kayhan.ir

کد خبر: ۸۹۷۱۵
تاریخ انتشار : ۱۶ آبان ۱۳۹۵ - ۲۰:۴۸
مدیر تیم ملی با رد موضوع اختلافاتش با کی‌روش تاکید کرد

تغییرات نداریم، کماکان در خدمت تیم ملی هستم

مدیر تیم ملی فوتبال کشورمان می‌گوید از سمت خود برکنار نشده و مثل یک سرباز در خدمت تیم ملی است.


سرویس ورزشی-

روز گذشته خبر مهمی از تیم ملی فوتبال مخابره شد آن هم با این مضمون که محمدرضا ساکت مدیر تیم ملی فوتبال از سمت خود کناره گیری کرده است. کنار رفتن ساکت از مدیریت تیم ملی فوتبال در شرایطی است که نزدیکان به تیم ملی می‌گویند طی روزهای گذشته رابطه او با کارلوس کی‌روش کاملا سرد شده بود.
در همین خصوص خبرگزاری تسنیم در گزارشی عنوان داشت جدایی ساکت از تیم ملی از آنجا کلید خورد که پول‌های فدراسیون فوتبال یا به عبارت دیگری پولی که قرار بود برای تیم ملی در ازبکستان خرج شود، در تاشکند توقیف شد. حدود 118 هزار دلار آمریکا و 1000 یورو ارز نقد همراه تیم ملی بود که به ازبکستان برده شد و اظهارنامه فرودگاهی این پول در تاشکند نوشته نشد. طبق قانون کشور ازبکستان هر فردی که وارد این کشور شود باید اظهارنامه پر و در آن اعلام کند که به صورت دقیق چقدر پول همراهش دارد. موضوع آنجایی جالب می‌شود که نه تنها همراه داشتن این پول اعلام نمی‌شود، بلکه پولی هم برای تیم ملی در ازبکستان خرج نمی‌شود تا پس از توقیف این پول، کارلوس کی‌روش حسابی شاکی شود که چرا باید این میزان پول به ازبکستان آورده شده، اما خرج تیم ملی نشود.
این درست که این پول در چمدانی همراه مسئول امور مالی فدراسیون بوده، اما محمدرضا ساکت به عنوان رئیس سازمان تیم‌های ملی و مدیر تیم ملی در این سفر از ماجرا خبر داشته است. موضوعی که باعث کدورت بین کی‌روش و ساکت شد تا پس از بازی مقابل ازبکستان و کره‌جنوبی، این فرد از تیم ملی جدا شود. حتی سرمربی تیم ملی پس از بازگشت از ازبکستان، در اردو زمانی که ساکت قصد داشته در غذاخوری همراه ملی‌پوشان حاضر شود، کی‌روش این اجازه را به رئیس سازمان تیم‌های ملی نمی‌دهد و ساکت مجبور می‌شود رستوران را ترک کند.
پس از این جدایی بود که امیر عابدینی هم صحبت‌هایی را مطرح کرد و گفت کی‌روش حق ندارد علیه مدیران تیم ملی صحبت کند و موضع بگیرد. سرپرست سازمان اقتصادی فدراسیون فوتبال حتی پا را فراتر گذاشت و اعلام کرد که پس از بازی با سوریه در خصوص کی‌روش تصمیم‌گیری خواهد شد که به نظر می‌رسد این صحبت بی‌ارتباط با ماجرای جدایی ساکت نبوده است. با این حال این ماجرا ختم به خیر شد؛ با جلساتی که بین تاج و کی‌روش در فدراسیون برگزار شد و در یکی از این جلسات نیز امیر عابدینی حضور یافت تا به اختلافات پایان دهند. جلساتی که محمدرضا ساکت، برخلاف تمام جلسات قبلی کی‌روش در فدراسیون فوتبال در آنها حضور نداشت.
جالب اینکه پس از این ماجرا برخی از محمود اسلامیان به عنوان جانشین ساکت نام بردند و یادآور شدند که وی به زودی عهده‌دار سمت مدیریت تیم ملی فوتبال ایران می‌شود.
ساکت: مثل یک سرباز در خدمت تیم ملی هستم
برای بررسی این موضوع هیچ کس بهتر از خود ساکت نبود تا به تشریح اتفاقات اخیر تیم ملی بپردازد و صراحتا عنوان کند که آیا از مدیریت تیم ملی کنار رفته یا خیر؟! مدیر تیم ملی در این باره گفت: کماکان به عنوان سرباز در خدمت تیم ملی هستم و همه دوستان تلاش می‌کنند نقش خود را به بهترین شکل ایفا کنند. رسالتی روی دوش ما قرار دارد تا همه کمک کنیم که تیم‌های ملی به‌خصوص تیم ملی بزرگسالان از استانداردهای لازم برخوردار شوند. پازل حمایت از تیم ملی باید کامل شود، پازل ما به‌خصوص در تیم ملی بزرگسالان با نواقصی روبروست که باید با تلاش بیشتر و تعریف بودجه مناسب این مشکل را برطرف کنیم. مطالبات و نیازهایی که کارلوس کی‌روش و تیم بزرگسالان دارند، به‌حق است. کی‌روش امکاناتی در حد استاندارد و در شأن یک تیم بزرگ می‌خواهد که متأسفانه این شرایط برای تیم ملی مغفول مانده است. دیدگاه ما این است و همه باید تلاش کنیم تا زمینه را برای رسیدن به موفقیت فراهم کنیم.
ساکت در مورد اینکه گفته می‌شود اختلافات از ازبکستان و جا ماندن یک چمدان آغاز شده است، عنوان کرد: آن یک اشتباه بود که از سوی یکی از کارمندان اداری فدراسیون صورت گرفت. هیچ اختلافی وجود ندارد، تمامی مطالبات و خواسته‌های کی‌روش در راستای رفع نیازها و کمبودهای تیم ملی است.
وی در مورد اینکه گمانه‌زنی‌ها در مورد اختلاف از جایی نشأت می‌گیرد که او مدتی در تمرینات غیبت کرده است و اینکه کی‌روش اعلام کرده این خبر را همین حالا شنیده است و اطلاعی از این موضوع ندارد، اظهار داشت: این لطف کی‌روش است، همه ما با قلبمان حامی تیم ملی هستیم، بنده ۳-۲ روز به دلیل مشکلات خانوادگی در اصفهان حضور داشتم و کمی دور بودم، وظیفه داریم به تیم ملی کمک کنیم تا با موفقیت به خط پایان برسد.
مدیر تیم‌های ملی فوتبال ایران در مورد اینکه آیا امروز در تمرین تیم ملی حاضر می‌شود، گفت: همیشه در کنار تیم ملی هستم و کمک می‌کنیم تا عزیزان حاضر در خط مقدم کارشان را باقدرت پیش ببرند.