آنتی بیوتیکی قدرتمند از دل طبیعت
دیر زمانی است که ریحان در طب سنتی کاربرد دارد. این گیاه سرشار از مواد مغذی گیاهی تقویتکننده سلامت است و به عنوان یکی از قدرتمندترین آنتی بیوتیکهای طبیعی شناخته میشود. در بسیاری از فرهنگها ریحان به عنوان گیاهی مقدس یاد میشود.
به گزارش گروه سلامت «هلثی وِی آو لایف»، بیش از 60 نوع ریحان در جهان وجود دارند که در سه گروه شیرین، بنفش و بوتهای دستهبندی شدهاند. ریحان در آب و هوای گرم و استوایی رشد میکند. البته ریحان به راحتی در محیط مسقف نیز قابل پرورش است.
دلایل دیگری نیز وجود دارند که ریحان به عنوان یکی از سالمترین گیاهان دارویی در جهان شناخته میشود. جدا از مزه منحصر بفرد و تندی که به غذا میبخشد، ریحان منبع خوبی برای مواد مغذی مانند ویتامین K است که برای لخته شدن خون ضروری است.
تنها دو قاشق غذاخوری ریحان میتواند 29 درصد ویتامین K توصیه شده برای مصرف روزانه را تامین کند. همچنین، ریحان سرشار از ویتامین A است که حاوی بتاکاروتنها، آنتیاکسیدانهایی قدرتمند که از ساختار و پوشش سلولی، رگهای خونی و آثار مخرب رادیکالهای آزاد محافظت میکنند، است. به بیان دیگر مصرف ریحان میتواند مانع از اکسیداسیون کلسترول در خون شود و در نتیجه، از تصلب شرایین، نارسایی قلبی و سکته مغزی پیشگیری میکند.
درکنار ویتامینهای A و k، ریحان حاوی مقادیر قابل توجهی آهن، کلسیم، منگنز، منیزیم، ویتامین C، پتاسیم و همچنین فلانوئیدهای محافظ DNA است. با توجه به مواد تشکیل دهنده مفید برای سلامت، ریحان یکی از آنتی بیوتیکهای طبیعی قوی شناخته میشود.
فواید سلامتی ریحان
منبعی از آنتیاکسیدان: چندین مطالعه تایید کردهاند که ریحان محافظی موثر در برابر مواد شیمیایی سمی و مواد سرطانزا است.
آنتی بیوتیک طبیعی: نتیجه یک مطالعه نشان داده است که ریحان به واسطه محتوای ضدمیکروبی خود یک آنتیبیوتیک طبیعی قدرتمند است. شما با ترکیب ریحان و سیر احتمالا قدرتمندترین آنتیبیوتیک طبیعی را در اختیار خواهید داشت.
پاکسازی رگهای خونی: ریحان برای سلامت شریانی بسیار مفید است، زیرا شریانها را از کلسترول بد (LDL) پاکسازی میکند. همچنین ریحان برای درمان و پیشگیری از مشکلات دیگر مانند سردرد، اسهال، یبوست، سرفه، دفع انگل و کمک به کلیهها نیز بسیار مفید است.