تبعیض بین رسانهها(یادداشت خبرنگار)
تبعیض و تفاوت قائل شدن میان رسانهها از سوی برخی روابطعمومیها اتفاق جدید و تازهای نیست. به دفعات مشاهده شده که روابط عمومیهای دستگاههای مختلف به دلایل گوناگون که فقط برای خودشان قانعکننده است از اطلاعرسانی و دعوت برای برخی جلسات از رسانههایی که دلخواهشان نیست فاکتور میگیرند.
اما بروز این رفتار از روابط عمومی استانداری به عنوان رابط بالاترین رکن اجرایی دولت در استان با رسانهها که میبایست نقش الگو و راهنما را برای سایر روابط عمومیها ایفا کند بسیار تاسفبار است.
هرچند این حرکت، حرکت جدیدی نیست و بارها و در ادوار گذشته نیز شاهد برخوردهای تبعیضآمیز و بعضا تحقیرآمیز با رسانههای استان در مقایسه با رسانههای مرکزنشین بودهایم اما تکرار این برخوردها به شدت رسانههای استان را تضعیف و روح تعامل را در آنها خواهد کشت و به تبع نیش قلمشان بر تن تبعیض دهندگان فرو خواهد رفت.
آخرین مورد از این برخوردها به سفر وزیر نفت در هفته دولت امسال باز میگردد که تقریبا تا ساعت 12 نیمه شب روز 7 شهریور هیچ خبرنگاری از ریز برنامه سفر وزیر اطلاع نداشت و پیگیریها از طریق روابط عمومی استانداری نیز با پاسخهای دست و پا شکسته و غیر دقیق مواجه بود و در نهایت نماینده روابط عمومی استانداری در گروه خبرنگاران مسئولیت اطلاعرسانی سفر وزیر نفت را به روابط عمومی مناطق نفتخیز جنوب محول کرد و عملا با انداختن توپ به زمین شرکت نفت دست خبرنگاران را درحنا گذاشت.
آیا خبرنگاران استان به غیر از آن دو سه رسانه خاص استانداری و دستگاههای دیگر هستند که در تمام جلسات با ارزش و بیارزش خبریشان شرکت کنند بعد سر بزنگاه که یک مسئول کشوری و تراز اول وارد استان میشود از آنها فاکتور گرفته شود.
مطلوب آن است که روابط عمومی استانداری خوزستان به جای برخوردهای جناحی و ایجاد دستهبندی میان رسانهها به عنوان یک نهاد بالادستی کاملا فراجناحی عمل کرده و با عملکردهایی از این دست وجهه خود را زیر سوال نبرد.
فاطمه زورمند