کد خبر: ۹۷۱۰۵
تاریخ انتشار : ۱۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۱:۲۸

اخبار ورش جهان


مورینیو: اینجا آلمان نیست که یک تیم بقیه تیم‌ها را غارت کند
 سرمربی منچستریونایتد معتقد است بازار نقل‌و‌انتقالات برای تیم‌ها سخت شده است. برابر تیم قهرمان دوره قبل به میدان برود. دیداری که یونایتدها امیدوارند بعد از بازی ناامیدکننده برابر هال، با برد زمین را ترک کنند.ژوزه مورینیو دیروز دردیدار مقابل لسترسیتی برای هشتصدمین بار روی نیمکت مربیگری ‌نشست. او پیش از این بازی در نشست خبری درباره موضوعات مختلفی صحبت کرد. یونایتد پیشتر در زمان فرگوسن می‌توانست بهترین بازیکنان تیم‌های دیگر را به خدمت بگیرد. برای مثال روبین فان پرسی، لوئیس ساها، ادوین فان در سار، دیمیتار برباتوف و آنتونیو والنسیا از جمله بازیکنانی بودند که با جدایی از تیم‌هایشان راهی یونایتد شدند ولی مورینیو معتقد است لیگ برتر مثل بوندسلیگا نیست و شیاطین سرخ نمی‌توانند مثل گذشته بهترین بازیکنان دیگر تیم‌ها را به خدمت بگیرند. ژوزه مورینیو پیش از دیدار برابر لسترسیتی گفت: اینجا بوندسلیگا نیست که یک تیم بتواند بهترین بازیکنان دیگر تیم‌ها را به خدمت بگیرد. دوره فرگوسن هم تمام شده است. در آلمان بایرن مونیخ در همان تابستان و در نقل و انتقالات قهرمان می‌شود. آنها به سراغ دورتموند می‌روند و بهترین بازیکنان این تیم را غارت می‌کنند. آنها یک سال می‌روند و روبرت لواندوفسکی را به خدمت می‌گیرند. یک سال آنها ماریو گوتسه را به خدمت می‌گیرند و در سال بعد متس هوملس را می‌خرند و قهرمان لیگ می‌شوند. او ادامه داد: شما فکر می‌کنید من می‌توانم سراغ تاتنهام بروم و دو بازیکن این تیم را به خدمت بگیرم و این تیم را نابود کنم؟ (اشاره به هری کین و دله الی) شما فکر می‌کنید می‌توانم سراغ آرسنال بروم و دو بازیکن این تیم را به خدمت بگیرم یا به سراغ چلسی بروم و دو بازیکنی که خیلی خیلی دوست دارم را به خدمت بگیرم؟ خیر نمی‌توانم. این امکان وجود ندارد. شیوه نابود کردن تیم رقیب با جذب بهترین بازیکن تمام شده و دیگر این اتفاق در این کشور رخ نمی‌دهد. اگر شما بازیکنی از این تیم‌ها خریداری می‌کنید، بازیکنانی هستند که باشگاه‌ها نمی‌خواهند آنها را در تیم داشته باشند. البته که رئال مادرید، بارسلونا، پاری سن ژرمن و بایرن مونیخ بازیکنانی را می‌فروشند که دلشان می‌خواهد بفروشند و در چنین شرایطی بازار نقل و انتقالات تابستانی بسیار سخت است.
کشته شدن یک کارگر در ساخت ورزشگاه روستوف
ورزشگاه روستوف که یکی از ورزشگاه‌های میزبان جام جهانی 2020 است با یک تراژدی روبرو شد. روستوف آره نا یکی از ورزشگاه‌های میزبان جام جهانی 2018 خبرساز شد. در حالی که مراحل ساخت این ورزشگاه برای میزبانی جام جهانی شنیده می‌شود، یک حادثه برای کارگران آن رخ داد و در نهایت یک نفر کشته شد. ورزشگاه روستوف قرار است میزبانی مرحله یک‌چهارم نهایی و یک‌هشتم نهایی جام‌ جهانی را بر عهده داشته باشد. ورزشگاه روستوف آره نا قرار است تا پایان سال 2017 میلادی آماده و به بهره‌برداری برسد.
