4 هزار و 280 میلیارد ریال اعتبار به استان ایلام اختصاص یافت
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان ایلام از اختصاص 4 هزار و280 میلیارد ریال اعتبار به این استان در سال 95 خبر داد.
اسکندر صیدایی در نشست شورای برنامهریزی و توسعه استان ایلام گفت: در بخش اعتبارهای هزینهای سال گذشته یک هزار و 320 میلیارد به استان اختصاص یافت که امسال با 20 درصد افزایش به یک هزار و 550 میلیارد ریال افزایش یافته است.
وی افزود: اعتبارات تملک داراییهای سرمایهای استان نیز با 28 درصد افزایش از یک هزار و 10 میلیارد ریال در سال گذشته به یک هزار و 300 میلیارد ریال در سال جاری افزایش یافته است.
صیدایی ادامه داد: اعتبارهای تعادل و توازن منطقهای استان ایلام نیز در سال جاری 37 درصد افزایش یافته و از یک هزار و 40 میلیارد ریال به یک هزار و 430 میلیارد ریال رسیده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان ایلام گفت: قانون بودجه سال 95 توسط رئيسجمهور به سازمان مدیریت و سپس به استانها ابلاغ شده و ضوابط اجرایی آن نیز تا 10 روز آینده به استانها ابلاغ میشود.
وی یادآور شد: بر اساس قانون به دولت اجازه داده شده است تا 10 درصد اعتبارهای هزینهای و پنج درصد اعتبارهای تملک داراییهای سرمایهای برای تسریع در اجرای سیاستهای اقتصادی مقاومتی هزینه شود.
صیدایی با بیان اینکه در قانون بودجه 95 پیشبینی وصول درآمدهای این استان با 22/9 درصد افزایش به یک هزار و 830 میلیارد ریال رسیده است، افزود: سال گذشته در این استان مازاد وصول درآمد داشتیم که پایان سال گذشته درصدی از آن به استان اختصاص یافت.