کد خبر: ۷۶۵۲۶
تاریخ انتشار : ۱۲ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۱:۱۲

دروغ گویی کارگردان فیلمی وطن‌فروش(اخبار ادبی و هنری)

کمال تبریزی در حالی خبر از توقف تصویربرداری سریال «سرزمین کهن» داد که همزمان عوامل فیلمش در شهرک سینمایی دفاع مقدس در حال فیلمبرداری بودند!

 

پس از انتقادات برنامه «هفت» از فیلم جدید کمال تبریزی و تصریح منتقد این برنامه مبنی بر اینکه مضمون این فیلم «وطن فروشانه» و مطابق سخن آیت‌الله جوادی آملی، مصداق بارز «دیاثت فرهنگی» است، کمال تبریزی هم خواستار تعطیلی این برنامه شد.
تبریزی در اقدامی غیرمتعارف اعلام کرد که کار تولید سریال خود را در اعتراض به برنامه «هفت» تعطیل می‌کند و تنها به شرطی ساخت سریال «سرزمین کهن» را ادامه می‌دهد که این برنامه تعطیل شود!
این تهدید همراه با گروکشی کمال تبریزی در حالی اتفاق افتاد که برخلاف اعلام وی، سریال سرزمین کهن درحال تصویربرداری بود و هیچ‌گونه توقفی در کار صورت نگرفت.