و مظنون درجه اول نتانياهو است... مظنون دوم بعد از آنها عربستان سعودي است و سپس نيروهاي افراطي در منطقه هستند، تندروهايي هستند كه نگران بهبود اوضاع روابط بينالمللي ايران هستند. اگر دولت جو بايدن فرصت داشتهباشد و تصميم بگيرد كه به برجام برگردد و مذاكرات ۵+۱ و ايران مجددا احيا شود، بسياري از آرزوها و روياهاي عدهاي از رژيمها و گروهها در منطقه نقش بر آب ميشود»
این روزنامه در ادامه نوشت: «هر اقدامي بايد برابري و تناسب لازم را داشتهباشد. البته تصميم براي انجام يك اقدام متقابل فقط نبايد بر مبناي تناسب و برابري گرفتهشود، بلكه زمان و مكان صحيحي براي آن در نظر گرفتهشود... بزرگترين دشمنان برجام عربستان و اسراييل هستند و بازگشت امريكا به برجام، همه نخي را كه در طول چهار سال رياستجمهوري ترامپ رشتهبودند، پنبه خواهد كرد.»
گفتنی است این روزنامه مدعی اصلاحطلبی در حالی خواستار عدم واکنش به این اقدام جنایتکارانه با ادعای اثر گذاری بر روند احیای جنازه متعفن برجام شده که که اتفاقا بسیاری از کارشناسان معتقد هستند جسارت صهیونیستها برای خرابکاریها و ترورها به دلیل همین اظهار ضعفها و پالسهای مثبت از داخل است که ایران قصد انتقام ندارد و حتی میتوان اینگونه گزارشات را ناخواسته پیامی به آمریکا و اسرائیل برای ادامه ترورها تلقی کرد. در تائید همین موضوع، چندی پیش علی مطهری، فعال اصلاحطلب در توئیت قابل تاملی نوشته بود: «بی تدبیری دولت در آبان ۹۸ باعث شد آمریکا حاج قاسم را ترور کند». باید دید این جاده صاف کنیها برای آمریکا و اسرائیل حتی بعد از ترور بزرگانی نظیر حاج قاسم سلیمانی و یا شهید فخری زاده ناشی از خلأ روح وطنپرستی و علاقه به هموطنان است یا واقعا برخی رسانههای داخلی به تریبون دشمنان ملت تبدیل شدهاند؟