kayhan.ir

کد خبر: ۹۲۸۵۱
تاریخ انتشار : ۲۷ آذر ۱۳۹۵ - ۲۱:۲۵
نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس:

نسخه دولت برای مسکن چاره‌ساز نیست

نایب رئيس کمیسیون عمران مجلس گفت: نسخه افزایش تسهیلات خرید به 20 سال پیش بازمی‌گردد و تنها نمی‌توان با یک نسخه به فکر خروج مسکن از رکود بود.


سیدهادی بهادری نماینده مردم ارومیه در گفت‌وگو با فارس، تاکید کرد: مسکن وارد چهارمین سال رکود خود شده و این نگران‌کننده است. به همین منظور کمیسیون عمران مجلس درصدد است با ارائه پیشنهادهای مختلف مسکن را از این وضعیت خارج کند هر چند معتقد هستیم در خروج رکود بخش مسکن دولت می‌توانست بهتر عمل کند.وی در پاسخ به این سؤال که در این بسته و یا پیشنهاد مجلس چه برنامه‌هایی دارد، گفت: در خروج مسکن از رکود نمی‌توان تنها به یک نسخه و یک سناریو بسنده کرد بلکه باید با سیاست‌های متفاوت و مناسب و نسخه‌های به روز مسکن را از رکود خارج کرد.نماینده مردم ارومیه با اشاره به اینکه طی 3، 4 سال گذشته کاهش ساخت و ساز باعث شده انبوه‌سازی از وضعیت چندان رضایت‌بخشی برخوردار نباشد، گفت: نباید بگذاریم انبوه‌سازی به ورطه نابودی کشیده شود، از اینکه فقط به فکر افزایش سقف تسهیلات باشیم و تنها راه خروج مسکن از رکود را پرداخت تسهیلات بدانیم چندان نتیجه مثبتی حاصل نخواهد شد.
بهادری تصریح کرد: تمام کارشناسان بر این باور هستند که 30 درصد اقتصاد کشور  به حوزه مسکن وابسته است بنابراین این حوزه در حال حاضر از وضعیت خوبی برخوردار نیست و باید برای خروج از این وضعیت نهایت تلاش خود را انجام دهیم. بنابراین هم دولت و هم مجلس باید بسته‌ها و پیشنهادهای مناسبی را در این خصوص تدوین و ارائه کنند.
وی تاکید کرد: سرمایه، نیاز اولیه ساخت و ساز است بنابراین باید انبوه‌سازان را به گونه‌ای تقویت کنیم که تمایل به ساخت و ساز بیش از پیش افزایش یابد.نایب رئيس کمیسیون عمران، اضافه کرد: وقتی عنوان می‌شود 200 هزار واحد خالی سکنه در تهران وجود دارد نشان می‌دهد که نباید مشکلی از بابت کمبود اراضی مسکن در تهران داشته باشیم اما باید به این موضوع توجه کنیم که چرا این واحدهای مسکونی به فروش نمی‌رود.
بهادری ادامه داد: پس با تقویت سمت تقاضا و بالا بردن قدرت خرید متقاضیان این واحدهای مسکونی و یا واحدهای مسکونی در حال ساخت به راحتی به فروش خواهند رفت.وی خاطرنشان کرد: باید نیاز بازار مسکن یک ارزیابی مجدد شود و نباید تنها به این موضوع بسنده کنیم که فقط با افزایش تسهیلات خرید می‌توان بازار مسکن را از رکود خارج کرد، چرا که این نسخه به 20 سال پیش بازمی‌گردد و تنها نمی‌توان با یک نسخه به فکر خروج مسکن از رکود بود.