کد خبر: ۹۴۴۰۶
تاریخ انتشار : ۱۴ دی ۱۳۹۵ - ۲۳:۱۲
یک مسئول کارگری:

وزیر کار به تعهدات خود برای بیمه کارگران ساختمانی عمل نکرد

بازرس انجمن صنفی کارگران ساختمانی کشور گفت: دولت به تعهد خود برای بیمه کارگران ساختمانی عمل نکرد.



مسلم مکاری در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه وزیر کار در روز کارگر امسال قول دادند تا ظرفیت‌های بیمه کارگری افزایش پیدا کند، تصریح کرد: قول حمایت وزیر در روز کارگر امسال عملیاتی نشد و تاکنون هیچ یک از کارگران ساختمانی بیمه نشده‌اند.
وی بیان کرد: با وجود اینکه قول داده شده بود بیمه کارگران ساختمانی پیگیری می‌شود و پیگیری‌های زیادی نیز از سوی انجمن‌های صنفی کارگری صورت گرفت اما تامین اجتماعی به دلیل نبود منابع مالی بیمه کارگران ساختمانی را انجام نمی‌دهد.
رئیس انجمن صنفی کارگران ساختمانی آمل با تاکید بر اینکه اعتراضات برای بیمه شدن همه کارگران ساختمانی به نتیجه نرسیده است، تصریح کرد: تامین اجتماعی به اعتراضات و درخواست‌های کارگران پاسخ نمی‌دهد.
وی با بیان اینکه دولتها نباید کارگران را فقط در زمان انتخابات ببینند، عنوان کرد: قشر کارگر پشتوانه تمام دولت‌های نظام اسلامی بوده است پس تقاضا داریم به داد کارگران ساختمانی برسند.
مکاری با اشاره به اینکه تامین اجتماعی در سال جاری پالایش بیمه کارگران را در پیش گرفته است، یادآور شد: در این طرح انجمن‌های کارگری نیز کمک کردند و 50 هزار نفر از لیست بیمه خارج شدند اما وعده دولت محقق نشد.
وی بیان کرد: مازندران به دلیل دارا بودن تعداد بیشتری از کارگران ساختمانی با بیمه نشدن کارگران دچار زیان بیشتری شده است.