حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان/ آیا صهیونیستها دوباره با دشمن خیالی درگیر شدند؟
رژیم صهیونیستی دوباره مدعی شده که در جواب شلیک چند گلوله به سوی سربازانش مناطقی از جنوب لبنان را مورد هدف قرارداده است؛ اما حزبالله تا لحظه تنظیم این گزارش هیچ موضعی نگرفته است، از این رو این پرسش مطرح میشود که آیا رژیم صهیونیستی چون ماه گذشته با دشمن خیالی درگیر شده است؟
سرویس خارجی-
ارتش رژیم صهیونیستی صبح روز چهارشنبه بیانیهای صادر کرد و مدعی شد، بالگردها و هواپیماهای جنگی این رژیم به چند پست دیدبانی متعلق به جنبش مقاومت حزبالله در جنوب لبنان حمله
کردهاند.
رژیم صهیونیستی بهانه این تجاوز ادعایی جدید خود را، شلیک شدن گلولههایی از سمت لبنان به «نظامیان اسرائیلی» در این سوی مرز عنوان کرده و این در حالی است که هیچ مدرکی برای اثبات مدعای خود ارائه نداده است.
«افیخای ادرعی»، سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شده یک رویداد امنیتی در منطقه جبل میرون در مقابل شهرک مارون الراس لبنان در خاک فلسطین اشغالی اتفاق افتاده است. مسیرهای منتهی به این منطقه مسدود شدهاند و موضوع در حال پیگیری است. این مواضع درست شبیه مواضع ماه قبل صهیونیستهاست که بعدها معلوم شد، از ترس وعده انتقام حزبالله، دو ساعت با یک دشمن خیالی درگیر شدهاند!
به گزارش فارس، در بیانیه مذکور که چندین ساعت بعد از تحرکات بامدادی و شلیک منورهایی در منطقه مرزی جنوب لبنان صادر شده، آمده: «شب گذشته در جریان فعالیت عملیاتی در شمال اسرائیل از لبنان به سمت نیروهای ارتش اسرائیل تیراندازی شد. ما با شلیک پاسخ دادیم و هواپیماهایمان به پستهای دیدبانی حزبالله در نزدیکی مرز حمله کردند».
رسانههای رژیم صهیونیستی این بار نیز وارد معرکه شده و به طور هماهنگ اعلام کردند که بالگردهای جنگی اسرائیل بر فراز شهرک صهیونیستنشین شتولا به سمت اهدافی در جنوب لبنان شلیک کردهاند. به گزارش تسنیم، در جریان حملات دیشب مناطقی از «رویسات العلم» در بخش «کفرشوبا» با بمبهای فسفری آتشزا که از جمله سلاحهای نامتعارف به شمار میرود توسط رژیم صهیونیستی موشک باران شد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، در این میان «بنیامین نتانیاهو»، نخستوزیر رژیم صهیونیستی که در حل مشکلات سیاسیِ داخلی خود وامانده و هر فرصتی برای فرافکنی و انحراف اذهان را غنیمت میشمارد، روز چهارشنبه در سخنانی حزبالله را تهدید کرد. او با اتهامزنی به جنبش حزبالله لبنان مدعی شد: «در صورتی که حزبالله به ما تعرض کند با قدرت پاسخ خواهیم داد و به حزبالله توصیه میکنیم که قدرت اسرائیل را آزمایش نکند.» البته این صهیونیست باید بازه زمانی ۱۲ ژوئیه تا ۱۴ اوت ۲۰۰۶ (21 تیر تا 23 مرداد 1385) را به خاطر آورد، بازهای که بستر زمانی جنگی مشهور به جنگ 33 روزه بود!
جنگ خیالی یا واقعی؟
اما این پرسش جدی است که آیا واقعاً شلیکی بوده و یا باز رژیم صهیونیستی دچار «فوبیایِ انتقام» از وحشت حزبالله با دشمن موهوم درگیر شده است؟ دوشنبه 6 مرداد ماه بود که اخبار همه از آغاز جنگی بین رژیم صهیونیستی و حزبالله میگفتند، حتی سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد وارد درگیری شدیم اما تلفاتی ندادیم! اما در این میان سکوتِ حزبالله بود که تأمل برانگیز بود تا چند ساعت بعد که دوشنبه بیانیهای صادر کرد که «اصلاً جنگی در کار نبوده» و «ما حتی گلولهای شلیک نکردیم». با بیانه معلوم شد نیروهای اسرائیل در جنگی موهوم بوده که تلفاتی
نداشتهاند.
«عمیرام لوین»، که پیشتر در ارتش رژیم صهیونیستی فرماندهی مناطق شمالی فلسطین اشغالی را عهدهدار بوده، با «شرم آور» خواندن تنش مرزی آن روز در مرز با لبنان گفته بود مدیریت حادثه امنیتی روز گذشته ناکام بود.
در مورد حمله چهارشنبه هم تاکنون حزبالله چیزی نگفته و این پرسش را پررنگ کرده که آیا این حملات هم ناشی از وهم صهیونیستها بوده است؟ آیا این حمله هم ضمیمه به آن حمله «شرم آور» میشود؟
اما آنچه مسلم است این اقدامات ناشی از وحشت رژیم صهیونیستی است.
سید «حسن نصرالله» در سخنرانی اخیر خود به مناسبت چهاردهمین سالروز پیروزی مقاومت در جنگ 33 روزه گفته است، «حزبالله شهادت علی کامل محسن را بیپاسخ نخواهد گذاشت و اسرائیلیها منتظر بمانند.» همین انتقام معهود است که رژیم صهیونیستی را دچار «فوبیایِ انتقام» کرده و بیش از یک ماه است که درآمادهباش نگه داشته است.
گزینههای نخستوزیری لبنان
خبر دیگر از لبنان اینکه، «سعد الحریری» نخستوزیر پیشین لبنان که طی هفتههای اخیر به گمانهزنیهای متعدد درباره نامزد شدن دوباره وی برای نخستوزیری واکنشی نداده بود، سرانجام سهشنبه اعلام کرد، قصدی برای نخستوزیری در دولت آینده لبنان ندارد.
اما روزنامه «الاخبار» در اشاره به آخرین رایزنیها و این اعلام موضع الحریری، سه سناریوی زیر را مطرح کرد که طبق آن «سعد الحریری»، «حسان دیاب» و «نواف سلام»؛ اسامی مطرح برای نخستوزیری لبنان هستند.