kayhan.ir

کد خبر: ۹۳۸۲۱
تاریخ انتشار : ۰۸ دی ۱۳۹۵ - ۱۸:۵۴
نگاهی به رویداد تاریخی 9 دی و هوشیاری مردم در مقابله با فتنه‌گران- بخش پایانی

9دی‌؛ حماسه‌ای ماندگار برای تحقق وعده الهی



 کمال احمدی
 امروز سالگرد حماسه کم‌نظیر 9دی ماه است، حماسه‌ای که تجلی مقاومت هوشیارانه ملت ایران در برابر فتنه آمریکایی صهیونیستی سال 88 بود. حماسه‌ای که بسیاری از دوستان و علاقه‌مندان نظام اسلامی را در داخل و خارج کشور خرسند و شادمان کرد و در نقطه مقابل دشمنان و بدخواهان امت انقلابی را ناامید و افسرده ساخت.
اما این شادمانی و آن ناامیدی چگونه رخ داد؟ واقعیت این است که فتنه‌گران هفت سال پیش طي 8 ماه آشوب و اغتشاش، نظام اسلامی را تا لبه پرتگاه سقوط پیش بردند و صدمات جبران‌ناپذیری به کشور وارد ساختند.
فهرست جنایت سران فتنه
اگر بخواهیم جنایات سران فتنه را در این گزارش احصا کنیم‌با فهرست بلندبالایی مواجه شویم؛ از جسارت به عاشورای حسینی و پرچم عزاداری سیدالشهدا گرفته تا پاره کردن عکس امام راحل و سردادن شعار علیه اصل ولایت فقیه، از قتل و غارت اموال عمومی گرفته تا بی‌ثباتی در امنیت کشور، از حمله به آرمان‌های انقلاب خصوصا حمایت از جبهه مقاومت و آزادی فلسطین گرفته تا حذف اسلام از جمهوری اسلامی و از پیاده‌سازی مو به موی نسخه‌های براندازی غربی‌ها گرفته تا امیدوار ساختن دشمنان ملت.
 بررسی اخبار رسانه‌ها در 8 ماه فتنه به روشنی نشان می دهدکه كنگره آمريكا بارها خبر تصويب كمك به اپوزيسيون داخلي را عنوان و منتشر كرده بود. بنيادهاي آمريكايي مانند سوروس، كارنگي، صندوق حمايت از دموكراسي (NED) و ... رسما بدون پرده‌پوشي، حمايت خود را از جنبش سبز اعلام كردند.
يحيي كيان تاج‌بخش نماينده سوروس در آشوب‌هاي 18 تير 78 و فتنه 88، در دادگاه، نقش اين بنيادها را در براندازي نظام جمهوري اسلامي توضيح داد. او از ارتباط خود با تاج‌زاده و حجاريان در دادگاه پرده‌برداري كرد.
 در دادگاه از ارتباط جان‌كين مغز متفكر سرويس اطلاعات خارجي انگليس مربوط به ام‌آي‌6 رونمايي شد. شمار زيادي از اعضاي سفارت انگليس در آشوب‌هاي خياباني دستگير شدند.
 اظهارات محمدحسين رسام تحليلگر ارشد بخش سياسي سفارت انگليس در تهران و متهم به جاسوسي براي بيگانگان، بسياري از حقايق پشت پرده آشوب‌هاي خياباني را روشن كرد. او توضيح داد به همراه توماس برن دبير دوم سياسي سفارت انگليس و خانم شون مورفي ديپلمات سفارت استراليا در دفاتر تبليغاتي موسوي تردد داشته و در آشوب‌هاي خياباني نيز مشاركت داشته است.
 دومينيك روودز دبير سوم سفارت انگليس هم در دو مقطع لباس سبز پوشيد و در ميان اغتشاشگران ظاهر شد.
او گفت: سايمون گس سفير انگلستان هر روز صبح با اعضاي سفارت و تمام بخش سياسي سفارت جلسه داشت و گزارش اغتشاشات را دريافت مي‌كرد و دقيقا دستور مي‌داد چه بايد بكنند.
شعارها با هدف براندازي نظام
در این خصوص یک روزنامه‌نگار در یادداشتی می‌نویسد: هر كسي كه مشروح اظهارات دادگاه فتنه 88 در مورد محاكمه جاسوسان و وابستگان به سفارتخانه‌ها را دنبال كرده باشد، مي‌تواند جرم مشهود آنها را در كف خيابان هم ببيند. در حقيقت مي‌توان گفت فتنه، دعوت از بيگانگان براي براندازي نظام بود. بي‌بي‌سي و راديو آمريكا سنگ تمام گذاشتند و اخبار خروج موسوي و كروبي از خيمه انقلاب را به روز منتشر مي‌كردند.
