kayhan.ir

کد خبر: ۹۵۲۵۰
تاریخ انتشار : ۲۶ دی ۱۳۹۵ - ۱۸:۳۴

20واگن به قطار شهری تبریز اضافه شد

شهردار تبریز اعلام کرد: تعداد چهار رام معادل 20 واگن جدید به پایانه ائل‌گلی قطار شهری تبریز وارد شد که با این تعداد مجموع واگن‌ها به 60 واگن ‌رسید.

 
 
تبریز - خبرنگار کیهان:

صادق نجفی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه هم اکنون 12 رام قطار در مجموعه پایانه ائل‌گلی قطار شهری تبریز مستقر شده است، اظهار کرد: این تعداد قابلیت ارائه خدمات در خط یک قطارشهری تبریز را خواهد داشت.
وی یادآور شد: در سه سال اخیر حدود 10هزار میلیارد ریال برای توسعه پروژه قطار شهری تبریز هزینه شده و این در حالی است که در 10 سال پیش ‌از این دوره، تنها دو هزار و180 میلیارد ریال از سوی دولت و شهرداری تبریز به این پروژه تزریق ‌شده بود.شهردار تبریز گفت: فازهای اول و دوم خط یک مترو، تکمیل شده و به زودی با آغاز فرآیند مسافرگیری در مرکز شهر، روزانه به بیش از 50 هزار نفر خدمات ارائه خواهد داد.
نجفی اضافه کرد: تکمیل فاز سوم خط یک و عملیات حفاری در سایر خطوط نیز با پیشرفت چشمگیر در حال اجراست.