kayhan.ir

کد خبر: ۷۹۰۱۷
تاریخ انتشار : ۱۱ تير ۱۳۹۵ - ۲۲:۳۴
سیدحسن نصرالله:

خفت برخی سران عرب به جایی رسیده که در کنفرانس هرتزلیا شرکت می‌کنند

دبیرکل حزب‌الله لبنان طی سخنانی به مناسبت روز جهانی قدس، اظهار داشت، خفت برخی کشورهای عربی به جایی رسید که در کنفرانس صهیونیستی «هرتزلیا» هم شرکت می‌کنند.



به گزارش خبرگزاری فارس، «سیدحسن نصرالله» عصر دیروز که به مناسبت روز جهانی قدس برای مردم لبنان و مسلمانان جهان سخن می‌گفت، با ابراز تأسف نسبت به حضور برخی شخصیت‌های عربی در کنفرانس صهیونیستی هرتزلیا که اخیرا برگزار شد، اظهار داشت: خفت برخی کشورهای عربی به جایی رسیده که می‌روند در کنفرانس هرتزلیا شرکت می‌کنند، و حتی زینت‌المجالس هرتزلیا هم نماینده معارضان سوریه بود.
نصرالله گفت: در این کنفرانس در سال 2011 گفته شده بود که اسرائیل در وضعیت خطرناک به سر می‌برد اما الان می‌بینیم که وضعیت تغییر کرده و ارتش‌های عربی در سوریه و عراق و مصر دچار فرسایش شده‌اند و این وضعیت جوامع عربی است. اسرائیل می‌گوید که باید با تروریسم مقابله کند، حال آنکه در جولان اشغالی سوریه گروه‌های تروریستی النصره و غیره را حمایت می‌کند.
وی افزود: در کنفرانس امسال هرتزلیا تمرکز بر روی لبنان و حزب‌الله بود... دوست دارم به اسرائیلی‌ها بگویم که چیز جدیدی بیان نکردند و آنچه جدید بود این بود که گفتند نابود می‌کنیم.
اسرائیلی‌ها در این کنفرانس اعلام کردند که می‌کشیم، خب این کار شماست!  گفتند نابود می‌کنیم، خب شما اساسا براساس تخریب و ویرانگری بنا شده‌اید.
امروز باید به اسرائیل اعلام کنیم که اولین گروه عربی که با اسرائیل می‌جنگد و حجم عظیمی از اطلاعات درخصوص دشمن دارد، مقاومت است. اسرائیل چیز جدیدی در این کنفرانس اعلام نکرد، اما باید بداند که مقاومت که در جنگ 2006 دشمن را غافلگیر کرد، باز هم قادر است این کار را بکند.
نصرالله سپس، به تیراندازی و انفجارهای اخیر در فرودگاه اسلامبول که 44 کشته برجای گذاشت اشاره کرد و اظهار داشت: چند روز پیش هم در ترکیه شاهد انفجار در فرودگاه «آتاتورک»  اسلامبول بودیم که داعش انجام داد. چرا می‌گویم داعش، چون رئیس‌جمهورشان گفت که داعش بود و هویتشان را اعلام کردند... ما می‌دانیم که انفجار در فرودگاه ترکیه و از حیث اقتصادی یعنی چه. به ما بگویید که چرا عناصر داعش فرودگاه اسلامبول را هدف گرفتند؟
با اینکه ما می‌دانیم که ترکیه به سوریه نیرو اعزام نکرده، اما می‌دانیم که از حیث سیاسی حمایت کرده و مرزهایش را باز کرده و سلاح داده و بیمارستان در اختیار تروریست‌ها قرار داده. هر کاری که ترکیه ممکن بوده برای داعش بکند، کرده است. پس چرا چنین انفجاری را داعش در ترکیه انجام داد؟ چرا؟ می‌دانید برای چه؟ مشکل در عقاید داعش است که النصره هم، همین عقاید را دارد.
داعش معتقد است که اردوغان و دولت ترکیه و مردمش و ارتش آن و حتی مردم که در انتخابات شرکت کردند، کافر هستند. این فرهنگشان است.   این اقداماتشان نتیجه فرهنگ ]وهابی[ است.
نصرالله به اقدام امام خمینی(ره) که یک روز مستقل را برای احیای آرمان فلسطین تحت عنوان «روزقدس» اعلام کرده اشاره کرد و گفت:  حق روشنی که مردم فلسطین دارند، این است که فلسطین از بحر تا نهر غصب شده است و گذر زمان سرزمین سرقت شده را به ملکیت اشغالگر در نخواهد آورد. اسرائیل رژیمی دزد و تاراج‌کننده است و همه اقداماتش را با تروریسم پیش برده و نمی‌توان هیچ‌گاه آن را به رسمیت شناخت.
