اظهار عجز رژیم صهیونیستی
تلآویو: یک سال است به دنبال راهی برای مقابله با بادبادکهای آتشزا هستیم
صهیونیستها میگویند، یکسال است تلاش میکنند با پدیده «بادبادکهای آتشزای فلسطینیها» مقابله کنند اما موفق نمیشوند. به گفته منابع رسمی این رژیم، آنها حتی به چند کشور خارجی هم متوسل شدهاند اما به جایی نرسیدهاند.
ارتش رژیم صهیونیستی ماه هاست که در مقابل بالونها و بادبادکهای آتش زای فلسطینیان در نوار غزه عاجز و ناتوان مانده و نتوانسته است «هیچ» راهحلی برای آن پیدا کند. این بالنها تاکنون مزارع زیادی از صهیونیستها را نابود کرده و بعضا حتی خبر رسیده، این بالونها به تلآویو هم رسیده و موجب وحشت اشغالگران شدهاند.
به گزارش مرکز اطلاعرسانی فلسطین به نقل از روزنامه عبری زبان هاآرتص، اسرائیل حدود یک سال است که مناقصههایی را بین شرکتهای داخلی و خارجی به منظور ایجاد راهکاری برای مقابله با بالونها و بادبادکهای آتشزا که از نوار غزه به سمت اراضی اشغالی ارسال میشوند، برگزار کرده است اما وزارت جنگ این رژیم همچنان از ایجاد راهحلی برای این تهدید ناتوان مانده است.
این روزنامه صهیونیستی در ادامه نوشته وزارت جنگ رژیم صهیونیستی ماه جولای سال گذشته (تیرماه) پس از آتشسوزیهای گسترده در شهرکهای صهیونیستنشین مجاور باریکه غزه بر اثر بالونهای آتشزا، مناقصهای را به اجرا گذاشت تا سیستمی پیدا کند که نظامیان اسرائیلی خیلی راحت و سریع بتوانند از آن استفاده کنند و با پیامدهای بادبادکها و بالونهای آتشزا و آتشسوزیهای ناشی از آن مقابله کنند اما ارتش اذعان کرده که هنوز به چنین سیستمی دست نیافته است...ارتش میداند که احتمال تشدید تنش و درگیریها به سبب این آتشسوزیها وجود دارد. برآوردهای ارتش رژیم صهیونیستی حاکی از آن است که شهرک نشینان صهیونیست مجاور باریکه غزه در برابر ازسرگیری آتشسوزیها دوام نخواهند آورد.
در بخش دیگری از این گزارش میخوانیم: سرویسهای امنیتی رژیم صهیونیستی از اواسط سال گذشته درصدد ایجاد یک سامانه برای مقابله با بالونهای آتشزا هستند اما تا به امروز موفق به این کار نشده و نمیداند حتی چگونه چنین سامانهای را طراحی کند. ارتش رژیم صهیونیستی در مناقصه خود اعلام کرده بود این سامانه باید متحرک باشد و بتواند بالونهای آتشزا را در فاصله 600 متری هدف قرار دهد. یا در آن از لیزر یا هر تکنولوژی دیگری برای هدف قرار دادن بالونها و بادبادکهای آتشزا استفاده شود و اینکه بتواند 3 ساعت کار کند بدون اینکه نیاز به شارژ داشته باشد.
ناتوان از مقابله با حماس
از سوی دیگر خبر رسیده که «نفتالی بنت» وزیر آموزش رژیم صهیونیستی گفته جنبش مقاومت اسلامی (حماس) در جریان جنگ سال 2014 طرح گستردهای را برای سیطره و آزادسازی بخشهایی از سرزمینهای اشغالی 1948 و استقرار نیروهای یگان کماندوی خود ریخته بود.
به گزارش مرکز اطلاعرسانی فلسطین، بنت فاش کرد که صدها تن از نیروهای حماس در جریان این جنگ میتوانستند از طریق تونلها به شهرهای جنوب فلسطین اشغالی حمله کنند و صدها نظامی اسرائیلی را بکشند و دهها تن دیگر را بربایند.
وی تصریح کرد: اولین کسی بود که درباره خطرات این تونلها هشدار داد و خواستار تخریب آنها شد، حال آنکه نتانیاهو و موشه یعلون وزیر جنگ وقت اسرائیل از چنین اقدامی واهمه داشتند.
دولت جدید را قبول نداریم
خبر دیگر اینکه، پس از اعلام خبر تشکیل دولت جدید فلسطین گروههای مختلف فلسطینی اعلام کردند، دولت جدید را به عنوان دولت وفاق ملی قبول ندارند و این اقدام منجر به افزایش اختلافات خواهد شد.
به گزارش فارس، «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان یکشنبه «محمداشتیه» را مأمور به تشکیل دولت جدید تشکیلات خودگردان کرد، دولتی که بنا به تصمیم عباس بدون حضور حماس تشکیل میشود. هواداران «اشتیه» میگویند او پستهای متعدد مدیریتی در زمینه سیاسی، اقتصادی و فرهنگی در فلسطین را تجربه کرده است که مهمترین آن سردبیری روزنامه الشعب، استاد دانشگاه بیرزیت، رئیس شورای اقتصادی توسعه و بازسازی فلسطین و وزیر مسکن است. وی همچنین در سالهای 2009 و 2016 به عنوان عضو کمیته مرکزی جنبش آزادیبخش ملی فلسطین برگزیده شد.
حماس و گروههای مختلف فلسطینی اما اعلام کردهاند، عباس قصد دارد دولت جدید را بدون توافق ملی، بر اساس تکرویها و فرار از آشتی و وحدت ملی تشکیل دهد. ادامه تکرویها و طرد کردنها، نسخهای اجرایی برای جدا کردن کرانه باختری از نوار غزه و تقویت اختلافات است، حماس این دولت جداییطلب خارج از توافق ملی را به رسمیت نخواهد شناخت.