کد خبر: ۹۴۲۶۴
تاریخ انتشار : ۱۳ دی ۱۳۹۵ - ۲۱:۰۴

اخبار کوتاه از فوتبال


پرواز تیم ملی با ٢٥ بازیکن به امارات
شاگردان کارلوس کی‌روش برای برگزاری اردوی تدارکاتی ساعت ۱۳:۴۵ به وقت تهران وارد امارات شدند. تیم ملی فوتبال ایران که به منظور کسب آمادگی بیشتر اردوی تدارکاتی ۸ روزه‌ای را در تعطیلات لیگ برتر و در شهر دوبی امارات تدارک دیده دیروز صبح با ۲۵ بازیکن ساعت ۱۱ عازم این شهر شد و ساعت ۱۳:۴۵ به دوبی رسید. محل اردوی شاگردان کارلوس کی‌روش باشگاه ایرانیان دوبی است که پیش‌تر هم میزبان تیم‌های مختلف ایرانی از جمله تیم ملی بوده است. باشگاه ایرانیان جزو املاک دولت ایران محسوب می‌شود.کادر فنی تیم‌ ‌ملی برای این اردو ابتدا ١٩ بازیکن را به صورت رسمی به تیم دعوت کرد و در ادامه هم ٤ بازیکن دیگر را به این فهرست اضافه کردند. همچنین مهدی ترابی و وریا غفوری دو بازیکن مصدوم استقلال و سایپا که پیش از این جزو حاضران همیشگی اردوهای تیم‌ ‌ملی بودند، برای ادامه مراحل درمانی خود تیم‌ ‌ملی را در دوبی همراهی می‌کنند.کارلوس کی‌روش، سرمربی تیم‌ ‌ملی فوتبال هم از حدود چند روز پیش برای بررسی شرایط محل اردویی تیمش در امارات در دوبی به سر می‌برد. گفته می‌شود او برای انجام هماهنگی‌ها با فدراسیون فوتبال امارات و حل مشکلات موجود و برگزاری بازی دوستانه با مراکش مذاکراتی را هم با مسئولان اماراتی انجام داده است.
دایی 2 جلسه محروم شد،خلیل زاده 3 جلسه
کمیته انضباطی رای خود را درباره بازی دو تیم سپاهان اصفهان – نفت تهران اعلام کرد. بازی دو تیم سپاهان اصفهان و نفت تهران از سری مسابقات جام حذفی 10 دی در اصفهان برگزار شد و از سوی هر دو تیم تخلفاتی صورت گرفت، در همین راستا کمیته انضباطی آرا خود را به شرح زیر اعلام کرد:*تیم سپاهان به دلیل فحاشی به دروازه‌بان تیم حریف مبلغ 100 میلیون ریال جریمه نقدی شد.*علی دایی، سرمربی نفت تهران به خاطر اعتراض مکرر به تصمیمات داور و ورود بدون اجازه به داخل زمین مسابقه و عدم تمکین به دستور داور مبنی بر خروج از نیمکت ذخیره‌ها به دو جلسه محرومیت از همراهی تیم و مبلغ 100 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد. جریمه نقدی علی دایی قابل تجدیدنظر، اما رأی محرومیت وی قطعی است.*تیم نفت تهران به دلیل شروع به ترک زمین که منجر به توقف چند دقیقه‌ای بازی رخ داد 100 میلیون ریال جریمه نقدی شد.*شجاع خلیل‌زاده بازیکن تیم سپاهان اصفهان به خاطر مضروب کردن بازیکن حریف سه جلسه محرومیت و 50 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.آرای صادره شده قطعی است.
دیدار دوستانه ایران - عراق
در انتظار تایید فدراسیون فوتبال
فدراسیون فوتبال عراق منتظر پاسخ ایران برای برگزاری یک دیدار دوستانه در تهران است.فدراسیون فوتبال عراق قصد دارد که برای آمادگی بهتر دیدار برابر استرالیا بازی دوستانه‌ای را با ایران در تهران برگزار کند. این دیدار دوستانه قرار است که 17 مارس (27 اسفند 95) در تهران برگزار شود.تیم‌ ‌ملی فوتبال عراق خود را آماده حضور بهتر در دور برگشت انتخابی جام جهانی 2018 روسیه می‌کند.کامل زغیر، از اعضای فدراسیون فوتبال عراق در نشستی خبری در این‌باره گفت‌: در نامه‌ای رسمی که به فدراسیون فوتبال ایران نوشته‌ایم خواستار یک دیدار دوستانه در 17 مارس در تهران شده‌ایم. هنوز فدراسیون فوتبال ایران پاسخی به درخواست ما نداده و منتظر نظر آنها هستیم.تیم‌ ‌ملی فوتبال عراق در انتخابی جام جهانی 2018 روسیه ناامید‌کننده ظاهر شده و در پنج بازی تنها یک بار به پیروزی رسیده است، این‌ در حالی است که ایران از پنج بازی سه پیروزی و دو تساوی کسب کرده است.