محمدكاظم انبارلويي در ادامه می‌افزاید: شمار زيادي از منافقين و بهایي‌ها و سلطنت‌طلب‌ها در آشوب‌هاي خياباني در حين ارتكاب جرم آتش زدن اموال عمومي و خصوصي و قتل و غارت دستگير شدند. آنها در محاكمات علني به جرم خود اعتراف كردند. آنان كه مجالي در خارج از كشور داشتند، با بي‌بي‌سي و راديو آمريكا و شبكه‌هاي امپرياليستي و صهيونيستي رسانه‌هاي دشمن هر روز مصاحبه داشتند و عليه نظام و مردم، هتاكي و اهانت مي‌كردند. اين امر مخفي نيست كه وزير ارشاد دولت اصلاحات به همراه برخي روزنامه‌نگاران، زينت‌بخش صفحه تلويزيون بي‌بي‌سي بودند و رسما نقش براندازي جمهوري اسلامي را مطابق طراحي سرويس‌‌هاي امنيتي انگليس در بعد رسانه‌اي ايفا مي‌كردند.
انبارلويي با اشاره به برخی شعارهای فتنه‌گران نظیر «انتخابات بهانه است، اصل نظام نشانه است» می‌افزاید: هركسي كه كوچك‌ترين هوش سياسي داشته باشد، مي‌فهمد اين شعارها معطوف به براندازي نظام است و هيچ‌يك ناظر به مسائل و اشكالات مطرح در مورد نتايج انتخابات نيست و هركسي كه اندك اطلاعي از فقه و قانون داشته باشد، مي‌داند كه جرم اصلي سران فتنه، بغي و افساد في‌الارض است. آنها بايد روزي در محكمه الهي محاكمه و به اتهام همين جرايم، مجازات شوند.
پررویی سران فتنه پس از 7سال
متاسفانه سران فتنه با وجود این همه جنایت، تاکنون حاضر به عذرخواهی از پیشگاه ملت و پذیرش جرائم خود نشده و با پررویی تمام و به مدد حامیان نفوذی خویش در دستگاه‌های مختلف اعم از دولت و مجلس می‌کوشند تا با سوءاستفاده ازگذشت زمان به خیال خود ماجرا را خاتمه یافته تلقی کنند.
اما عموم مردم مي‌دانند كه سران فتنه هنوز بر سر موضع لجوجانه و خسارت آفرین خود هستند. كساني هم كه براي رفع حصر مي‌كوشند، دنبال بازتوليد فتنه مي‌باشند، چرا كه آنها كمترين كاري درباره اينكه موتور فتنه را خاموش كنند، در كارنامه سياسي خود ندارند. لذا بايد هوشيار بود و تحركات اين جماعت را رصد كرد و به دنبال مجازات سران فتنه بود. انقلاب نبايد از يك سوراخ 10 بار گزيده شود.
دنیاپرستی و بندگی هواهای نفسانی
ویژگی فتنه‌گران
 رئیس مرکز پژوهش‌های علوم انسانی اسلامی صدرا معتقد است امروز سران فتنه به معدومان سیاسی تبدیل شده‌اند.حجت‌‌الاسلام رضا غلامی در گفت‌وگو با فارس، با اشاره به یوم‌الله 9 دی و عوامل مؤثر در شکل‌گیری فتنه سال 88، اظهار می‌دارد: فتنه‌گران که امیدوارم روزی چهره‌های پشت پرده آنها نیز افشا شود، علیه جمهوریت و علیه ملت ایران قیام کردند و لکه سیاهی را در کارنامه خود و در تاریخ به ثبت رساندند که به هیچ طریقی قابل توجیه نیست.
وی در پاسخ به این پرسش که به نظر شما آیا عناصر اصلی دخیل در فتنه 88 از جنایت خود پشیمان شده‌اند، تصریح کرد: جز قلیلی از آنها که توبه کردند، بقیه عناصر کلیدی در فتنه نه تنها از اعمال ننگین خود پشیمان نشدند بلکه همچنان دنبال فرصت‌های جدید برای فتنه‌گری علیه ملت ایران هستند. به نظر من، دنیاپرستی و بندگی هواهای نفسانی موجب شده تا ضدیت با آرمان‌های انقلاب در آنها نهادینه شود.به اعتقاد غلامی فتنه‌گران دست از نفاق و دشمنی خود بر نمی‌دارند و لذا ملت ما باید دائما نسبت به رفتار آنها حساس باشد.
