کد خبر: ۷۵۷۷۸
تاریخ انتشار : ۰۴ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۰:۴۵
یک مسئول:

قیمت لبنیات در ماه رمضان ثابت می‌ماند

رئیس اتحادیه فروشندگان لبنیات از ثبات قیمت محصولات لبنی در ماه رمضان خبر داد.


علی رجبی برزآبادی در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص افزایش یا کاهش قیمت مواد لبنی با توجه به نزدیک شدن به ماه مبارک رمضان اظهار کرد: قیمت مواد لبنی ثابت می‌ماند و افزایشی در خصوص قیمت این مواد در ماه رمضان نداریم؛ هر چند که ممکن است برخی فرآورده‌ها نیز کاهش قیمت داشته باشند و برخی کارخانه‌ها تخفیفاتی در نظر بگیرند.
وی ادامه داد: مطمئناً در خصوص قیمت شیر کاهش قیمت به دلیل ارائه تخفیف نخواهیم داشت. اما در خصوص برخی مواد همچون پنیر و ماست ممکن است تخفیفاتی از سوی برخی کارخانه‌ها به ویژه کارخانه‌های مطرح ارائه شود.
رئیس اتحادیه فروشندگان لبنیات در ادامه با بیان این که بازار مواد لبنی رکود خاصی را تجربه می‌کند، اظهار کرد: زمانی که ساخت و ساز دچار رکود می‌شود کلیه صنوف نیز با این مسئله درگیر خواهند شد و بازار لبنیات نیز از این قضیه مستثنی نیست.
برزآبادی با اشاره به این که در ماه مبارک رمضان با توجه به این که پس از نان قوت غالب سفره‌ها، لبنیات است، فضای رقابتی بین شرکت‌ها ایجاد می‌شود، افزود: کارخانه‌های مختلف در این ماه با توجه به تقاضای بیشتر توسط مردم با یکدیگر در فضای رقابتی قرار می‌گیرند. عمده این مواد نیز شیر، ماست، پنیر، کره و دوغ هستند. به هر حال در ماه مبارک رمضان افزایش قیمتی در مواد لبنی نخواهیم داشت و ممکن است محصولاتی از جمله پنیر و ماست با تخفیف بیشتری به مردم ارائه شود.