kayhan.ir

کد خبر: ۹۵۸۴۴
تاریخ انتشار : ۰۲ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۱:۵۵

نظر قصه‌گوی ظهر جمعه درباره«معمای شاه»(اخبار ادبی و هنری)

یک منتقد ادبی گفت: با توجه به اینکه مردم به ندرت کتاب می‌خوانند لذا دیدن سریال‌هایی همچون «معمای شاه» می‌تواند برای مردم علاوه برداشتن لذت بصری، تورقی از تاریخ محسوب شود.


محمدرضا سرشار(رهگذر) نویسنده پیشکسوت و قصه‌گوی ظهر جمعه رادیو گفت: معتقدم باید سینما و تلویزیون در پرداختن به تاریخ انقلاب، بیش از این فعال باشد و تاکنون‌کم کاری کرده است. این درحالی است که متاسفانه در‌رژیم گذشته، تلاش بسیاری از سوی رادیو و تلویزیون و سینما می‌شد تا رژیم قاجار را به زیر سوال  ببرند تا از این طریق اعلام کنند پهلوی، ناجی ملت ایران بوده است البته مبالغه و دروغ‌های زیادی هم در این آثار هنری صورت می‌گرفت.
وی ادامه داد: نام رژیم پهلوی مساوی با فسادهای اخلاقی، مالی، سیاسی و... است. اتفاقا معتقدم سریال معمای شاه این فسادها را خیلی نجیبانه و سربسته بیان کرده است که البته کار سختی هم بوده که هم بتوان همه فسق و فجور را به تصویرکشید و هم نشان دادن آن خیلی نامناسب نباشد.
این نویسنده با بیان اینکه من به سهم خودم از رسانه ملی که چنین همتی کرده و چنین سرمایه‌گذاری را برای تولید سریال‌«معمای شاه» کرده است تشکر می‌کنم تصریح کرد: باید بپذیریم که تلویزیون و سینما برای بُردن تاریخ میان مردم، نقش اول را دارند و با توجه به اینکه مردم به ندرت کتاب می‌خوانند لذا دیدن سریال‌هایی همچون«معمای شاه» می تواند برای مردم علاوه بر داشتن لذت بصری، تورقی هم از‌تاریخ محسوب شود.