4 سهمیه اهدایی IOC به کشتیگیران کشورهای کمنام و نشان
کمیسیون بازیهای المپیک IOC، چهار سهمیه شرکت در بازیهای المپیک کشتی را به کشورهای کامبوجیه، هائیتی، هندوراس و پالائو داد.
نناد لالوویچ، رئیس اتحادیه جهانی کشتی در این باره گفت: کشتی ورزشی جهانی است و ورزشکاران از تمام فرصتهای خود در ریو استفاده خواهند کرد. برنامه جهانی در نظر دارد که فرصت و امید را به ملتهایی که پیش از این شانس شرکت در المپیک را نداشتند هدیه کند. به طور کلی کمیسیون IOC در این برنامه 110 سهمیه به ورزشکاران 16 رشته ورزشی مختلف داده است.چهار سهمیه کشتی به کشتیگیران زیر داده شده است:
آنسیج کاستلی، کشتیگیر آزاد وزن 74 کیلوگرم مردان از هائیتی، فلوریان تمنگیل کشتیگیر آزاد وزن 125 کیلوگرم از پالائو، سوترا چو کشتیگیر وزن 48 کیلوگرم زنان از کامبوجیه و برندا گومز کشتیگیر همین وزن از هندوراس به طور کلی در بازیهای انتخابی کشتی 114 سهمیه کشتی فرنگی، 114 سهمیه کشتی آزاد و 108 سهمیه کشتی زنان گرفته شده است. چهار سهمیه نیز به کشور میزبان داده خواهد شد که هنوز درباره آنها تصمیمگیری کامل صورت نگرفته است.