خوردنیهای خوشمزه سرطانی
انواع خوراکیهای دودی مانند ماهی، برنج، گوشت، سوسیس، کالباس، سس و پنیرهای دودی حاوی مواد شیمیایی مختلفی همچون هیدروکربنها هستند که میتوانند خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهند.
به گزارش آوای سیاست، مصرف برخی از مواد غذایی خطر ابتلا به سرطان را کاهش میدهد، در مقابل انواع خوراکیهای دودی مانند ماهی، برنج، گوشت، سوسیس، کالباس، سس و پنیرهای دودی حاوی مواد شیمیایی مختلف ساطع شده از دود مانند هیدروکربنها هستند و میتوانند خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهند.
در اینجا رایجترین اقلام غذایی که شما را چند قدم به سرطان مصرف میکنند، بیشتر معرفی شدهاند؛ مواد غذایی که شاید هر روز به انواع مختلف مصرف شوند:
ذرت تفت داده شده
واقعیت این است که این نوع ذرت به تنهایی نمیتواند خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهد، اما اقلام غذایی اینچنینی با کیسههایی حاوی مواد شیمیایی به نام پرفلوئورواکتانوئیک اسید بستهبندی شدهاند که مطالعات ثابت کرده این مواد شیمیایی خطر ناباروری در زنان و ابتلا به برخی از انواع سرطان را افزایش میدهند.
گوشتهای فرآوری شده
انواع این گوشتها از قبیل سوسیس، هاتداگ، بیکن و... در بلند مدت خطر ابتلا به برخی سرطانهای خاص از جمله سرطان روده بزرگ را افزایش میدهد. مطالعات نشان داده که مصرف بیش از 160 گرم از گوشتهای فرآوری شده در طول روز، خطر افزایش مرگهای ناشی از سرطان را در طول زمان تا 44 درصد افزایش میدهد.
کنسرو گوجهفرنگی
ماده شیمیایی بیس فنول در این کنسروها خطرناک است و اسیدیته گوجهفرنگی به احتمال زیاد منجر به حل بیس فنول در مواد غذایی میشود.
کباب
ساختار مولکولی و شیمیایی گوشت قرمز هنگام فرایند کبابی شده تغییر میکند و خطر ابتلا به سرطان پروستات و سرطان سینه را افزایش میدهد.
نوشابههای گازدار
سودا پر از قند، رنگهای غذایی و مواد شیمیایی است؛ این نوع نوشیدنیها بدن را اسیدی میکنند و سلولهای سرطانی را پرورش میدهند. سودا یا آب گازدار یا آب کربناته، آبی است که در آن کربن دی اکسید، تحت فشار حل شده باشد.
روغنهای هیدروژنه
روغنهای هیدروژنه معمولاً برای ذخیره غذاهای فرآوری شده استفاده میشود که میتواند به بیماریهای ناتوان کننده سیستم بدنی، مانند سرطان منجر شود.
محصولات تراریخته
مصرف این نوع محصولات غذایی یک نگرانی عمده از نظر ابتلا به انواع بیماریها است و بهتر است محصولات آلی و ارگانیک جایگزین آنها شوند.
ماهی آزاد پرورشی
ماهی آزاد پرورشی کمبود ویتامین D دارد وگاه با مواد شیمیایی سرطانزا آلوده شده و آلوده به بیفنیلهای پلی کلرینه،و آفت کشها است.