کد خبر: ۷۳۸۳۷
تاریخ انتشار : ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۲۱:۱۵

تکاپوی آمریکا و ارتجاع عرب برای نجات تکفیری‌ها در حلب

در پی افزایش فشارهای ارتش سوریه و مقاومت علیه تکفیری‌ها در شهر «حلب»، آمریکا و حامیان محلی تروریست‌های «داعش» به تکاپو افتادند و با متهم کردن نیروهای دولتی به کشتار غیرنظامیان، خواستار فشار بین‌‌المللی علیه دمشق شدند!


سرویس خارجی -

آمریکا و کشورهای مرتجع عرب مثل قطر و عربستان، که تا همین دیروز مقابل کشتار غیرنظامیان «حلب» به دست تروریست‌های تکفیری، کاملا ساکت بودند، دیروز به طور همزمان علیه ارتش سوریه جنجال به راه انداختند.
ماجرا از این قرار است که اخیرا ارتش سوریه طی دو عملیات در «مینان»  حومه غربی استان حلب و «عین دقنه» حومه شمالی این استان حدود 500 تکفیری داعش را از پای درآورده است و هم اکنون زمینه برای ریشه‌کنی داعش در این استان و شهر حلب کاملا مساعد است.
تروریست‌های تکفیری که در خود توان مقابله بیشتر با نیروهای ارتش و مقاومت را نمی‌بینند، طی روزهای گذشته شهر حلب را با گلوله‌های خمپاره و موشک هدف قرار دادند و بیش از 80 غیرنظامی از جمله 17 کودک را کشتند.
همه این ماجراها زمینه و انگیزه را برای انجام یک عملیات بزرگ فراهم کرده است. اما، جریان حامی تروریسم به طور  هماهنگ وارد عمل شدند و علاوه بر متهم کردن دولت سوریه به حمله علیه شهروندان، خواستار آتش‌بس میان دمشق و تکفیری‌ها هم شدند! کار به جایی رسید که دولت قطر به عنوان بخشی از ماجرای جاری، از اتحادیه عرب خواست در مورد شرایط و اوضاع حلب نشست فوق‌العاده‌ای برگزار کند!به گزارش فارس، «جان کری» وزیر خارجه آمریکا هم طی تماس تلفنی با «استفان‌دی‌میستورا»  نماینده ویژه سازمان ملل در امور سوریه، گفت که آتش‌بس باید شامل «حلب» هم بشود! به عبارت دیگر، کری خواستار برقراری آتش‌بس میان دمشق و داعش شده است!
شورای هماهنگی خلیج‌ فارس هم بدون اشاره به جنایات اخیر تکفیری‌ها در محله‌های حلب، اتهامات بی‌اساس را متوجه دولت سوریه کرد.  اتحادیه عرب اعلام کرد، چهارشنبه در خصوص اوضاع حلب نشست برگزار می‌کند.
علی‌رغم این هجمه تبلیغاتی علیه دمشق، «نضال قبلان» سفیر سابق سوریه در ترکیه اعلام کرد، عملیات علیه تروریست‌ها در حلب ادامه می‌یابد. وی گفت که در این عملیات ارتش سوریه کمر تروریست‌ها را خواهد شکست.در این میان، «کمیته مردمی مصر» طی بیانیه‌ای اعلام کرد، حملات جاری تروریست‌ها به  شهر حلب با حمایت تسلیحاتی عربستان، قطر و ترکیه صورت می‌گیرد.گروه‌های تروریستی نیز خواستار گسترش آتش‌بس میان  دولت و تکفیری‌ها شدند.به گزارش ایسنا، چند گروه تروریستی از جمله «جیش‌الاسلام» اعلام کردند که «منطقه‌ای شدن آتش‌بس» را نمی‌پذیرند. (تکرار موضع جان کری) «‌جان کربی» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا هم اعلام کرد: واشنگتن در حال کار روی طرح‌های ابتکاری خاصی است که خشونت را در سوریه کاهش می‌دهد و توقف خونریزی در حلب را به عنوان یک اولویت در نظر دارد. البته، در شرایط جاری، توقف حملات در حلب، معنایی جز نجات داعش و تکفیری‌ها ندارد. به گفته کارشناسان نظامی آزادسازی حلب به معنی پایان کار تروریست‌های تکفیری در سوریه است.