استادیوم رولان گاروس پاریس بازسازی می‌شود
مسئولان شهرداری پاریس تصمیم گرفتند که با هزینه 428 میلیون دلاری استادیوم رولان گاروس، محل برگزاری مسابقات گرند اسلم تنیس را بازسازی کنند.از تغییراتی که قرار است در استادیوم لارون گاروس ایجاد شود، ساخته شدن سقفی متحرک و ‌اضافه شدن یک زمین است. با وجود این که احتمال مخالفت گروه‌های محیط زیستی با این تغییرات وجود داشت به این بازسازی مجوز داده شد. احتمال دارد که پاریس میزبانی المپیک و پارالمپیک 2024 شود و در این بازی‌ها نیز استادیوم رولان گاروس استفاده شود.
با ساخته شدن سقف بر روی زمین رولان گاروس تمامی محلی‌هایی که مسابقات تنیس گرند اسلم در آنها برگزار می‌شوند دارای سقف خواهند بود. سال گذشته در مسابقات اوپن فرانسه بارش باران بازی‌های زیادی را لغو کرد که در 16 سال گذشته بی‌سابقه بود. بازسازی قرار است در بین سال‌های 2018 تا 2020 انجام شود. گروه‌های محیط زیستی فرانسه اعلام کرده‌اند که بازسازی استادیوم رولان گاروس به منابع طبیعی پاریس آسیب می‌زند و تنها برای 10 روز مسابقه تنیس در سال تعدادی از درختان و مناطق سبز خراب می‌شوند. رولان گاروس در سال 1928 برای انجام بازی‌های فینال دیویس کاپ در پاریس ساخته شد. این استادیوم علاوه بر میزبانی مسابقات تنیس، محل برگزاری مسابقات فوتبال نابینایان، بسکتبال با ویلچر، راگبی با ویلچر و تنیس با ویلچر نیز هست.
رکورد جدید کاسیاس
دروازه‌بان پورتو با حضور در دیدار برابر اسپورتینگ لیسبون رکورد بیشترین بازی در میان دروازه‌بان‌های اسپانیایی را به خود اختصاص داد.پورتو شنبه شب در لیگ پرتغال دو بر یک اسپورتینگ لیسبون را شکست داد. ایکر کاسیاس که درون دروازه حضور داشت در لحظات آخر بازی به صورت شگفت‌انگیزی توانست ضربه سر بازیکن اسپورتینگ را از روی خط دروازه دفع کند و اجازه ندهد بازی به تساوی برسد. دروازه‌بان اسپانیایی علاوه بر این درخشش توانست رکوردشکنی کند. کاسیاس نهصد و شصتمین بازی رسمی خود را انجام داد و توانست رکورد بیشترین بازی رسمی در میان دروازه‌بان‌های اسپانیایی را به خود اختصاص دهد. پیش از این این رکورد به آندونی زوبی‌زارتا تعلق داشت. کاسیاس به همراه رئال مادرید ۷۲۵ بازی، تیم ملی اسپانیا ۱۶۷ بازی و پورتو ۶۸ بازی انجام داده است. در این ۹۶۰ بازی کاسیاس ۸۹۸ گل دریافت کرد و بیشترین گل‌ها را برابر تیم‌های اتلتیک بیلبائو، بارسلونا، والنسیا و هنگام حضورش در تیم ملی دریافت کرد. آمار خوب دروازه‌بان اسپانیایی اکنون نیز ادامه دارد. پورتو در میان تیم‌های لیگ‌های برتر اروپایی کم‌ترین گل را دریافت کرده و در ۲۰ بازی تنها ۱۱ بار دروازه‌اش باز شده است. کاسیاس در همه این بازی‌ها سنگربان تیم پرتغالی بود.

captcha