ایران در ردیف کشورهای تولیدکننده چای سفید قرار گرفت
یکصد کیلوگرم چای سفید برای نخستین بار در لاهیجان تولید شد که با تولید این نوع چای، ایران در ردیف کشورهای تولید کننده این محصول همچون سریلانکا، چین و هند قرار گرفت.
رئیس سازمان چای کشور با بیان این مطلب افزود: چای خشک سفید از غنچههای در حال باز شدن بوته چای بدست میآید که تاکنون در کشور ما چندان شناخته شده نبود.محمدولی روزبهان بیان کرد: از هر هشت کیلوگرم برگ سبز چای، یک کیلوگرم چای خشک سفید تولید میشود که به دلیل سختی کار، فقط میتوان روزی 200 تا 300 گرم غنچه چای برداشت کرد.سه نوع چای سبز، سیاه و سفید از محصولات شناخته شده چای در جهان است که از یک نوع بوته چای بدست میآید؛ پیشتر در ایران، 2 نوع چای سیاه (معمولی) و چای سبز تولید میشد.از جمله فواید چای سفید، کاهش قند خون و مشکلات قلبی و سکته، افزایش دهنده انرژی و کاهش دهنده استرس، از بین برنده سرطان معده، سرطان روده بزرگ و سرطان پروستات است.براساس پژوهشهای جدید، کافئین موجود در چای سفید، کمتر از انواع دیگر چای است و میتواند تعادل مایعات بدن را برقرار کند.فصل برداشت برگ سبز چای از اردیبهشت ماه آغاز و سیام مهرماه به پایان میرسد.