kayhan.ir

کد خبر: ۹۱۸
تاریخ انتشار : ۲۹ آذر ۱۳۹۲ - ۱۵:۳۱

مواد افزودني غذاها سرطان‌زا هستند

بنيانگذار علم ژنتيک در ايران گفت: رنگ‌ها و مواد افزودني‌ها غذاها سرطان‌زا هستند، وزارت بهداشت نبايد منفعل باشد و بايد مراقبت کند اقلام غيراستاندارد وارد بازار نشود.

بنيانگذار علم ژنتيک در ايران گفت: رنگ‌ها و مواد افزودني‌ها غذاها سرطان‌زا هستند، وزارت بهداشت نبايد منفعل باشد و بايد مراقبت کند اقلام غيراستاندارد وارد بازار نشود.
پروفسور داريوش فرهود در اين رابطه گفت: در حال حاضر به غذاهاي مصرفي رنگ غذا، افزودني و مواد نگهدارنده مي‌زنند که تمام اين موارد سرطان‌زا است و در حال حاضر به شدت استفاده مي‌شود.
وي به فارس گفت: حتي عطر چاي مصرفي نيز که به چاي اضافه مي‌شود جزو افزودني‌ها بوده و سرطان‌زا است.
پروفسور فرهود تصريح کرد: وزارت بهداشت نبايد منفعل باشد و بگويد 80 درصد آبليموها ناخالصي دارد يا 80 درصد زعفران‌ها استاندارد نيستند. اين وزارت بهداشت است که بايد مراقب باشد تا استانداردها جعل نشوند و در بازار نيايند.