تشکیل 17 هزار پرونده شکایت از خودروسازان در تعزیرات
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان تهران از توافقات انجام شده با پنج شرکت خودرویی خبر داد و گفت: 17 هزار پرونده خودرویی در تعزیرات تشکیل شده است.
محمدعلی اسفنانی به فارس گفت: 17 هزار پرونده خودرویی در سازمان تعزیرات حکومتی کشور تشکیل شده که از میان آنها برای 10 هزار پرونده رأی صادر شده است، از این میان برای 7 هزار پرونده رای به اجرا گذاشته شده و مابقی در حال تعیین تکلیف است.
اسفنانی افزود: شرکتهای خودروساز باید معادلسازی مبالغی که از سوی مشتریان پرداخت شده را انجام و رضایت شکات را به دست آورند و به عنوان سود سپرده، مبالغی را پرداخت کنند یا اینکه خودرویی را به عنوان جایگزین به شکات بدهند.
وی با اشاره به اینکه جلسات متعددی با پنج شرکت خودروساز برگزار شده گفت: هفته گذشته با شرکت بهمن خودرو در بحث تخلفات خودروییاش توافقاتی انجام و مقرر شد که در 100 پرونده خودرویی که باید به مردم واگذار میشد اقدامات لازم انجام شود تا منجر به تشکیل پرونده و پروسه رسیدگی نشود. همچنین با شرکت رامک خودرو، نگین خودرو و سایپا دیزل نیز توافقاتی داشتهایم و تعهدات خودرویی سایپا و ایران خودرو نیز در حال انجام است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان تهران در مورد اصلاح قیمتهای خودرو اظهار داشت: تفاوت قیمت برخی خودروها به راحتی قابل حل و فصل نیست. به طوری که در مورد خودروهای FH سایپا دیزل طبق توافق صورتگرفته این شرکت با خریداران قرار بوده 150 میلیون تومان نقد پرداخت شود و 300 میلیون هم تسهیلات بگیرند که در مجموع 450 میلیون تومان برای دریافت این نوع تریلی پرداخت شود اما این خودرو در بازار بیش از یک میلیارد تومان خرید و فروش میشود.
به گفته اسفنانی، برخی از خودروهایی که از سوی واردکنندگان به کشورمان وارد شده مشمول تغییر تعرفه شده و نشان میدهد رقم مابهالتفاوت بسیار قابل توجه است.
وی درباره گرانفروشی قیمت کارخانهای برخی خودروها نسبت به قیمت بازار نیز گفت: به دلیل شکسته شدن حبابهای قیمت بازار این اتفاق رخ داده هر چند که قیمت قبلی آن در بازار بیش از اندازه افزایش پیدا کرده بود.
دلایل شکایت از ایران خودرو و سایپا
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان تهران همچنین در گفتوگو با تسنیم گفت: برخی شرکتهای خودرویی حدود 2 هزار و 300 دستگاه خودرو پیشفروش کرده بودند، در حالی که نهایتاً 500 دستگاه میتوانستند پیشفروش کنند، حتی برخی شرکتهای خودرویی 4 تا 5 هزار خودرو پیشفروش کردند در حالی که چنین اجازهای نداشتند.
اسفنانی درباره پروندههای تشکیل شده برای سایپا و ایران خودرو نیز گفت: در ارتباط با شرکت سایپا چند پرونده به لحاظ عدم اجرای تعهدات تشکیل شده که در همین خصوص جلساتی را برگزار کردیم و تعداد پروندههای این شرکت به پنج تا 10 پرونده میرسد. در ارتباط با ایران خودرو نیز مشکل خاصی از نظر عدم اجرای تعهدات نداریم اما شکایات دیگری تحت عنوان گرانفروشی و تقلب شده که در حال رسیدگی است.
استرداد میلیاردها وون کره به سیستم بانکی
همچنین به گزارش روابط عمومی تعزیرات حکومتی استان تهران، مدیر کل تعزیرات حکومتی استان گفت: با شکایت بانک توسعه تعاون از یک شرکت بزرگ تجاری مبنی برعدم ایفای تعهدات ارزی واردکنندگان در قبال دریافت ارز و خدمات دولتی در سه فقره حواله ارزی، پرونده تخلف برای رسیدگی به شعبه مربوطه ارجاع
شد.
به گفته اسفنانی، با بررسی سازمان تعزیرات، شرکت مذکور به استرداد عین ارز دریافتی به مبلغ سه میلیارد و 984 میلیون وون کشور کره به بانک شاکی و تعلیق کارت بازرگانی به مدت یک سال از سوی تعزیرات حکومتی تهران محکوم شد.
کشف و پلمب انبار تولید ادویه تقلبی
گشت مشترک تعزیرات حکومتی شهرستانهای تهران یک انبار تولید غیرمجاز ادویه را با ۳۰ تن موجودی کشف و پلمب کرد.
به گزارش روابط عمومی سازمان تعزیرات حکومتی، مدیرکل تعزیرات حکومتی شهرستانهای استان تهران گفت: در گشت مشترک تعزیرات حکومتی شهرستانهای استان تهران از یک انبار مشخص شد در این انبار تولید ادویهجات با برند معروف ولی به صورت تقلبی انجام شده است.
احمد جعفرینسب اظهار داشت: در این انبار با استفاده از کاه و ضایعات و رنگهای غیرمجاز، غیربهداشتی و قاچاق ادویه تولید و با جعل علامت سیب سلامت و تولید کارتن برند به بازار عرضه میشد.
وی افزود: با دستور تعزیرات حکومتی این انبار تولیدی غیرمجاز با 30 تن انواع ادویهجات موجود در محل پلمب و پرونده برای صدور حکم به شعب بدوی ارجاع شد.