رئیس سازمان غذا و دارو:
80 درصد چای مصرفی مردم محصولات مضر اسانسدار خارجی است
دیناروند گفت: بیش از 80 درصد چای مصرفی مردم، محصولات وارداتی است که با استفاده از اسانسهای مضر شیمیایی طعمدار شده است.
رسول دیناروند به ایرنا گفت: طی چند دهه گذشته به صورت برنامهریزی شده ذائقه مردم به سمت مواد ناسالم هدایت شده است، به عنوان مثال در مورد چای ذائقه مردم را به سمت چایهای خارجی طعمدار و عطری هدایت کردهاند و اکثر مردم دیگر چایهای عادی و سالم را مصرف
نمیکنند.
دیناروند افزود: این اتفاق برای خیلی از محصولات غذایی دیگر هم افتاده است به طوری که بسیاری از مردم تمایل بیشتری دارند تا محصولات غذایی که رنگ، اسانس، نمک یا شکر بیشتری دارند مصرف کنند.
وی ادامه داد: در مورد چای نیز متاسفانه بیش از 80 درصد مصرف مردم از چایهای دارای اسانسهای شیمیایی و طعمدار خارجی است و بخش عمده چای تولید داخل مصرف نمیشود و پس از مدتی از بین رفته و به چای سنواتی فاسد و تاریخ گذشته تبدیل میشود که دیگر کاربردی برای تولید نوشیدنی برای انسان ندارد.
دیناروند تصریح کرد: اصلاح ذائقه مردم کار بسیار سختی است و با یک برنامه یک روزه، یک شبه یا یکساله شدنی نیست اما وزارت بهداشت برنامههایی دارد تا به تدریج و یک برنامه چند ساله با اصلاحاتی که در صنعت غذا انجام میدهد، ذائقه مردم را به سمت مواد غذایی سالمتر هدایت
کند.