معاون دانشگاه علوم پزشکی تهران:
برخی بیماران متوجه معاینه پزشک نمیشوند!
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره نارضایتی بیمارانی که متوجه معاینه پزشک نمیشوند، توضیح داد.
صدف علیپور در گفتوگو با تسنیم، درباره شکوائیه بیماران از معاینه آنان توسط دانشجویان پزشکی در اورژانسها گفت: یک اشکالی در این مسئله وجود دارد که باید ببینیم تعریف دانشجو چیست. اتفاقاً ما اجبار کردیم که کادریها باید کارت شناسایی داشته باشند ولی باز بنده خودم چون بازرسیها را میروم میبینم متاسفانه در بسیاری از مواقع مریض کادر درمان را نمیشناسد.
علیپور افزود: پزشک میآید بیمار را میبیند و میرود ولی بیمار میگوید هیچ کس او را ندیده و وقتی پرونده را نگاه میکنی میبینی پنج نفر او را معاینه کردند ولی نمیداند این پزشک بوده است.
وی تصریح کرد: اینطور نیست که دانشجوی پزشکی بیمار را معاینه کند چون اصلاً نصف شب در بیمارستان دانشجو نیست؛ ولی بعضیها میگویند شب رفتند بیمارستان و یک عالمه دانشجو ریخته سرشان.
رزیدنت یعنی پزشکی که دارد تخصص میگیرد
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران همچنین درباره رزیدنت توضیح داد: دانشجویی که در اورژانس حضور دارد رزیدنت است، رزیدنت هم یعنی پزشکی که دارد تخصص میگیرد و الان رزیدنت سال بالا باید حتماً وارد کار مریض شود و اینطور نیست که رزیدنت سال یک به تنهایی تصمیم بگیرد برای مریض و حتماً سال بالاتر وارد میشود، همچنین در رشتهای که متخصص مقیمی داریم آن متخصص به بیمار رسیدگی میکند، البته ممکن است متخصص مقیم نیاید همه مریضها را ببیند ولی همه بیمارها به او گزارش میشوند.