مصرف روزانه نمک در ایران بیش از 2 برابر استاندارد جهانی
معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: مردم ایران روزانه 12 گرم نمک مصرف میکنند در حالی که استاندارد جهانی روزانه 5 گرم است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، علیاکبر سیاری در گردهمایی نانوایان در فرهنگسرای بهمن، افزود: 40 درصد انرژی مورد نیاز مردم از نان تأمین میشود و همچنین 40 تا 60 درصد پروتئین مورد نیاز نیز از نان است.
سیاری گفت: غذای ناسالم از عوامل خطر است و درصد بالایی از مرگ و میر مردم را تعیین میکند، بررسیها نشان میدهد نان سنگک سالمترین نان در ایران است که یک گرم نمک به ازای صد گرم نان در آن وجود دارد.
وی افزود: سبوس ارزش غذایی بالایی دارد و اگر نانی با سبوس بالا تولید کنیم میتوانیم انواع مواد معدنی را به بدن برسانیم.
معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: جوش شیرین در نان باعث میشود تا جذب کلسیم، روی و آهن کاهش یابد و اگر جوش شیرین مصرف شود بدن با کمبود این مواد مواجه خواهد شد.