کد خبر: ۷۴۱۹۳
تاریخ انتشار : ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۲۱:۳۴

دستگیری سارقان مسلح با 8 کیلوگرم طلای مسروقه در بندرعباس

جانشین فرمانده انتظامی استان از دستگیری چهار سارق مسلح و کشف هشت کیلو و 300 گرم طلای مسروقه در بندرعباس خبر داد.



سرهنگ «علی‌اصغر خرم‌روی» بیان داشت: در پی وقوع یک فقره سرقت مسلحانه طلا در یکی از محورهای منتهی به بندرعباس، بلافاصله کارآگاهان پلیس آگاهی برای بررسی موضوع به محل اعزام شدند.
وی افزود: در بررسی‌های اولیه مشخص شد مالباختگان که در حال توزیع طلا و جواهرات در طلافروشی‌های شهرستان‌های اطراف بودند، توسط چند فرد ناشناس تحت تعقیب قرار گرفتند.
این مقام انتظامی ادامه داد: سارقان پس از توقف خودرو مالباختگان و تیراندازی به سمت آنها که منجر به مجروحیت دو نفر شد، هشت کیلو و 300 گرم طلا را سرقت کرده و متواری شدند.
سرهنگ خرم‌روی تصریح کرد: بلافاصله طرح مهار در سطح استان اجرا و  یک دستگاه سمند فاقد پلاک متوقف که در سرقت مسلحانه از آن استفاده شده بود توقیف و در این زمینه یک متهم نیز دستگیر شد که در بازجویی‌های فنی و تخصصی به سرقت مسلحانه با همدستی سه نفر دیگر از دوستانش اعتراف کرد.
جانشین فرمانده انتظامی استان اظهار داشت: پس از شناسایی متهمان متواری سرانجام با بهره‌گیری از بانک‌های اطلاعاتی و انجام اقدامات فنی و تخصصی محل اختفای متهمان شناسایی و هر یک در عملیاتی جداگانه دستگیر شدند که در بازرسی از مخفیگاه آنان هشت کیلو و 300 گرم طلا به همراه یک قبضه سلاح کشف شد.
سرهنگ خرم‌روی خاطر نشان کرد: سرکرده باند از زندانیان متواری و دارای چند فقره سابقه کیفری بود که به همراه سه متهم دیگر پس از تکمیل پرونده با قرار مناسب روانه زندان شدند.