کد خبر: ۷۷۵۷۱
تاریخ انتشار : ۲۵ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۰:۱۲
یک مسئول خبر داد

فعالیت شرکت‌های فولادی با 30 درصد ظرفیت

مدیرعامل شرکت تعاونی فولاد علویجه با اشاره به مشکلات بخش تولید گفت: هم‌اکنون این شرکت با 30 درصد ظرفیت خود کار می‌کند.


امرالله زمانی در گفت‌وگو با فارس، در پاسخ به این سؤال که وضعیت تولید در تعاونی تولیدی فولاد چگونه است و اینکه با چند درصد ظرفیت فعالیت می‌کنید، اظهار داشت: بازار تولید به هیچ عنوان خوب نیست و سایر صنایع هم با مشکلات عدیده‌ای مواجه هستند.
وی افزود: عدم ثبات قیمت‌ها و مشکل تامین مواد اولیه از چالش‌های دیگر شرکت‌های فولادی است و در این باره درخواست‌های زیادی از دولت داشته‌ایم.
مدیرعامل این شرکت تعاونی با تاکید بر اینکه نرخ بالای سودهای بانکی، شرکت‌ها را با ورشکستگی مواجه می‌کند، گفت: یکی دیگر از مشکلات، تامین مالی بنگاه‌هاست که بانک‌ها هیچ گونه همکاری با بخش‌های تولیدی ندارند.
زمانی گفت: رکود در طرح‌های عمرانی و عدم ساخت و ساز، طرف تقاضای فولادی‌ها را که لوله و پروفیل تولید می‌کنند، با کاهش جدی مواجه کرده است.
وی با بیان اینکه هم اکنون این شرکت تعاونی با 20 تا 30 درصد ظرفیت کار می‌کند، گفت: در حالی که پیش از دوران تحریم‌ها، با بیش از 60 درصد ظرفیت اسمی فعالیت می‌کرد و مشکلات جدی نداشتیم.
زمانی از نامه‌نگاری‌های فراوان با وزیر صنعت خبر داد و گفت: از طریق سندیکا، مشکلات را مطرح کردیم اما این مشکلات تاکنون برطرف نشده است.