کد خبر: ۷۵۹۷۰
تاریخ انتشار : ۰۷ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۰:۵۶

آغاز بهره برداری از 1‍500 هکتار زمین کشاورزی مجهز به سامانه آبیاری تحت فشار در زنجان

با حضور محمود حجتی، وزیر جهاد کشاورزی، بهره برداری از سامانه آبیاری تحت فشار در یک هزار و 500 هکتار از زمین‌های کشاورزی استان زنجان آغاز شد.


مساحت کل اراضی آبی استان زنجان 186 هزار هکتار و اراضی مستعد برای راه‌اندازی سیستم‌های آبیاری تحت فشار نیز 124 هزار هکتار است.
در این پروژه 710 هکتار از اراضی کشاورزی خدابنده، 61 هکتار از اراضی کشاورزی زنجان، 107 هکتار از اراضی کشاورزی سلطانیه، 139 هکتار از اراضی کشاورزی طارم، 340 هکتار از اراضی کشاورزی ابهر، 71 هکتار از اراضی کشاورزی خرمدره و 77 هکتار از اراضی کشاورزی ماهنشان به سیستم آبیاری نوین مجهز شد.
این پروژه‌ها از مصوبه سفر رئیس‌جمهوری به استان زنجان مبنی بر اجرای سیستم آبیاری نوین در 25 هزار هکتار از اراضی مستعد توسعه آبیاری این استان است.
اعتبار بلاعوض برای اجرای این پروژه‌ها 75 میلیارد ریال، تسهیلات بانکی 15 میلیارد ریال و آورده متقاضیان نیز 70 میلیارد ریال است.