کد خبر: ۹۴۳۶۰
تاریخ انتشار : ۱۴ دی ۱۳۹۵ - ۲۰:۲۵
معاون آموزش انجمن صرع ایران:

بیماران مبتلا به صرع منعی برای ازدواج ندارند

معاون آموزش انجمن صرع ایران با اشاره به اینکه بیماران مبتلا به صرع منعی برای ازدواج ندارند، گفت: اشتغال و تحصیل هم برای این بیماران غیرممکن نیست.


به گزارش روابط عمومی انجمن صرع ایران، دکتر فاطمه صدیق مروستی در آستانه برگزاری سیزدهمین کنگره بین‌المللی صرع اظهارداشت: صرع بیماری ناشایعی نیست و شناخت مردم در زمینه این بیماری بیشتر شده ولی هنوز ارتقاء آگاهی خانواده‌ها و جامعه در این زمینه لازم است.
صدیق مروستی با اشاره به اینکه گاهی تصورات مردم از صرع ناقص و نادرست است، افزود: این مسئله گاهی سبب بروز حاشیه برای این بیماران شده و مشکلاتی برایشان پدید می‌آورد.
وی ادامه داد: صرع ممکن است در افراد مختلف با گروه‌های سنی متفاوت بروز کند لذا نمی‌توان گفت فقط کودکان یا میانسالان دچار آن می‌شوند. همچنین این بیماری علل مختلف ژنتیکی و غیرژنتیکی دارد.
به گفته این متخصص مغز و اعصاب، صرع یعنی تشنج‌های تکرار شونده ولی تشنج همیشه علامت ابتلا به صرع نیست و می‌تواند علل مختلفی داشته باشد مانند کاهش قند خون.صدیق مروستی تصریح کرد: زنان مبتلا به صرع منعی برای بارداری ندارند ولی تشنج یا حملات صرع باید در آنها کنترل شود. همچنین ازدواج، اشتغال و تحصیل نیز برای این بیماران غیرممکن نیست فقط باید بیماری تحت کنترل باشد.معاون آموزش انجمن صرع ایران با رد تأثیر آلودگی در تشدید حملات صرع، افزود: احتمال دارد مسمویت با سرب در طولانی‌مدت عوارض جانبی برای این بیماران داشته باشد. همچنین بیماران مبتلا به صرع باید متوجه خطرات استعمال سیگار یا مصرف الکل باشند چرا که این مسئله احتمال افزایش حملات صرع را به همراه خواهد داشت.