وضعیت آخرین ورودی و خروجی استقلال از زبان افتخاری
مدیر عامل باشگاه استقلال از پیگیری شکایت بازیکنان خارجی قبلی این باشگاه و تلاش برای بر طرف کردن خطر کسر امتیاز خبر داد.رضا افتخاری درباره آخرین وضعیت نقل‌ و انتقالات باشگاه استقلال، گفت‌: ترکیب تیم زمانی بسته شده که ما نبودیم. البته در ابتدای فصل چندان مشخص نیست که شرایط چگونه پیش می‌رود،‌ بلکه در کوران مسابقات نقاط ضعف مشخص می‌شود و در نیم فصل باید تیم را تقویت کنیم. چند بازیکن مدنظر کادرفنی بوده که با آنها رایزنی کرده‌ایم ولی هنوز جواب قطعی نگرفته‌ایم. ظرف روزهای آینده این مسئله معلوم می‌شود.مدیرعامل باشگاه استقلال درباره خطر کسر امتیاز از این باشگاه به دلیل شکایت بازیکنان خارجی پیشین، گفت‌: ما بابت بازیکنان ملی‌پوشمان که در جام جهانی بازی کردند پولی را از فیفا طلب داریم و اعلام کرده‌ایم که در صورت صدور رای از سوی فیفا درباره آن سه بازیکن خارجی می‌توانند بدهی ما را از آن پول بدهند و پرونده بسته شود. تنها وضعیت پروپئیچ می‌ماند که در حال‌ پیگیری هستیم تا تکلیفش را روشن کنیم. اگر این پول‌ها پرداخت شود دیگر هیچ مسئله‌ای ما را تهدید نمی‌کند که جریمه یا کسر امتیاز شویم.افتخاری درباره فهرست بازیکنان مازاد تیمش هم گفت‌: منصوریان نام چند نفر را به من گفته اما از او خواستیم که فهرست را کتبا اعلام کند. برای این کار هم از او خواستیم که عجله نکند. البته تقریبا این فهرست مشخص است اما منصوریان درباره دو بازیکن می‌خواهد با کادرفنی‌اش مشورت کند و بعد نتیجه‌ بگیرد.او درباره آرش افشین هم گفت‌: به این بازیکن اجازه دادیم که هر تیمی را که می‌خواهد مشخص کندو ما هم کمکش می‌کنیم که به آن تیم برود. فرشید باقری و امین حاج محمدی هم از پدیده و سایپا پیشنهاد دارند که منتظریم منصوریان نظرش را اعلام کند.افتخاری درباره حضور مهدی رحمتی در فهرست مازاد، گفت‌: صحبت رحمتی در میان نبوده است. از وضعیت مشکلی که بین او و منصوریان بود خبری ندارم ولی فعلا که تمرین می‌کند و وضعیت در چند روز آینده مشخص می‌شود.مدیرعامل استقلال درباره توافق با رحیم زهیوی هم گفت‌: او جزو بازیکنانی بود که منصوریان خواهان جذبش است. با او مذاکره کرده‌ایم و او فعلا به دنبال گرفتن رضایت نامه‌اش از استقلال خوزستان است.افتخاری همچنین بار دیگر تاکید کرد که قرار نیست درباره خروج مهدی رحمتی از تیم در هیئت مدیره باشگاه بحثی صورت بگیرد. او گفت‌ که تصمیم گیری در این باره بر عهده منصوریان است.
آخرین اخبار نقل و انتقالات لیگ برتر
* حمید علی عسگری که سابقه بازی در پرسپولیس را هم دارد، بعد از جدایی از تیم سیاه جامگان، با عقد قراردادی به ماشین‌سازی پیوست تا بار دیگر زیر نظر کاظمی به فوتبالش ادامه دهد.پیش از او، فردین عابدینی به ماشین‌سازی پیوسته بود.
* محمدرضا خرسندنیا هافبک تیم فوتبال پدیده در باشگاه پدیده حضور یافت و پس از صحبت با مسئولان این تیم رضایت‌نامه خود را گرفت.تاری‌بخش سخنگوی باشگاه پدیده خراسان در این رابطه گفت: در حال حاضر تنها بازیکنی که از پدیده جدا شده است، محمدرضا خرسندنیا است که او با حضور در باشگاه رضایت‌نامه خود را گرفت. تاری‌‌بخش همچنین درباره لیست بازیکنان مد نظر پدیده نیز گفت: بازیکنانی چون کریم اسلامی، مهرداد بایرامی، فرشید باقری و هادی عقیلی مد نظر باشگاه هستند که باشگاه پدیده با آن‌ها وارد مذاکره شده است.

captcha