کد خبر: ۷۵۶۱۰
تاریخ انتشار : ۰۲ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۱:۳۷

یک بازیگر فرانسوی: شرمنده‌ام كه فرانسوي هستم(اخبار ادبی و هنری)

بازیگر فرانسوی، ارتش فرانسه را كه به قتل‌عام مردم بيگناه الجزاير و هندوچين پرداخته بود، مورد شماتت و انتقاد قرار داد و گفت: «من شرمنده‌ام كه فرانسوي هستم.»


به گزارش جوان، ژرار دوپارديو بازيگر شناخته شده فرانسوي كه از فرانسه به روسيه جلاي وطن كرده،بعد از اكران فيلم «توردو فرانس» به كارگرداني Rachid Djaïdani دومين فيلم سينمايي اين كارگردان جوان الجزايري در جشنواره كن به شدت نظام حاكم در فرانسه را مورد نقد قرار داد. ژرار دوپارديو كه خود او هم در اين فيلم بازي مي‌كند، در سخناني ارتش فرانسه را كه به قتل‌عام مردم بيگناه الجزاير و هندوچين پرداخته بود، مورد شماتت و انتقاد قرار داد و گفت: «من شرمنده‌ام كه فرانسوي هستم.»
اين بازيگر به نژادپرستي حاكم در فرانسه اعتراض کرد و اظهار داشت: شرمنده هستم از اين همه تبعيض نژادي و ظلم در حق سياهان و اعراب كه از سوي فرانسه صورت گرفته است.