کد خبر: ۷۷۶۲۸
تاریخ انتشار : ۲۶ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۱:۱۸

واکنش پدر نخستین شهید مدافع حرم به نمایش «دریادلان»

پانزدهمین اجرای نمایش «دریادلان» به نویسندگی و کارگردانی امیرحسین شفیعی با حضور خانواده اولین شهید مدافع حرم «محرم ترک» اجرا شد و در پایان به مقام این شهید بزرگوار تقدیم شد.

 

پدر شهید مدافع حرم «محرم ترک» با بیان اینکه نمایش «دریادلان» خط مقدم جبهه فرهنگی است، گفت: اینکه نمایشی با این شور و کیفیت با حضور عده‌ای هنرمند علاقه مند بدون هیچ‌گونه سفارشی به اجرا درآید چیزی کمتر از جنگیدن با دشمنی همچون داعش نیست.
وی گفت: براساس وعده‌ای که هفته گذشته به عوامل نمایش داده بودم؛ به مراسمی دعوت شده بودم که سردار حاج قاسم سلیمانی در آنجا حضور داشت. درآنجا به ایشان گفتم که نمایشی با چنین موضوعی در مرکز تهران در حال اجراست و ایشان را برای دیدن نمایش شما دعوت کردم. نمایش «دریادلان» تا ۴ تیر ماه ساعت ۲۱:۳۰ در پارک دانشجو اجرا می‌شود.