گزارش تکاندهنده سازمان ملل از جنایات وحشیانه ارتش میانمار علیه مسلمانان
براساس گزارش جدید سازمان ملل نیروهای ارتش میانمار به زور اسلحه و به صورت گروهی اقدام به آزار و اذیت بیشرمانه زنان مسلمان کرده و...
دفتر حقوق بشر سازمان ملل اعلام کرد نیروهای امنیتی میانمار از ماه اکتبر سال 2016 میلادی(مهرماه) با آغاز حملاتی که «احتمال دارد» جنایت علیه بشریت و پاکسازی قومی باشد، مرتکب قتل عام و تجاوز گروهی به مسلمانان روهینگیا شدهاند!
ایرنا در این باره به نقل از، دفتر حقوق بشر سازمان ملل نوشته: «شاهدان شهادت دادهاند نیروهای امنیتی میانمار، نوزادان، بچهها، زنان و سالمندان را کشته و به سمت افراد در حال فرار آتش گشودهاند، آنها همچنین روستاها را آتش زده و نسبت به بازداشت گسترده، تجاوز گسترده و سیستماتیک و خشونت جنسی اقدام کرده و به عمد مواد غذایی آنها را نابود کردهاند.»
طبق این گزارش به عنوان مثال، یک زن به بازرسان سازمان ملل متحد، گفته که چگونه سربازان میانماری گلوی نوزاد هشت ماههاش را بریدهاند. یکی دیگر با بیان اینکه توسط سربازان مورد تجاوز قرار گرفته گفته: «مشاهده کردم دختر پنج سالهام که تلاش میکرد وی را متوقف کند، کشته شد.»
جنایتها
غیرقابل تحمل است
«زید رعد الحسین» کمیساریای عالی سازمان ملل برای حقوق بشر با صدور بیانیهای، تصریح کرد: «ظلم و ستم ویرانگری که این کودکان روهینگیایی تحت تاثیر آن قرار گرفتهاند، غیر قابل تحمل است.» گزارش سازمان ملل نشان میدهد حدود 66 تا 69 هزار نفر از بخش شمالی استان راخین میانمار با اکثریت مسلمان پس از عملیات نظامیان به بنگلادش فرار کردهاند.
این پس از آن آغاز شد که روز 9 اکتبر سال گذشته میلادی(18 مهرماه) چند پست مرزی پلیس مورد حمله افراد مسلح قرار گرفت.
براساس این گزارش، نظامیان میانمار به بهانه این حملات با استفاده از بالگرد به سمت روستاها تیراندازی کرده و نارنجک پرتاب کردهاند و با پرتاب نارنجک صدها نفر را قتلعام کردند.گزارش سازمان ملل که در ژنو منتشر شد، نشان میدهد محققان سازمان ملل ماه گذشته میلادی شهادت 220 قربانی روهینگیا و شاهدان متواری از مناطق تحت محاصره ارتش میانمار را تأیید کردهاند، فراریان را نیز به منطقهای در بنگلادش رساندهاند. «لینی آرویدسون»که هدایت ماموریت سازمان ملل متحد را برای تهیه گزارش در این مورد در اختیار داشته، در گفتوگو با خبرنگاران، به آزار و اذیت روهینگیاییها به دلایل قومی و پاکسازی قومی اشاره کرده است.
حدود یک میلیون و 100 هزار روهینگیایی مسلمان در رنج و عذاب و در شرایط دوره نژادپرستی در ایالت راخین زندگی میکنند و غرب با آن همه ادعا درباره حقوق بشر اقدامی برای نجات آنها نمیکند.