رئیس ستاد مبارزه با بازیهای غیرمجاز:
95 درصد بازیهای موجود در فروشگاههای کشور مجاز نیست
رئیس ستاد مبارزه با بازیهای غیرمجاز کشور گفت: 95 درصد بازیهای موجود در فروشگاههای کشور غیرمجازند.
به گزارش خبرنگار ایرنا، خسرو کردمیهن در نشست ستاد مبارزه با بازیهای غیرمجاز رایانهای در بجنورد اظهار کرد: امروزه بازیهای رایانهای به لحاظ اهمیتی که دارند هنر هشتم محسوب میشوند و به یک حوزه پولساز تبدیل شدهاند که سال گذشته از لحاظ درآمدزایی درآمد آن از هالیوود نیز پیشی گرفته است.
وی افزود: بازیهای غیرمجاز رایانهای بستر مهم جنگ نرم را تشکیل میدهند و در این موقعیت زمانی نقش اساسی را در تلقین افکار غربی به جوانان ایفا میکنند. وی گفت: 27 میلیون کاربر بازیهای رایانهای در کشور وجود دارد که 80 درصد از آنان را جوانان و دانشآموزان تشکیل میدهند.
کردمیهن خاطرنشان کرد: امروزه توسط این بازیها به راحتی به کاربر اجازه میدهند تا به ارزشها، اماکن و افراد مذهبی کشور ما حمله شود و قبح ارزشهای اسلامی در بین جوانان ما شکسته شود.
وی عنوان کرد: مواردی مشاهده شده است که انقلاب اسلامی ایران را به تصویر کشانده و به کاربر اجازه اعمال نظر درمورد انقلاب میدهد تا از این طریق پایههای یک رفراندوم را شکل دهند.
وی به تبعات نگرانکننده این بازیهای غیرمجاز برای جوانان هم اشاره کرد و افزود: مسائلی مانند روانپریشی و دندان قروجه، عدم تمرکز، افت تحصیلی، پرخاشگری، ضعف اعصاب و بلوغ جنسی زودرس را به همراه دارد که نمونههایی از این افراد در بیمارستانهای روانی مشاهده میشوند.
رئیس ستاد مبارزه با بازیهای غیرمجاز کشور خاطرنشان کرد: ظرفیتهای خوبی هم برای مقابله با این حوزه وجود دارد که آموزش و پرورش، دانشگاهها و رسانهها میتوانند نقش اساسی را داشته باشند.
وی با بیان این که ستادهای فرعی در 33 استان کشور فعال میباشند، گفت: ستادهای مبارزه با بازیهای غیرمجاز به صورت سلبی و ایجابی با این مراکز غیرمجاز به مبارزه میپردازند که در این خصوص تعاملات فشرده و خوبی با پلیس اماکن، فتا و معاونت اجتماعی ناجا صورت گرفته است و تمام لینکها و سایتهای غیرمجاز این بازیها کنترل و با سرعت زیادی فیلتر میشوند.
وی تصریح کرد: 80 درصد حوزه کاری ما به صورت سلبی انجام میشود که تعامل با آموزش و پرورش و آگاهسازی خانوادهها در اولویت کاری ما قرار دارد در این زمینه سعی داریم تا کمتر از قوه قهریه استفاده کنیم.
وی افزود: تعامل بین ارشاد، پلیس فتا و نیروی انتظامی برای کنترل این مراکز بیشتر شده است تا شاهد ایجاد ناهنجاریها برای جوانان و دانشآموزان نباشیم.
وی افزود: سه هزار عنوان بازی خارجی ویرایش شده و هولوگرامدار توسط 95 شرکت بازیساز در کشور طراحی شده است که خانوادهها میتوانند از بازیهای هولوگرامدار استفاده کنند.
وی گیمنتها را یکی از نقاط فرهنگی پرمخاطره اعلام و خاطرنشان کرد: در این مناطق تخلفاتی دیده شده است که اداره فرهنگ و ارشاد بایستی نظارت مستقیمی داشته باشد و به خانوادهها هم توصیه میشود تا از ورود فرزندانشان به این مکانها جلوگیری کنند.