کد خبر: ۷۴۹۶۸
تاریخ انتشار : ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۲۲:۱۰
نماینده ولی فقیه در قزوین:

تعطیلی کارخانه‌ها ما را نزد خانواده‌هایمان شرمسار می‌کند نه دستاوردهای برجام

نماینده ولی فقیه در استان قزوین با بیان اینکه امروز تعطیلی کارخانه‌ها ما را نزد خانواده‌هایمان شرمسار می‌کند نه دستاوردهای برجام گفت: دستاورد برجام به رونق افتادن کارخانه‌های فرسوده فرانسوی و ایتالیایی است.



آیت‌الله عبدالکریم عابدینی دیروز در گفت‌وگو با فارس، اظهار کرد: بحث مذاکراتی که برخی‌ها اصرار بر انجام آن داشته‌اند و هیئت حاکمه آمریکایی مایل به انجام آن بود، از دیدگاه آمریکایی‌ها و غربی‌ها پلی برای نفوذ است تا از طریق آن و نفوذ، ایجاد اختلاف، انشقاق و دودستگی کنند، ولی اقتدار رهبری و لطف خداوند که از ابتدا تاکنون همیشه همراه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بوده، این موضوع را به شکستی برای دشمن تبدیل کرده است.
وی افزود: در این موضوع چراغ سبزی که افراد ضعیف‌النفس و خودباخته غرب‌زده برای دنبال کردن خواسته‌های خود و یا پوشش دادن ضعف مدیریتشان به غرب و آمریکایی‌ها نشان دادند، می‌توانست منجر به ضرر و خسران بزرگی برای ملت ایران باشد ولی تاکنون به لطف وجود رهبری این موضوع محقق نشده است.
نماینده ولی‌ فقیه در استان قزوین با بیان اینکه تمام مباحث هسته‌ای مطرح شده از سوی آمریکا و غرب بهانه‌ای برای فشار بین‌المللی بر ملت ایران است، افزود: بی‌تردید همه ما می‌خواهیم تحریمی وجود نداشته باشد و تمام ایرانی‌ها دوست دارند تا در نبود تحریم و بلوکه نشدن ثروت‌ها، چرخ اقتصاد کشور چرخیده و تولید و اشتغال رونق یابد، ولی اینکه آمریکایی‌ها صداقت ندارند از ابتدا تاکنون مشهود بوده و حائز اهمیت است.
وی اضافه کرد:‌ همه مردم خواهان رفع ظلم آمریکا از سر ملت ایران هستند تا چرخ صنعت بچرخد اما بحث در لزوم وجود کیاست، زیرکی و هوشمندی در مسئولان است تا فریب دشمن را نخورده و خسارت بیشتر نصیب ملت نشود. آمریکایی‌ها اخلاقی دارند که اگر در مقابلشان با عزت و قدرت بایستیم، عقب‌نشینی کرده و اگر ضعف نشان دهیم، گستاخ‌تر می‌شوند.
عابدینی یادآور شد: نمونه این موضوع در رفتار اخیر عربستان سعودی به عنوان نوچه آمریکا و رفتار توهین‌آمیزشان با پیکر حجاج در منا و مکه قابل لمس بود که با اقتدار رهبری عظیم‌الشأن عقب‌نشینی کردند و ما باید از این موضوعات درس بگیریم.
عابدینی اضافه کرد: امروز دستاورد برجام که بر آن تأکید دارند به رونق افتادن کارخانه‌های فرسوده فرانسوی و ایتالیایی است که از ورشکستگی به واسطه ایران در حال نجات است ولی کارخانه‌های داخلی کشور و همین شهر صنعتی قزوین هر روز رو به تعطیلی رفته و افراد زیادی از کارگران از کار بیکار می‌شوند؛‌ بله این دستاورد برجام موجب شرمندگی ما در نزد خانواده‌هایمان است.
امام جمعه قزوین کار آمریکایی‌ها در برجام را حیله‌گرانه توصیف کرد و یادآور شد: آمریکایی‌ها قصد دارند تا درِ نیمه باز برجام را همان‌طور که در انتخابات مجلس باز نگه داشتند، تا انتخابات ریاست جمهوری نیز بگشایند تا مردم تحت یک حیله آمریکایی- انگلیسی و در فشار و سختی اقتصادی فریب آن‌ها را بخورند؛ بی‌تردید اگر ملت را فریب دهیم شرمسار خواهیم بود، اگر دامی برای غارت ثروت و استقلال مردم ایجاد کنیم تا استعمار و استبداد ملت را دربر بگیرد، باید شرمسار باشیم.
نماینده ولی‌ فقیه در استان قزوین تأکید کرد:‌ آن‌ها که با خواری و ذلت اقتدار، شرف و امنیت ملت ایران را زیر سؤال می‌برند، باید خجل و از این کارشان متأسف باشند چراکه این کار آن‌ها، موجب شرم ما است.
عابدینی تأکید کرد: بی‌تردید آن‌ها که نمی‌فهمند و رفتار ذلیل‌مندانه دارند و در زمین آمریکایی‌ها در راستای فریب ملت بازی می‌کنند،‌ باید خجالت‌زده و شرمسار باشند و آن‌ها که فریاد «هیهات منا‌الذله» را سر داده و از تسلط بیگانگان بر ملت احساس خطر می‌کنند از این دستاوردهای برجام نزد خانواده خود شرمنده می‌شوند.
وی ادامه داد: در واقع آن‌هایی که فرزندانشان با فرقه ضاله بهائیت که همه مراجع بر انحراف آن‌ها تأکید دارند، می‌نشینند و نیز در دادگاه صالحه جمهوری اسلامی محکوم می‌شوند و حاضر نیستند اشتباهشان را بپذیرند باید خجالت بکشند.