کد خبر: ۹۴۲۷۸
تاریخ انتشار : ۱۳ دی ۱۳۹۵ - ۲۱:۰۶

کوتاه اقتصادی



* عملیات کابل برگردان با هدف توسعه شبکه کابل در مراکز مخابرات شهید عرب سرخی، پیام نور از تاریخ 14 دی ماه آغاز می‌شود.به گزارش روابط عمومی مخابرات منطقه تهران، با اجرای عملیات مذکور ارتباط تلفنی مشترکین در مرکز مخابرات شهید عرب سرخی با پیش شماره‌های 3374 الی 3377، 3337 الی 3339 در محدوده بزرگراه آزادگان، اتوبان فدائیان اسلام، خیابان‌های حسین خانی، مختاری، زهره وند، کوچه‌های اول، سوم، پنجم و در مرکز مخابرات پیام نور با پیش شماره‌های 4427، 4429، 4604، 4440 الی 4449، 4460 الی 4462، 4489 در محدوده نیایش، مخبری، شاهین شمالی، ستاری حداکثر به مدت 72 ساعت با اختلال همراه است.  
* در سومین روز از معاملات بورس اوراق بهادار تهران شاخص کل تا تقریبا نیم ساعت به پایان معاملات نوسان چندانی نداشت، اما تنها در ۱۰ دقیقه ۲۰۰ واحد افت کرد و در ادامه توانست این ضرر ۲۰۰ واحدی را جبران کند.به گزارش ایسناروزدوشنبه شاخص کل بازده نقدی و قیمتی بورس اوراق بهادار تهران ۷۲ واحد رشد کرد و به رقم ۷۸ هزار و ۹۶۸ واحدی رسید. اما شاخص کل هم‌وزن ۱۹ واحد پایین رفت و رقم ۱۵ هزار و ۵۳۲ واحدی را تجربه کرد.شاخص آزاد شناور نیز ۱۵۷ واحد پایین رفت و رقم ۱۸۶ هزار و ۷۹۳ واحدی را تجربه کرد. علاوه بر این شاخص بازار اول با ۵۳ واحد افت به رقم ۵۵ هزار و ۹۸۳ واحدی رسید. دیروز نماد معاملاتی شرکت سایپا با ۱۹۰ واحد تاثیر منفی در شاخص کل بیشترین تاثیر را در نوسانات دماسنج بازار سرمایه داشت. بعد از این نماد نفت و گاز پتروشیمی تامین (تاپیکو)، ایران ارقام و پتروشیمی جم بیشترین تاثیر منفی را در نوسانات شاخص کل داشتند. همچنین در طرف مقابل صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس، مخابرات ایران و فولاد خراسان سعی کردند تا شاخص کل بازده نقدی و قیمتی را تا جایی که ممکن است بالا بکشند.
* عضو کمیسیون انرژی مجلس با اشاره به رأی این کمیسیون به حفظ کارت سوخت در 20 روز قبل گفت: اکنون منتظر بررسی این طرح در صحن علنی هستیم.هدایت الله خادمی در گفت‌وگو با فارس با اشاره به اینکه بررسی حفظ کارت سوخت در کمیسیون انرژی مجلس حدود 20 روز قبل صورت گرفت، گفت: اکثریت اعضای کمیسیون انرژی مجلس پس از بررسی کارشناسی با حفظ کارت سوخت موافقت کرده و رای به حفظ کارت سوخت دادند.وی ادامه داد: اما حفظ کارت سوخت تنها به رای کمیسیون انرژی بستگی ندارد و باید در صحن مجلس رای گیری شود که ما نیز منتظریم این طرح هرچه سریعتر در صحن علنی مجلس مورد بررسی قرار گیرد.
* گمرک ایران اعلام کرد که تا زمان وصول مصوبه جدید شورای اقتصاد، واردات برنج مشمول پرداخت ۵۰۰۰ ریال به ازای هر کیلوگرم می‌شود.به گزارش ایسنا، برنج یکی از مهم‌ترین مواد غذایی ایرانیان به‌شمار می‌رود و در همین راستا جلوگیری از ایجاد مشکل برای تامین آن از مهم‌ترین وظایف دستگاه‌های اجرایی است.با توجه به تاکید دولت برحمایت از تولید داخلی، همواره در فصل برداشت برنج واردات این ماده غذایی با محدودیت و ممنوعیت روبه‌رو شده و با پایان یافتن فصل برداشت، برای تامین نیاز داخلی، واردات از سر گرفته می‌شود.
* رئیس‌انجمن صنفی صنعت سیمان از افزایش قیمت این محصول در زمستان خبرداد.عبدالرضا شیخان در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به آخرین وضعیت تولید سیمان در فصل سرد سال گفت: تولید سیمان مانند هر سال در آستانه زمستان با کاهش روبرو است اما امسال نسبت به سال گذشته، هم در آذرماه و هم در آمار ۹ ماهه تولید با کاهش تولید روبرو بودیم و حتی در حوزه تحویل داخلی و صادرات سیمان نیز ارقام، سیر نزولی داشتند.وی با بیان اینکه قیمت‌ها را در زمستان افزایش خواهیم داد، اظهار کرد: اکنون ما با ۶۰ درصد از ظرفیت تولید در حال کار هستیم و دچار کاهش تقاضا شده‌ایم اما همان‌طور که قبلا گفته شده، با کاهش تقاضا و تولید، هزینه‌های جاری، کاهش نمی‌یابد و برخی هزینه‌ها به صورت ثابت باقی است که این امر چاره‌ای نمی‌گذارد جز اینکه قیمت‌ها را افزایش دهیم.