کد خبر: ۹۶۱۱
تاریخ انتشار : ۲۲ فروردين ۱۳۹۳ - ۲۱:۲۷

سقوط جرثقیل 25 تنی روی 2 ساختمان

واژگونی جرثقیل 25 تنی در حال کار در یک پروژه ساختمانی به ساختمان مجاور خسارت وارد کرد.


این جرثقیل 25 تنی که صبح دیروز مشغول کار و ستون‌گذاری در یک پروژه ساختمانی در خیابان نبرد شمالی بود ناگهان واژگون شد و قسمت بوم آن به روی دو ساختمان مجاور سقوط کرد.
به دنبال این حادثه، عوامل آتش‌نشانی از ایستگاه‌های 48، 24 و گروه نجات 2 به محل اعزام شدند.
یک گروه از آتش‌نشانان اقدام به تخلیه اضطراری سه ساختمان مجاور و 30 نفر از ساکنان کرده و آنها را به محل امنی انتقال دادند. در این حادثه یک پیرزن 70 ساله نیز به دلیل شوک و اضطراب وارده به عوامل اورژانس تحویل داده شد.
همزمان گروهی دیگر از آتش‌نشانان نیز با استفاده از جرثقیل 55 تنی، جرثقیل واژگون شده را به حالت اولیه بازگردانده و مشغول به ایمن‌سازی محل شدند.
بنا بر اظهارات سیدجلال ملکی، سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران اشتباه در محاسبات و جاگیری نامناسب، علت وقوع این حادثه بود. به گفته وی پیش از این نیز در همین محل حادثه‌ای مشابه رخ داده بود.