رئیس مرکز پژوهش‌های علوم انسانی اسلامی صدرا در پاسخ به این پرسش که چه نسبتی بین سران فتنه با جریان معارض انقلاب در خارج از کشور قائل هستید، گفت: فتنه‌گران در داخل با جریان معارض در بیرون مرزها، دست به تعامل و هم‌افزایی زدند.وی بر این باور است که فتنه 88 از جهت فرماندهی، دو سر دارد؛ یک سر در داخل و یک سر در خارج. البته از یک مقطعی، رأس خارجی مدیریت فتنه را از عناصر داخلی می‌رباید و عملا یکه تاز میدان می‌شود اما در این مقطع نیز سران فتنه در داخل با سکوت خود، رضایتشان را در برابر این قضیه نشان می‌دهند.غلامی اضافه کرد: سران فتنه در جریان فتنه 88، یک بار هم به صراحت دخالت‌های برون‌مرزی خصوصا ورود تمام قد رسانه‌های نظام سلطه مانند بی‌بی‌سی را محکوم و یا مرز خودشان را با آنان مشخص نمی‌کنند.
رئیس مرکز پژوهش‌های علوم انسانی اسلامی صدرا درباره شعار رفع حصر برخی‌ها اظهار کرد: حصر کمترین مجازاتی است که نظام برای این افراد در نظر گرفته است. نباید فراموش کرد که میرحسین موسوی و کروبی در فتنه 88 مرتکب جنایت شدند. محمد خاتمی هم همین‌طور. این‌ها نه تنها با دشمنان قسم خورده ملت ایران برای تامین منافع پوچ‌شان همکاری کردند، بلکه با تهییج و تشویق مداوم بخشی از مردم به خشونت‌ورزی، تخریب اموال عمومی و درگیری با پلیس، خسارت‌های جبران‌ناپذیری به کشور وارد کردند.
بی‌بصیرتی نقطه اشتراک حامیان فتنه
البته سران فتنه و حامیان داخلی و خارجی آنها که طی 8 ماه انواع و اقسام جسارت‌ها را در حق نظام اسلامی روا داشته بودند ناگهان در نهم دیماه 88 با خروش ملت بصیر ایران به سوراخ‌های خود خزیدند و تمام بافته‌های عنکبوتی خود را رشته رشته دیدند.
نکته مهم در این باره آنکه «بی‌بصیرتی» مهم‌ترین نقطه ضعف فتنه‌گران و حامیان داخلی آنها خصوصا خواص صاحب منصب بود، تا جایی که رهبر انقلاب اسلامی چندی پیش، نبود بصیرت را زمینه‌ساز گرفتار شدن در شبهات، نادانی‌ها و کج‌فهمی‌ها دانستند و خاطرنشان کردند: کسانی که بصیرت ندارند، همانند بیچارگانی که در فتنه ۸۸ گرفتار شدند، در فضایی غبارآلود حرکت و عمل می‌کنند و به همین علت چه بسا به دشمن کمک کنند و دوست را هدف حمله قرار دهند. حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با تأکیدهای مکرر خود در جریان فتنه سال ۸۸ بر موضوع بصیرت، گفتند: علت لغزش بسیاری از افراد در فتنه ۸۸‌، که انسان‌های بدی هم نبودند، نداشتن بصیرت بود. هنگامی که طرف مقابل می‌گوید «انتخابات بهانه است و اصل نظام نشانه است»، فرد معتقد به نظام چه باید بکند؟ اگر بصیرت نباشد، وظیفه  لحظه نیاز انجام نخواهد شد.
درآن فتنه، طراح و نقشه‌کش و مدير در بيرون از مرزها بوده و هست و عده‌اي به‌خاطر حب  نفس و‌حب  مقام، اسير توطئه آنها شدند و دانسته يا ندانسته با آنها همکاري کردند.
رهبر انقلاب در تشريح هدف سوم جبهه سلطه افزودند: آنها تصميم گرفته بودند اگر با وجود همه تلاش‌ها‌، نظام اسلامي باقي ماند عناصر ضعيف‌النفس را که مي توان در آنها نفوذ کرد طرف‌هاي اصلي خود در مسائل کشور قرار دهند و نظامي بوجود آورند که ضعيف و مطيع باشد و در مقابل آمريکا نايستد. در فتنه ۸۸ نيز آنها به قدري جنجال و هياهو کردند که ملت به صحنه آمد و حماسه عظيم ۹ دي را آفريد.
به هرحال نهم دی ۸۸، حادثه کوچکی نیست بلکه آن حرکت عظیم و ماندگار مردمی، شبیه حرکت بزرگ ملت در روزهای اول انقلاب است و باید تلاش شود در سالگرد این حماسه، حرف اصلی ملت ایران، یعنی حرکت در سایه دین و تحقق وعده‌های الهی تبیین شود.