آزار جنسی اسرای فلسطینی در زندانهای رژیم صهیونیستی
خبرگزاری ترکیهای از رفتارهای شنیع و آزار جنسی اسرای زن فلسطینی در زندانهای رژیم صهیونیستی پرده برداشت.
رفتار وحشیانه رژیم صهیونیستی با اسرای فلسطین همواره مورد انتقاد سازمانهای بینالمللی بوده است. اما آزار جنسی اسرای زن مسئلهای است که آن طور که باید مورد توجه رسانهها قرار نگرفته است. در حالی که انتقادهای بینالمللی و هشدارهای فعالان حقوق بشر درباره وضعیت حدود ۴۳۰۰ اسیر فلسطینی ادامه دارد، شاهدان عینی از آزار جنسی اسرا در زندانهای رژیم صهیونیستی خبر میدهند. خبرگزاری آناتولی درباره آزارهای جنسی علیه زنان اسیر فلسطینی در زندانهای رژیم صهیونیستی گزارشی اختصاصی منتشر کرد. در ابتدای این گزارش آمده: «زنان فلسطین اسیر در زندانهای اسرائیل از رفتار تحقیرآمیز ماموران اطلاعاتی مرد اسرائیلی در جریان بازجوییها روایتهای را بازگو کردهاند».
به نوشته آناتولی، «دینا الکرمی»، زن فلسطینی ۴۱ ساله که ۱۶ ماه در زندان رژیم صهیونیستی سپری کرد، روایت دلخراشی از آزار جنسی علیه خود در زمان حضورش پشت میلههای زندان را به خاطر میآورد. او حین روایت کردن جلسات بازجوییهای شبانه ماموران اطلاعاتی اسرائیلی مرد (برای خبرگزاری آناتولی) بدنش دچار لرزش شد. او در تمام لحظات این بازجوییها تحقیر میشد و در معرض آزار شدید جنسی قرار میگرفت. این رسانه ادامه داد: «بسیاری از زنان فلسطینی شبیه به الکرمی از آزار جنسی در زندانهای اسرائیلی شامل اقداماتی از قبیل انجام بازرسیهای بدنی بسیار زننده خبر دادهاند». به روایت دینا الکرمی، او در زمان حضورش در بازداشتگاه مرکز صهیونیستی «عسقلان»، به مدت دو روز مورد آزار جنسی قرار گرفت.
این زن اسیر فلسطینی گفت: «وقتی من نپذیرفتم لباسهایم را در بیاورم، زندانبان به من حمله کرد و شلوارم را پاره کرد و مرا به طرزی شرم آور مورد بازرسی بدنی قرارداد». این خانم فلسطینی سال ۲۰۱۸ توسط نظامیان رژیم صهیونیستی در منزلش در شهر «حبرون» واقع در جنوب کرانه باختری بازداشت و به ۱۶ ماه زندان محکوم شد. اتهام وارد شده به دینا الکرمی، مشارکت در فعالیتهای اجتماعی مرتبط با حماس به همراه با ۶ زن فلسطینی دیگر بود.
«سهار فرانسیس» مدیر «الضمیر» یک نهاد حقوق بشری فعال در زمینه حمایت از زندانیان و اسرا به خبرگزاری آناتولی گفته: «توهینهای کلامی جنسی در زندانهای اسرائیل، بخشی از سیاست سازماندهی شده به منظور تحقیر و شکنجه کردن اسرای فلسطینی به ویژه زنان و کودکان است». به گفته او، مقامهای رژیم صهیونیستی از آزار جنسی به عنوان ابزاری برای اعمال فشار بر اسرا و زندانیان فلسطینی به ویژه در جریان بازجوییها استفاده میکنند.
یک زن اسیر فلسطینی دیگر که کمتر از ۴۰ سال دارد و نخواست نامش فاش شود، در گفتوگو با آناتولی روایت ناگواری از آزار جنسی ماموران و نیروهای اسرائیلی مطرح کرد. به گفته این بانوی فلسطینی، بعد از بازداشتش در رام الله و در جریان انتقالش به بازداشتگاهی در قدس اشغالی، نیروهای اسرائیلی او را مورد آزار جنسی قراردادند. او همچنین خبر داد، ماموران صهیونیست در خودروی انتقال اسرا و زندانیان او را در کنار یک مجرم یهودی قراردادند و این فرد وی را مورد آزار جنسی قرارداد. به گفته این اسیر فلسطینی، فریادهای کمک خواهی او از زندانبانان و ماموران اسرائیلی تاثیری نداشت و آن مجرم صهیونیست مرتکب رفتارهای شنیعی شد که او قادر به بیانش نیست. طبق گزارش خبرگزاری آناتولی، بنا بر آمارهای فلسطینیان، در حال حاضر حدود ۴۳۰۰ اسیر فلسطینی شامل ۴۱ زن و ۱۶۰ فرد نابالغ در زندانهای اسرائیل محبوس هستند.
تداوم اعتراضها در سرزمینهای اشغالی
در حالی که بنیامین نتانیاهو نخستوزیر رژیم صهیونیستی سعی داشت با توافق عادی سازی روابط با بحرین و امارات خود را از مشکلات و بحرانهای داخلی نجات دهد اما تداوم اعتراضها علیه وی به معنای ناکامی نتانیاهو در این مسیر است. معترضان به فساد و ناکارآمدی نتانیاهو باردیگر به خیابانها آمده و خواستار استعفای وی شدند. هزاران شهروند صهیونیستی یکشنبه شب بار دیگر علیه بنیامین نتانیاهو به خیابانهای قدس آمدند. طبق گزارش یدیعوت آحارونوت، تظاهرات در مقابل مقر رسمی اقامت بنیامین نتانیاهو در قدس اشغالی با وجود شیوع ویروس کرونا همچنان ادامه داشته و معترضان خواهان استعفای نتانیاهو هستند.