کد خبر: ۹۴۷۷۹
تاریخ انتشار : ۱۹ دی ۱۳۹۵ - ۲۲:۱۰
تاج: باید در دور برگشت مسابقات مقدماتی جام‌جهانی با قدرت ظاهر شویم

مخالفت فدراسیون فوتبال با استعفای سرمربی تیم ملی

فدراسیون فوتبال با استعفای کی‌روش مخالفت کرد و از این مربی خواست همچنان به فعالیت خود در تیم‌ملی ادامه دهد.

سرویس ورزشی-

نشست اضطراری هیات رئیسه فدراسیون فوتبال برای بررسی استعفای کارلوس کی‌روش عصر روز گذشته در شرایطی برگزار شد که پیش از آغاز جلسه خبرهایی در خصوص مخالفت ‌هیئت رئیسه فدراسیون با رفتن کی‌روش مخابره شد.
عابدینی رئیس کمیته اقتصادی و بازاریابی فدراسیون فوتبال با اعلام این خبر عنوان داشت: من در تیم ملی سمت ندارم اما از اخبار آن مطلع هستم و می‌دانم که تاج و مجموعه فدراسیون مخالف استعفا و جدایی کی‌روش هستند. می‌دانم که تاج در جلسه چهار ساعته امروز خود این موضوع را به صورت موشکافانه بررسی می‌کند و به شخصه من هم مخالف استعفای کی‌روش هستم. باید میان کی‌روش و مربیان باشگاهی بخصوص برانکو ایوانکوویچ تعامل به وجود بیاید.
وی در ادامه بیان کرد: اراده فدراسیون فوتبال بر این است که اختلافات را حل کند. از کی‌روش دعوت می‌کنیم تا اراده او را بدانیم. هنوز نمی‌دانیم خواسته کی‌روش چیست چرا که من کی‌روش نیستم که بخواهم از طرف او صحبت کنم.
مخالفت با استعفا بدون رای منفی
با این حال بسیاری از خبرنگاران منتظر برگزاری نشست خبری مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال شدند تا آخرین وضعیت کی‌روش را از زبان وی جویا شوند. تاج هم از ساعت 19:15 دیروز رو‌در‌روی خبرنگاران قرار گرفت و به تشریح آخرین شرایط تیم ملی پرداخت. تاج گفت: برنامه با توجه به لیگ قهرمانان آسیا و لیگ ارائه شد و توسط یک باشگاه مهم مورد انتقاد قرار گرفت. این اتفاقات رخ داد و کارلوس کی‌روش هم استعفا کرد. حرف کی‌روش این بود که من 5، 6 سال تلاش کردم تا تیم ملی اول آسیا باشد. شما می‌دانید کشورهایی مانند قطر، کره‌جنوبی، ژاپن و ازبکستان از نظر بودجه با ما برابر نیستند. تیم ملی ما بهترین آسیا بوده و تلاش زیادی کرده است. تک تک بازیکنان ما وقتی تیم می‌شوند، نتایج خوبی می‌گیرند. در فوتبال جوانگرایی شده که این اتفاق خوبی بوده است. نظم و انضباط و همدلی اعضای تیم با کی‌روش باعث شد هیئت رئیسه ما بدون رأی منفی و با اتفاق آرا نظر با استعفای سرمربی تیم ملی مخالفت کند. زمان حساس و کمی داریم و باید تلاش کرده این اجماع را حفظ کرده و با همین تلاش وارد دور برگشت مقدماتی جام جهانی شویم.
رئیس فدراسیون فوتبال در خصوص اینکه با وزیر ورزش جلسه داشته و نظر وزیر در این خصوص چیست و آیا با این استعفا قرار است امتیازی به کی‌روش داده شود، گفت: اول اینکه جلسه‌ای با وزیر نداشتم. نظر او این است که ما باید در میادین بین‌المللی موفق عمل کنیم و همه اهالی فوتبال باید به یک سو نگاه کنند. نظر وزیر این است با همدلی، رفاقت و برنامه‌ریزی مهم گام رو به جلو داشته باشیم. ایشان هم نظرشان این است میادین بین‌المللی مهم باید اولویت فوتبال‌ما باشد.
تاج اظهار داشت: فدراسیون باید بابت کارهای ارزنده‌ای که در تیم ملی شده از کی‌روش تقدیر کند. ما بیش از چهار سال است که در اول آسیا و در قله قرار داریم. بسیاری از تیم‌های ما هم وضعیت خوبی داشتند. بعضی از انتقادات بوده، شبکه‌های تلویزیونی دو سه روز هر انتقادی کردند و هر کسی دوست داشت همه چیز گفت، باید پاسخگویی می‌شد که نشد. باید از کی‌روش حمایت قاطع می‌شد که شد. باید به نحو احسن از باشگاه‌ها هم حمایت کنیم تا در آسیا موفق شوند و از تیم ملی هم باید حمایت شوند. از پرسپولیس، ذوب‌آهن، استقلال خوزستان و استقلال هم تحت نظر فدراسیون فوتبال حمایت می‌کنیم.
تاج در پاسخ به این سوال که فکر می‌کند موضع کی‌روش در خصوص بعد از استعفایش چه باشد عنوان کرد: این که این اختلاف‌نظرها در این مقطع شده است، خوب است. از این جهت خیلی بهتر است که این موضوع الان مطرح شده تا این که در اواخر سال شاهد آن باشیم. چرا که در آن زمان هیچ مجالی برای رسیدگی به این مسائل نداریم. فدراسیون صبر کرد تا حرف‌ها شنیده شود و به موقع قضیه را ختم به خیر کند. اگر قرار بود در اسفند ماه کسی حرفی بزند و اعتراضی کند ما برای رسیدگی به آن به مشکل می‌خوردیم از آن جهت که هم بازی‌های آسیایی باشگاه‌ها در پیش بود و هم این که تیم ملی می‌بایست در رقابت‌های مقدماتی جام جهانی به میدان برود. آن موقع بحث کشور مطرح بود. این حرف‌ها را الان می‌پذیریم و برای آن چاره‌اندیشی می‌کنیم.
رئیس فدراسیون فوتبال گفت: برخی حرف‌های عجیب غریب هم مطرح شد و برخی اعلام کردند که چرا فدراسیون سکوت کرده و پاسخی نمی‌دهد. ما نمی‌توانیم در مقابل هر چیزی همان موقع پاسخی ارائه دهیم. ما به شیوه خودمان عمل می‌کنیم. یک بار دیگر خدمت عزیزان می‌گویم اگر کسی برنامه بهتری برای ادامه مسابقات دارد اعلام کند، یک عده می‌گویند برنامه ایراد دارد و در مورد آن کارشناسی می‌کنند؛ حتی کارشناس هواشناسی هم در مورد فوتبال اظهار نظر می‌کند.