براساس دستور تعزیرات
قصابیها باید با نصب تابلو نوع گوشتها را مشخص کنند
طرح «ساماندهی کشتار و عرضه گوشت دام و طیور» از دیروز ( ۱۵ آبان) در سطح کشتارگاهها و قصابیهای استان تهران آغاز شد.
به گزارش تسنیم، بر اساس این طرح، هر کسی اجازه کشتار دام در کشتارگاه را ندارد و عاملین کشتار اعم از قصابیها و واحدهای بستهبندی باید مجوز یا پروانه کشتار از اتحادیه مربوطه دریافت کنند. صاحبان کشتارگاهها برای انجام کشتار نیازی به دریافت مجوز ندارند.
همچنین کشتارگاهها موظف هستند علاوه بر مهر دامپزشکی، گوشت دام ماده یا نر را با برچسب مشخص کنند و هنگام تحویل لاشه گوشت به عاملان توزیع، فاکتور ارائه دهند و در فاکتور، قیمت، میزان و نوع گوشت را مشخص کنند.واحدهای توزیع و بستهبندی نیز باید هنگام تحویل گوشت به قصابیها فاکتور ارائه دهند و قصابیها نیز موظفند فاکتور بگیرند و بر اساس این طرح، گوشتهایی که فاکتور نداشته باشد در حکم «کشتار به صورت قاچاق» و غیرقانونی است.براساس این طرح از این پس قصابیها موظفند بر روی تابلوهای بزرگ، علاوه بر مشخص کردن نر یا ماده بودن گوشت گوسفند، نوع آن را نیز اعم از بز، میش یا بره مشخص کنند. مثلاً قصابیها باید به صورت درشت روی تابلوهای خود بنویسند«گوشت چرخکرده میش.»
گفته میشود در حال حاضر تعداد زیادی از قصابیها در تهران گوشت میش را که هفت هزار تومان ارزانتر است، به جای گوشت بره به مردم میدهند! در حال حاضر 9 کشتارگاه در استان تهران وجود دارد.