کد خبر: ۷۸۰۴۲
تاریخ انتشار : ۳۰ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۱:۳۳

دام دکتر قلابی در سایت همسریابی برای دختران و زنان جوان

دکتر قلابی که به بهانه ازدواج از دختران و زنان جوان سرقت می‌کرد، سرانجام هنگام ایجاد مزاحمت خیابانی دستگیر شد.


۲۵ فروردین امسال زن ۳۰ ساله‌ای با مراجعه به کلانتری ۱۲۳ نیاوران به ماموران اعلام کرد که از طریق سایت همسریابی با فردی آشنا شده که این شخص با طرح پیشنهاد ازدواج، اعتماد وی را جلب و پس از گذشت مدت کوتاهی اقدام به کلاهبرداری ۲۵۰ میلیون تومانی از شاکی کرده است.
شاکی پرونده پس از حضور در پایگاه یکم پلیس آگاهی تهران بزرگ در اظهاراتش به کارآگاهان گفت: چندی پیش  در سایت همسریابی با جوانی آشنا شدم که خودش را دارای مدرک دکتری در رشته معماری و همچنین فرزندخوانده یکی از جراحان مطرح کشور در زمینه مغز و اعصاب معرفی کرد، پس از گذشت مدت زمان کوتاهی، این شخص به بنده پیشنهاد ازدواج داد و به این شیوه و شگرد اعتمادم را جلب کرد و در ادامه ضمن فریب بنده مبلغ دو میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال به بهانه‌های مختلف اخذ کرد.
شاکی پرونده در ادامه اظهاراتش به کارآگاهان گفت: پس از گذشت مدتی، درخواست بازپرداخت وجوهات پرداختی را کردم که او با تهدید مدعی شد که اقدام به تهیه فیلم از من کرده و در صورت ادامه پیگیری برای  گرفتن پول، او نیز اقدام به انتشار فیلم در شبکه‌های مجازی می‌کند.
با توجه به حساسیت ایجاد شده، پرونده به صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان پایگاه یکم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.
 در همان تحقیقات اولیه مشخص شد که متهم از مجرمان سابقه‌داری است که پیش از این نیز به اتهام کلاهبرداری به همین شیوه و شگرد دستگیر و روانه زندان شده و در حال حاضر نیز تحت تعقیب مرجع قضایی دادسرای ناحیه ۲ تهران قرار دارد.
در ادامه تحقیقات پلیسی برای شناسایی مخفیگاه و دستگیری متهم، کارآگاهان اطلاع پیدا کردند که وی به علت ایجاد مزاحمت خیابانی توسط عوامل کلانتری ۱۰۱ تجریش دستگیر شده که بلافاصله با هماهنگی مرجع قضایی، متهم ۳۴ ساله در اختیار پایگاه یکم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.
با انتقال متهم به پایگاه یکم پلیس آگاهی و ادامه تحقیقات، محل سکونت مجردی وی در محله امیرآباد شمالی شناسایی و در بازرسی از این محل، تعداد زیادی گوشی‌های تلفن همراه متعلق به افراد غیر کشف شد.
با شناسایی صاحبان گوشی‌های تلفن همراه و مراجعه این افراد به پایگاه یکم آگاهی مشخص شد که تمامی مالباختگان، زنان و دختران جوانی هستند که همگی از طریق شبکه‌های مجازی به ویژه سایت همسریابی با متهم آشنا شدند.
سرهنگ کارآگاه کرم یوسف‌وند، رئیس پایگاه یکم پلیس آگاهی تهران بزرگ با اعلام این خبر به مهر گفت: در ادامه رسیدگی به پرونده و مواجهه حضوری متهم با شاکی اصلی پرونده، او صراحتاً به کلاهبرداری، فریب و همچنین تهدید به انتشار تصاویر شاکی در شبکه‌های مجازی اعتراف کرد، همچنین در ادامه تحقیقات، متهم صراحتاً به ده‌ها فقره سرقت گوشی تلفن همراه از زنان و دختران جوان نیز اعتراف داشت.
رئیس پایگاه یکم پلیس آگاهی تهران بزرگ در پایان با اشاره به دستور مقام قضایی مبنی بر انتشار بدون پوشش تصویر متهم عنوان داشت: با توجه به اعتراف صریح متهم به ده‌ها فقره سرقت به شیوه و شگرد ازدواج، شناسایی تعدادی از شکات و مالباختگان و برای شناسایی جرایم ارتکابی از سوی متهم و همچنین شناسایی سایر شکات، مالباختگان و به ویژه سایر افرادی که به دلایل مختلف تاکنون اقدامی برای شکایت از متهم نداشته‌اند، دستور انتشار بدون پوشش تصویر متهم از سوی بازپرس پرونده صادر شده است، لذا شکات و مالباختگانی که موفق به شناسایی تصویر متهم شدند می‌توانند برای پیگیری شکایات خود به نشانی پایگاه یکم پلیس آگاهی تهران بزرگ در اتوبان شهید صدر (مسیر شرق به غرب) – ابتدای خیابان قلندری شمالی مراجعه کنند.