وی تصریح کرد: سرزمین فلسطین به مردمش برخواهد گشت. هر سخنی غیر از بازگشت حق مردم فلسطین، نادیده گرفتن ارزش‌های انسانی و اخلاقی است.
در شدیدترین اوضاع، گاهی مردم و کشوری احساس ضعف می‌کند. گاهی این ضعف دلیلی می‌شود برای عدم عزیمت به جنگ، اما این ضعف دلیل نمی‌شود که دشمن را پذیرفت و آن را به رسمیت شناخت تا جایی که سبب عادی‌سازی روابط با آن شود. بدتر از این، گاهی برخی علاوه بر عادی‌سازی، به همدستی با رژیم اسرائیل می‌رسند. اکنون متأسفانه برخی کشورهای عربی در حال همدستی با اسرائیل هستند.
وی تأکید کرد که برای مبارزه با اسرائیل باید صبر طولانی پیشه کرد. بنگرید که مذاکرات طولانی با اسرائیل به کجا رسیده است. محاصره مردم فلسطین و ازدیاد فشار بر آنان. نصرالله اظهار داشت: آنچه امروز می‌خواهیم در روز قدس از آن سخن بگوییم، این است که مردم امروز همان مردم هستند. طی سال‌های اخیر اتفاقی که افتاده است، بارز شدن محور مقاومت است که ستون آن ایران و سوریه هستند... و گزینه مقاومت دستاوردهای ملموس مهمی به دست آورده است. در اوج پیروزی‌های محور مقاومت و اراده و حمایت امت اسلامی از جنبش‌های مقاومت و در سایه تحولاتی که در منطقه افتاده است، برخی آمده‌اند تا این طرح مقاومت را ساقط کنند.
این کار را از چند طریق انجام می‌دهند که یکی از این راه‌ها، ایجاد اختلافات داخلی و مذهبی و خلق مشکلات از طریق بسیج اموال و ابزارهاست تا جنبش‌ها و فرهنگ مقاومت در سطح منطقه نابود شود.
دبیر کل حزب‌الله در ادامه به اقدامات برخی طرف‌ها در منطقه اشاره کرد که با سران اسرائیلی دیدار می‌کنند و گفت: همین خاندان‌هایی که طی سال‌های متمادی حکومت کرده‌اند، برای حفظ تاج و تخت خود، درها را مقابل اسرائیل باز کرده‌اند و همه امکانات خود را علیه مقاومت به کار گرفته‌اند تا تخت و تاجشان حفظ شود.
اینها اصلاً اجازه مبارزه با اسرائیل را نمی‌دهند و امید مردم برای مبارزه با اسرائیل را نامید می‌کنند و این کار را با بهانه‌های مختلف انجام می‌داده‌اند و اکنون هم انجام می‌دهند. وی گفت: پیامی که امروز می‌خواهم اعلام کنم، این است که همه ادوات و خدم و حشم آمریکا در منطقه خوب بدانند که باید از اینکه مردم و امت ما فلسطین را فراموش کنند، باید نا امید شوند. هر کاری کنید مردم فراموش نمی‌کنند. یمن را ببینید که به اسم اسلام و حتی به اسم اهل سنت و به اسم حرمین شریفین از یک سال و اندی پیش هدف شدیدترین حملات و جنگ است، فلسطین را فراموش نکردند. آیا امروز به خیابان‌ها آمده‌اند و گفته‌اند که اسلام را فراموش کردیم؟ فلسطین را فراموش کردیم؟ خیر... ببینید که امروز به خیابان‌ها آمدند و گفتند که فلسطین را فراموش نمی‌کنیم. وی افزود: بحرین را ببینید که همین وضعیت است. نیجریه را ببینید که ارتش این کشور 1000 انسان را کشته و رهبر مردم، شیخ «زکزاکی» را بازداشت کرده است، اما امروز مردم نیجریه به خیابان‌ها آمدند و علیه اسرائیل شعار دادند. همان شعارهایی که در یمن، ایران و بحرین و لبنان داده شد. ]آمریکا بداند[ با درگیری‌های مذهبی، اختلاف‌افکنی نمی‌تواند به اسرائیل کمک کند که بر این سرزمین مقدس مسلط شود.